40 de euro pe zi - plata pentru culesul de căpșune în Spania

Persoanele care sunt în căutarea unui loc de muncă au şansa de a se angaja. Un angajator din Spania oferă 800 locuri de muncă pentru munca sezonieră în agricultură pentru recoltarea căpşunilor. Angajatorul iberic are nevoie de 400 de locuri pentru femei şi 200 de locuri pentru cupluri şi nu cere experienţă.  
Durata contractului de muncă este de aproximativ 3 luni, data angajării fiind 15 februarie 2019. Timpul de lucru este de 6,5 ore efectiv lucrate/zi, 40 de ore şi 15 min/săptămână împărţite în 6 zile, ziua de odihnă nu este neapărat duminica. Salariul oferit este de 40,43 euro brut/zi, plătibil la două săptămâni prin transfer bancar. Perioada de probă este de 15 zile.
Cazarea este oferită de către angajator contra unei sume de 1,6 euro/zi (plata utilităţilor).
Contribuţiile datorate sunt:
- (IRPF=impozit) = 2% impozit
- asigurare medicală = 113 euro/lună
Angajatorul plăteşte transportul către Spania, contravaloarea acestuia urmând a fi recuperată din salariile pe care le va primi angajatul. Întoarcerea în România (la terminarea contractului) este suportată de angajator, transportul dus-întors fiind organizat de angajator printr-o firmă de transport.
Persoanele care doresc să aplice pentru unul dintre aceste locuri de muncă trebuie să se adreseze consilierului EURES din cadrul AJOFM Arges, din Pitesti, bulevardul Republicii, nr.11, tel. 0248/222415. Data limită pentru aplicare este 15 decembrie 2018.A.I.

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea