Fostul șef al PNL Argeș ține lecții despre… Dobrogea

După dezertarea din PNL Argeș, partid în care, din cauza rezultatelor dezastruoase, Iani Popa s-a premiat cu un post de senator, știind că niciodată, în județul Brătienilor, nu va mai ajunge candidat cu șanse, celebrul nostru liberal a schimbat, cu lejeritate, tabăra. S-a înscris în ALDE, unde a primit șefia organizației Constanța. De acolo, tot pentru rezultate bune, se va auto-premia cu ceva pe la Senat sau pe la Cameră. Între timp, omul s-a pus cu burta pe carte și învață – dar și împărtășește – câte ceva despre Dobrogea. Păi, ce să mai scrie altceva? Până mai ieri scuipa PSD-ul, acum este partener cu domnii, așa că a mai rămas cu georgrafia și cu obiceiurile…
Iani Popa:” Dobrogea este o zonă binecunoscută pentru diversitatea culturală şi etnică din România. Vizitând aceste ţinuturi, afli nenumărate lucruri despre ceea ce înseamnă colaborare între etnii, despre respectul pentru vecinul, prietenul sau colegul tău, indiferent din ce etnie face parte.
Comunitatea Musulmană din România începe, de astăzi (21 august, n.r.), alături de musulmanii din întreaga lume, cea mai mare sărbătoare a islamului. Timp de patru zile, între 21 și 24 august, se celebrează Kurban Bayram - Sărbătoarea Sacrificiului, care are loc în luna pelerinajului organizat la locurile sfinte de la Mecca.
Semnificația religioasă a acestei sărbători se referă la relaţia dintre evrei, creștini și musulmani, întrucât evenimentul e menționat în cărțile sfinte ale celor trei religii monoteiste. Indiferent cum se numeşte Cel de Sus - Dumnezeu, Allah sau Yehova - El ne îndeamnă să fim întotdeauna aproape de semeni.
Bayram fericit tuturor musulmanilor din România!”

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea