Tudor Gheorghe, concert extraordinar la Mioveni

În anul Centenarului, Primăria Orașului, Consiliul Local și Centrul Cultural Mioveni vă invită la un Concert extraordinar susținut de maestrul Tudor Gheorghe. Concertul-eveniment, intitulat – „Tot ce-i românesc nu piere”, va avea loc în data de 28 octombrie, la Casa de Cultură a Sindicatelor „Dacia” Mioveni, de la ora 19.00.
Maestrul Tudor Gheorghe ne propune un spectacol într-o formulă unică, avându-i alături pe dirijorul și orchestratorul Marius Hristescu și Orchestra Concertino din Chișinău. Veți putea reasculta melodii care au intrat în patrimoniul muzical național, precum „Acolo este țara mea”, „Muică, toți suntem un neam” și multe alte melodii ce emană un puternic sentiment de naționalism și patriotism, așa cum ne-a obișnuit ”olteanul universal” în spectacolele sale.
Biletele se găsesc la Centrul Cultural Mioveni și la Casa de Cultură a Sindicatelor „Dacia” Mioveni, de luni până vineri, între orele 09.00 – 16.00, în limita locurilor existente. Informații suplimentare puteți obține la numărul de telefon: 0348.445.856.

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea