Cătălin Bulf: „Inteligența poliției se găsește în Videle”

# Declarațiile lui Valeca despre Tudorel Pieleanu, șeful Poliției Argeș, venit din Teleorman, comentate de opoziția din Argeș
Declarațiile lui Șerban Valeca, președintele PSD Argeș, despre șeful din Teleorman al IPJ Argeș au făcut „deliciul” opoziției din Argeș. Valeca a precizat, pentru un post de televiziune local, că nu are nimic împotriva unui inspector șef la IPJ Argeș, venit din Teleorman, lăsând să se înțeleagă că numirea comisarul șef Tudorel Pieleanu a venit pe fondul „ciondănelilor” polițiștilor argeșeni din fruntea Inspectoratului. Reamintim că pentru concursul de inspector șef al IPJ Argeș, ce va fi organizat pe 12 septembrie, s-au înscris atât actualul comandant Tudorel Pieleanu, cât și adjunctul său Gabriel Gherghe.

Șerban Valeca: ”Dar care e problema? E din altă țară, e din Uganda, omul?”

„La poliție, băieții noștri ca brazii, au vorbit între ei pe acolo, s-au înjurat între ei, s-au dus fiecare că e mai bun decât ăla și a venit cineva din afară să pună capac. Asta e realitatea! S-au liniștit și ei! Am avut și noi oameni numiți în trei județe! Care e problema că e din Teleorman? E din altă țară, e din Uganda, omul? E român de-al nostru, vedem dacă performează sau nu!”, a precizat Șerban Valeca pentru Argeș TV.

Cătălin Bulf: „În România suntem deja cotropiți de prostie… la vârf”

Cătălin Bulf, președintele PMP Argeș, consideră că se știe deja câștigătorul concursului de pe 12 septembrie.
„Problema se împarte în două. O dată că acest concurs e pe 12 septembrie și știm cine e câștigătorul. Problema nu este că domnul e comandant la Argeș. Ați făcut vreodată o analiză să vedeți câți din Teleorman sunt șefi de parchete sau poliție în județele țării? O să vedeți că Argeșul nu este un caz separat și este la rând. Pur și simplu i-a venit rândul. Tragem concluzia că inteligența poliției se găsește la Videle”, a precizat Cătălin Bulf. Liderul PMP Argeș mai precizează că: „Vorbeam cu o doamnă învățătoare care îmi spunea că le zicea copiilor să învețe ca să ajungă miniștrii sau prim-miniștrii. M-a întrebat ce să le mai spună acum, în situația în care dacă ne uităm la doamna Dăncilă sau la guvernul actual, totul e clar. I-am spus, spuneți-le să învețe aici, în România, ca să ajungă miniștrii în altă țară, iar recent o româncă chiar a ajuns ministrul Sportului în Franța. Românii trebuie să învețe ca să ajungă oameni de decizie în altă parte, pentru că în România suntem deja cotropiți de prostie… la vârf”

Adrian Miuțescu: „PSD-ul face ce știe mai bine, adică politizare”

În schimb, președintele PNL Argeș, Adrian Miuțescu consideră că și structurile de poliție au devenit politizate: „Din ceea ce aud că spune doamna Firea și oamenii de acolo văd că s-a băgat politica și în Poliție, în Ministerul de Interne. Văd că aceste lucruri sunt spuse de oameni importanți din PSD. Efectiv, speram ca specialiștii din Argeș să aibă capacitatea și puterea de a demonstra că avem și noi oameni capabili care pot ocupa aceste funcții. PSD-ul face ce știe mai bine, adică politizare”, ne-a precizat Miuțescu. A.V.

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea