Schimbare la conducerea Casei de Cultură a Studentului

# Daniel Ionescu (foto) a intrat în concediu de creştere a copilului
După ce Dan Oprea a adevenit noul director al DJST Argeș, o altă schimbare a avut loc în instituţiile subordonate Ministerului Tineretului şi Sportului la nivel județului. La Casa de Cultură a Studentului, Daniel Ionescu – directorul instituţiei a intrat în concediu de creştere a copilului, iar Florin Ciucă, angajat în cadrul instituției, este noul director interimar.

La Casa de Cultură a Studentului, din câte se pare, politicul nu şi-a băgat coada, poate şi din cauza venitului financiar foarte mic. Directorul instituţiei, Daniel Ionescu, omul recunoscut mai mult pentru activităţile sale „din afara” instituției, a intrat, de curând, în concediu de creştere al copilului.
În locului acestuia a fost numit, direct de la Ministerul Tineretului şi Sportului, ca director – Florin Ciucă, cel care era economist în instituţie. Acesta este un tânăr cu potenţial, un tânăr cu experienţă în administraţie, ocupând funcţii de-a lungul timpului în MTS, la CS, dar şi la OPC.
Florin Ciucă va fi director la Casa Studentului maximum un an, atât fiind concendiul cerut de Daniel Ionescu, fostul director. Noul șef de la Casa Studentului Piteşti are salariul ceva mai mare decât în momentul în care era economist în instituţie. Acesta încasează în mână undeva la 2.500 de lei. A.I.

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea