Comuna Moșoaia, condusă de Florea Ene, se bucură de proiecte importante

Omul sfințește locul. Este cazul lui Florea Ene, edilul din Moșoaia, cel care în această perioadă, alături de colegii din CL și din primăria au în realizare o serie de proiecte. Comuna Moșoaia este una dintre comunele din Argeș cu cea mai mare dezvoltare în ultimii ani. Perioadă în care edilul Florea Ene a dus la capăt o serie de proiecte, și bineînțeles, a inițiat altele.

Podul de la 2 Bis – aproape de finalizare

În această perioadă, la Moșoaia, se află în finalizare o serie de investiții utile pentru locuitori. Ne referim la reparația stațiilor de autobuz, la introducerea rețelei de gaze pe Aleea Marghiolilor din Ciocănăi, la finalizarea lucrărilor la Podul 2 Bis și la asfaltarea drumului Fundătura Bisericii din Dealu Viilor.
„Toate investițiile sunt extrem de importante. Pe lângă acestea, sunt și altele pe care le vom prezenta în perioada următoare. În primul rând, Podul 2 Bis sperăm să fie gata undeva la început de septembrie. Am avut parte de un constructor foarte serios, iar în două săptămâni vom tăia panglica acestui pod. Este o investiție foarte serioasă, realizată pe fonduri europene, o investiție care va fi de mare folos pentru locuitori” – a spus edilul Florea Ene.

Stații de autobuz, gaze și asfaltare

Și celelalte lucrări care se fac în comună sunt considerate de mare importanță de Florea Ene.
„Stațiile de autobuz au avut nevoie de unele lucrări prin care să fie refăcute. Am înlocuit zonele laterale cu tablă tare, tocmai pentru ca acestea să nu mai fie rupte atât de ușor. Trecând la rețeaua de gaze din Ciocănăi, este realizată în proporție de 80%, ceea ce ne bucură. În plus, în zona de biserică din Dealu Viilor, asfaltarea era necesară, iar acolo vom face și o parcare” – a mai spus edilul. A.I.

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea