Săptămână decisivă pentru consilierul județean PNL care lucrează la două partide

În declarații, Adrian Miuțescu a fost tranșant privind situația consilierului județean Eugen Nae (foto) care, deși, este membru PNL continuă să-și desfășoare activitatea la cabinetul senatorial al lui Ion Popa, cel care a părăsit partidul pentru ALDE. Urmează să vedem dacă va fi tranșant și faptic dacă colegul său de partid nu se conformă deciziei sale. Președintele PNL Argeș ne-a precizat că Eugen Nae riscă excluderea din partid. „Dl Nae Eugen a primit un termen de grație ca să își găsească de lucru până în septembrie. Începând cu 1 septembrie el trebuie să vină cu demisia de la cabinetul senatorului ALDE Ion Popa. Dacă nu va face acest lucru va fi exclus din partid”, ne-a precizat Adrian Miuțescu.

În acte este la PNL, munca o face pentru ALDE

Reamintim că în acest moment Eugen Nae este penelist în acte, dar cu munca, tot în acte, pentru ALDE. O incompatibilitate „politică”, spunem noi, dar și majoritatea colegilor săi din partid. În schimb, acesta nu vede, în continuare, nimic în neregulă cu faptul că lucrează pentru două partide.
„Eu îl consiliez pe probleme administrative pe domnul senator Popa, pe specialitatea mea, pe ce am terminat eu, nu pe probleme politice. Nu are nicio legătură una cu alta!”, susține Eugen Nae.
Reamintim că în aceeași situație, de angajat la cabinetul senatorial al lui Iani Popa, s-a aflat și consilierul județean liberal Valerian Jinga, nimeni altul decât finul senatorului, care deși s-a strâmbat un „pic din nas” în cele din urmă s-a conformat deciziei lui Adrian Miuțescu, de a demisiona din funcția de consilier.
A.V.

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea