Primarii din Albota și Băbana, de partea lui Dragnea în conflictul deschis de Firea

# Bebe Ivan: ”La Interne trebuie un bărbat cu «c…»”
Președinte al Asociației Comunelor din Argeș, Ion Dumitru, primar emblematic al comunei Albota, este un atent urmăritor al scenei politice. Acesta s-a arătat, printr-o postare pe facebook, alături de Liviu Dragnea, în conflictul apărut între președintele partidului și primarul Capitalei, Gabi Firea. De aceeași părere s-a arătat și Bebe Ivan, primarul din Băbana, care nu s-a sfiit să comenteze la postarea colegului.
Dumitru Ion: „Îmi propusesem să nu mai comentez dar nu pot să rezist tentației! În urmă cu zece ani, la un congres al PSD, domnul Pandele a încercat un puci....care nu a reușit. Microbul puciurilor se pare că s-a transmis și celor apropiați.Dacă ar fi să punem pe hârtie, doamna Firea, ce am realizat și nu ceea ce promitem, în Capitală stăm foarte prost! Înainte de a ataca colegii dumneavoastră, puneți-va în locul lor și spuneți-ne cum ați fi rezolvat problema,  sau puneți-l pe domnul Pandele în locul unui jandarm din primele rânduri. Cred că pentru dumneavoastră este începutul sfârșitului! Legat de candidatura independentă, nu intrați în turul doi! Cetățenii Bucureștiului au nevoie de fapte, nu de vorbe! Cu respect, un coleg cu capul pe umeri!”.

Bebe Ivan: „Aveți dreptate, dar la Interne trebuie un bărbat cu "c…", nu pisicuțe!!”. De altfel, acesta a mai precizat că: „Peștele de la cap se și mai împute!! Noi, cei care am lucrat în sistem, am apreciat conducători bărbații, nu femeile, deci ajung și la Olguța și la Firea și la cineva din CJ Argeș! Femeia este frumoasă, are farmecul ei, faci dragoste cu ea, o admiri , dar este greu să conducă o capitală unde faci 2 ore să străbați de la Militari la Pantelimon, este greu să dai un ordin de zi pe unitate, nu OZN, apoi să conduci partea societății care apără liniștea și ordinea publică! Valorile stau în spate și fac și bani!!”, mai susține Bebe Ivan.

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea