Shaker - fiecare clipă petrecută aici face cât o vacanță!

# Shaker Club Budeasa: plajă cu piscină privată, club privat cu petreceri în aer liber, terase şi bar în aer liber, baldachine, masaj, jacuzzi... Vizitați-ne!

Locul preferat al tuturor, o evadare răcoritoare atunci când razele soarelui încing atmosfera! Ce poate fi mai plăcut decât să petreci o zi  la piscina în aer liber pe plaja SHAKER! Peisajul exotic combinat cu natura exorbitantă te fac să crezi că SHAKER este locul preferat al RELAXARII ȘI BUNULUI GUST. Mobilier rafinat, muzică bună, atmosferă sofisticată toate îmbinate construiesc SHAKER. Fiecare din noi își doreste să petreacă alături de prieteni și familie momente de neuitat. Fie că este vorba de o cină intimă în doi, o petrecere cu familia sau cu prietenii, o sărbatoare sau un eveniment din viața ta, SHAKER are cea mai profesionistă și entuziastă echipă și cei mai talentați bucătari pregatiți să te surprindă. Aici, te vei regăsi în toate: poți savura o masă delicioasă, poți petrece alături de prieteni în club, te poți relaxa la piscine în timp ce te bronzezi sub soarele plăcut, înconjurat de palmierii exotici, poți savura cele mai bune cocktail-uri și vinuri fine, fermecat de muzica dj-ului nostru sau poți privi apusul de soare pe pontonul clubului. Fie că-i zi, fie că-i noapte, aici vă puteți bucura de deliciile excluviste pe care le oferim! SHAKER - another way of life!
Shaker Club Budeasa oferă o mulţime de servicii şi facilităţi: plajă cu piscină privată; club pentru copii – piscină + loc de joacă; club privat cu petreceri în aer liber; terase şi bar în aer liber; zonă de petrecere a timpului liber – teren de volei pe plajă, billiard, ping-pong; zonă de relaxare – baldachine, masaj, jacuzzi.
În biletul de intrare sunt incluse următoarele servicii:  # șezlong, acces piscine, acces servicii club.  # pentru copiii până la 3 ani, intrarea este gratuită, dar nu beneficiază de șezlong
Ne puteți vizita în Budeasa Mare, Nr. 242 bis,  Budeasa, jud. Argeș. Ne puteți contacta la: tel/fax: 0248 236 055, tel mobil: 0766 959 959. E-mail: Această adresă de e-mail este protejată de spamboţi; aveţi nevoie de activarea JavaScript-ului pentru a o vizualiza Această adresă de e-mail este protejată de spamboţi; aveţi nevoie de activarea JavaScript-ului pentru a o vizualiza

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea