Taximetria a înflorit la… Curtea de Argeş

# 134 de taxiuri îşi desfăşoară activitatea în oraşul regal

La Curtea de Argeş, taximetria este una dintre afacerile bănoase. La acest moment, din informaţiile venite de la autoritatea locală, sunt înregistrate 134 de taxiuri.
Argeşenii sunt oameni inventivi. Aşa se face că la Curtea de Argeş, în „floare” la acest moment este… taximetria. Un număr record pentru ultimi ani, 134 de taxiuri sunt înregistrate la acest moment la primărie. Lucru care îi uimeşte chiar şi pe angajaţii biroului de specialitate din Primăria Curtea de Argeş.

“Staţiile sunt foarte aglomerate”

Faptul că taximetria merge bine la Curtea de Argeş mulţumeşte în special autoritatea locală, cea care primeşte taxe de pe această afacere. Iar cifra actuală a taxiurilor, 134, este una record raportată la ultimi ani.
“Să ştiţi că se primesc cereri mereu. Avem 134 de taxiuri la acest moment, dar oamenii se interesează şi primim foarte des noi cereri. Chiar în acest moment, în curs de obţinere a autorizaţiei de taximetrie sunt depuse foarte multe cereri, ceea ce va influenţa în bine acest număr actual” a spus Nicolae Păunescu, şef birou transporturi în Primăria Curtea de Argeş.
Iar pentru că afacerea merge foarte bine, iar cereri se primesc mereu, de curând, în centrul Oraşului Regal a fost amenajată o nouă staţie de taxiuri, staţie la care doritorii pot apela atunci când se află fie în grabă, fie când vor să ajungă la destinaţie.
A.I.

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea