Constantin Nicolescu, primit cu aplauze la o lansare de carte dedicată Uzinei Dacia

Constantin Nicolescu a ieșit, din nou, la lumină. Cu apariții publice rare după necazurile suferite, acesta a suprins prin apariția publică la Centrul Cultural Mioveni, aici unde a fost lansată o carte despre istoria Dacia. Fostul președinte al CJ Argeș a avut un discurs în cadrul evenimentului, în calitate de fost director comercial al Uzinei Dacia.

”Trebuie să vorbim foarte mult despre ce s-a întâmplat la uzina Dacia, dar trebuie să scoatem în faţă  că domnul Badiu a luat mai mult în evidenţă importanţa omului în această carte şi de fapt, contribuţia lui. Mă bucur foarte mult că sunt aici pentru că trebuie să cinstim aşa cum se cuvine Uzina Dacia”, a declarat Constantin Nicolescu.
Cartea care a fost lansată la Centrul Cultural Mioveni i-a aparținut jurnalistului Nicolae Badiu și s-a numit: „Poarta 3 – Maşina cu nume de ţară DACIA”.

Amintirile omului de presă despre „Dacia”, combinate cu documentele pe care le-a studiat vreme de 15 ani, dar şi cu discuţiile purtate cu oamenii din conducere sau cu muncitori de rând au devenit pagini scrise într-o cronică inedită despre evoluţia uzinei de la Mioveni. Printre cei care au mai susținut discursuri în cadrul evenimentului s-au numărat: Ion Georgescu, primarul orașului Mioveni, Simona Bucura Oprescu, deputat de Argeș, subprefectul județului, Adrian Bughiu, PS Calinic, episcopul Argeșului și Muscelului, Cornel Popescu, directorul Muzeului Județean, Aurel Costache, viceprimarul orașului Mioveni și Gheorghe Stancu, primarul comunei Bascov. A.I.

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea