Mike Terrana și Dave Evans, vedetele festivalului Stonebird, rămași impresionați de Corbi

Între 10-12 august, la Corbi, aproape de cea mai veche mănăstire rupestră din România, a avut loc cel mai mare festival rock din mediul rural din România. Vedetele Stonebird Festival au fost Dave Evans, primul solist al legendarei trupe AC/DC, şi bateristul american Mike Terrana. Primarul Virgil Baciu a dat, din nou, o lecție multor edili din județ și din țară prin deschiderea și implicarea sa în organizarea evenimentului, dar și prin dorința de promovare a comunei pe care o păstorește.

În ziua ce a urmat concertului, celebrul baterist american Mike Terrana a vizitat comuna Corbi şi chiar a intrat în curtea unor localnici şi le-a cosit o parte din iarbă. Mike Terrana a postat pe pagina sa oficială de Facebook filmarea în care coseşte iarba la Corbi.

”Am fost la familia unde a locuit pe perioada festivalului Daniel Ignat, solistul trupei The Rock. Iar doamna de acolo a fost foarte drăguţă şi m-a lăsat să cosesc puţin iarba. Şi ne-a gătit apoi şi nişte mâncare delicioasă. Oamenii din zona Corbi sunt foarte drăguţi şi amabili”, a declarat Mike Terrana pentru ziarul Adevărul. La festivalul Stonebird de la Corbi, Dave Evans, primul solist al trupei AC/DC a concertat, pe 11 august, în faţa a peste 3.000 de oameni alături de Mike Terrana și The Rock-cea mai bună trupă-tribut AC/DC din Europa.
”Mi-au plăcut mult peisajele superbe din zona Corbi, arată fantastic. Şi vreau să rămân la Corbi mai multe zile, să vizitez pe îndelete această zonă minunată. Mi-a plăcut mult la Corbi şi faptul că arată a acea Românie autentică şi superbă ce nu e stricată de modernitate. Este exact ceea ce doream să văd ca turist. Pentru că în afară de muzică, iubesc mult şi să călătoresc”, a precizat Dave Evans, primul solist al trupei AC/DC.

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea