Utilaj performant pentru deszăpezire la Albota

În sfârșit, după îndelungi așteptări, după multe drumuri făcute și multe uși deschise  de primarul Ion Dumitru, după construcția unui nou garaj, a venit și ultra-performanta mașină de deszăpezire, la Albota. Este, de fapt, un multifuncțional de ultimă generație, marca Mercedes, care arată spectaculos. Contribuția bugetului local este de 30%,  restul, adică 70% este pe Grupul de Acțiune Locală (GAL) Dealurile Cotmenei.

Ion Dumitru, primar, Albota: Este vorba de un UNIMOG de ultimă oră, cu camere de luat vederi spre sărăriță, cu dozaj pe calculator, etc. E un utilaj de 200.000 de euro, deci vă dați seama că e superioară din toate punctele de vedere. Minunea asta deszăpezește, are instalație de clorură, taie pomii, tunde iarba, poate fi folosită și ca basculă, face și găuri pentru pomi.

 

Gest frumos, făcut de primăria din Albota, pentru colegii din Băbana

Așa cum am mai scris, iată, în anul Unirii, că se pot face gesturi frumoase și pentru colegii din interiorul actualelor granițe ale țării: Primăria Albota donează o mașină funcțională de deszăpezit colegilor din Băbana. Proiectul de Hotărâre a fost votat cum largă majoritate (10 din 11) în cadrul ședinței ordinare de Consiliu Local al comunei Albota, în luna decembrie a anului trecut. Mașina donată are peste 20 de ani vechime, însă este un utilaj pe care te poți baza, mai ales că, la Băbana, a primit un ”face-lift” prin vopsire, înlocuirea de diverse piese etc.
Bebe Ivan, primar, Băbana:  Iată și minunea oferită donație comunei noastre de către prietenii noștri din Albota! Propun Drumurilor Județene să facem noi deszăpezirea pe DJ703E,  dar să asfalteze DJ731B, mai sunt 3 km și de 2 ani nimic, văd multă cultură pe ”pâine”, ce ziceti, este ok?

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea