Două drumuri au trecut din administrarea CJ Argeș către Primăria Curtea de Argeș

Consiliul Județean a renunțat la două drumuri dezastruoase din Curtea de Argeș, din punct de vedere al stadiului acestora, în favoarea Primăriei.
La ultima ședință de Consiliu s-a revocat  dreptul de administrare atribuit Regiei Autonome Județene de Drumuri Argeș RA asupra sectoarelor de drum din DJ 703H – Curtea de Argeș (DN 7C) – Valea Danului – Cepari Pământeni – Rudeni - Șuici – Văleni – Sălătrucu – Lim. Jud. Vâlcea  și DJ 704H – Merișani (DN 7C) – Băiculești – Curtea de Argeș (DN 73C)  aflate în domeniul public al județului Argeș, fiind aprobată darea în administrare către UAT Curtea de Argeș.
DJ 704H este porțiunea care străbate cartierul Noapteș din Curtea de Argeș. Drumul din cartierul Noapteș este unul din cele mai proaste din județ. Concret, este vorba despre strada Luncilor, care arată ca după bombardament, în mare parte nefiind nici măcar asfaltată. Craterele de pe această stradă, care merge spre Băiculești, i-au amărât destul de pe cei din Curtea de Argeș, Primăria neputând interveni pentru remedierea siutației pentru că era vorba de un drum județean. În cele din urmă, Consiliul Județean și-a recunoscut în sfârșit neputința în ceea ce privește repararea DJ704H, dar și a DJ703H.
Porțiunile din aceste drumuri care sunt în oraș vor trece în administrarea Primăriei Curtea de Argeș, care le va putea repara și întreține de acum încolo. Prin revocarea dreptului de administrare al Regiei Județene de Drumuri pe cele două sectoare de drum, situația are o șansă să revină la normal, dacă cei din Primăria Curtea de Argeș vor acționa prompt. A.V.

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea