Un argentinian a câștigat la turneul Comesad BCR Open

# Federico Coria “a predat” o adevărată lecție de tenis

Turneul de tenis Comesad BCR Open şi-a stabilit câştigătorii. Atât la dublu, cât şi la simplu, întrecerea fiind una de mare succes. La simplu s-a impus un argentinian, iar la dublu – un cuplu din România. Argentinianul Federico Coria l-a învins în două seturi, 7-5, 6-2, pe columbianul Cristian Rodriguez, în finala „Comesad BCR Open”. Coria a intrat în posesia unui CEC în valoare de 3.420 de euro și a 27 de puncte ATP.

Federico Coria: „Abia pot să vorbesc”

La finalul victoriei din finală, argentinianul Federico Coria a fost de-a dreptul epuizat. „Vreau să mulțumesc tuturor celor de aici. De la organizatori, până la voluntarilor, spectatori, dar și sponsori. Abia pot să vorbesc, dar vă iubesc pe toți” – a spus câștigătorul de la Comesad BCR Open, bucuros de reușita sa.

Întreg turneul a fost unul de succes

Finala de dublu a celei de-a șasea ediții a turneului de tenis Comesad BCR Open a fost una 100% românească.
S-au întâlnit Luca George Tatomir și Bogdan Ionuț Apostol cu perechea formată din Andrei Ștefan Apostol, respectiv Nicolae Frunză, primii câștigând cu 2-6, 6-3 și 10-8
„S-a încheiat încă un turneu reușit la noi acasă. Deja ne-am făcut o tradiție, vin jucători buni din țară și din afară. Sunt premii importante puse în joc, dar și puncte” – a spus Radu Barbu, directorul de concurs.
„Vreau să felicit organizatorii încă odată pentru implicare. La Pitești avem unul dintre cele mai bune turnee din România. Am văzut partide disputate, dar și jucători talentați. În plus, publicul a fost deosebit” – a spus Mihai Dumitrescu, supervizor ITF. A.I.

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea