Deputatul Drăghici, spune „pas” deocamdată la… președinția PSD Argeș

În ultima perioadă, au existat tot felul de zvonuri cu privire la conducerea PSD Argeș. Cum mandatul lui Șerban Valeca se apropie de final, iar în plus, sunt voci care spun că acesta nu își va duce mandatul la final, Mircea Drăghici a apărut ca soluție pentru conducerea organizației. Îl recomandă poziția sa de la centru, dar și oamenii săi apropiați pe care i-a stabilit în funcții cheie prin instituții.

Drăghici: „Nu va intra în obiectivele mele de viitor dorința de a fi președinte PSD Argeș”

Iar cum zvonurile au devenit tot mai puternice, inclusiv cu privire la faptul că Mircea Drăghici ar fi susținut chiar de Constantin Nicolescu, deputatul a ales să facă mai multe precizări pe acest subiect. „Nu am avut, nu este în planurile mele și cu siguranță nu va intra în obiectivele mele de viitor dorința de a fi președinte PSD Argeș - a spus Mircea Drăghici.
În plus, deputatul PSD de Argeș și-a motivat alegerea. „Prioritare sunt și vor rămâne pentru mine activitatea din Camera Deputaților și obiectivele asumate împreună de echipa PSD în programul nostru de guvernare” – a mai punctat Drăghici. A.I.

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea