Oaspeți de peste hotare la Ziua Comunei Bogați

Miercurea trecută, pe 29 august, locuitorii comunei Bogați au participat, cu mic cu mare, la manifestările organizate de primarul Ion Gîrleanu cu ocazia celei de-a VII-a ediții a Zilei Comunei. Manifestările au avut loc în Parcul Tineretului unde alături de cetățeni si de administrația locală s-au aflat zeci de invitați de peste hotare, de la nivel național și local.

 

Directorul general al Agenției Internaționale pentru Energie Nucleară, îndrăgostit de comuna argeșeană

Pentru al doilea an la rând, comuna Bogați a avut și musafiri din Statele Unite, William Magwood IV, directorul general al Agenției Internaționale pentru Energie Nucleară, alături de care s-a aflat Horia Grama, președintele Agenţiei Nucleare şi pentru Deşeuri Radioactive dar și secretari de stat și conducerea ICN Mioveni.
Printre invitaţii prezenți s-au aflat: senatorii Şerban Valeca, Gheorghe Marin și Cristina Stocheci, deputații Simona Bucura Oprescu, Radu Vasilică și Nicolae Georgescu, deputatul Eugen Nicolicea – președintele Comisiei Juridice a Camerei Deputaților, subprefectul Adrian Bughiu, primari, consilieri județeni, șefi de instituții.
Conducerea Consiliului Județean Argeș, reprezentată de președintele Dan Manu și vicepreședintele Ion Mînzînă, a înmânat primarului Ion Gîrleanu o Diplomă de Excelență, în semn de apreciere pentru efortul depus pentru dezvoltarea localității. La rândul său, edilul a precizat că o parte din investițiile realizate în ultimii ani au fost posibile datorită sprijinului Consiliului Județean Argeș, de la modernizarea școlilor pînă la infrastructura de apă și canal.
Conform tradiției, cuplurile care au împlinit 50 de ani de căsătorie au fost premiate. De asemenea, a fost acordat și titlul de “Cetățean de Onoare” fiilor localității care, prin activitatea lor, au contribuit la dezvoltarea comunei.
Distrația și voia bună au fost întreținute de Ansamblul “Doina Argeşului”, a Centrului Cultural Județean, alături de artiști, precum: Sebi David, Ansamblul Resteu din Bogaţi, Grupul Vocal „Pădureanca” al Primăriei Bogaţi, Haiducii Vlădicii, Doina Argeşului, Constantin Datcu, Ileana Licanu, Constantin Enceanu și Sandra N.

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea