După ce a „picat” în scandalul plăcuţelor de înmatriculare, comisarul-șef Badea a cerut să revină în Argeș

Comisarul șef Marian Badea a revenit pe funcţia de şef la Serviciul Rutier Argeş. Acesta a fost până de curând, director adjunct al Direcţiei Rutiere la nivel naţional.
Postul obţinut la Bucureşti a fost ca urmare a promovării unui examen, în luna august a anului trecut acesta fiind numit în funcţia de director adjunct al Direcţiei Rutiere, din cadrul Inspectoratului General al Poliţiei Române. Numai că la aproape un an de la acel episod, comisarul şef a întocmit un raport prin care a solicitat să revină pe funcţia pe care o ocupase anterior. Cererea i-a fost aprobată, aşa că de la finalul lunii august acesta este din nou, şef al Serviciului Rutier Argeş.

Badea, celebru în scandalul plăcuţelor anti-PSD

Comisarul șef Badea a ieşit în evidenţă atunci când a susţinut o conferinţă de presă în care a explicat de ce, în cele din urmă, un cetăţean a fost oprit şi sancţionat în urma deja celebrului scandal al plăcuţelor „M...PSD”. Reamintim că șoferul maşinii înmatriculate în Suedia cu numere preferenţiale a intrat în România legal din punct de vedere al actelor privind plăcuţele de înmatriculare. Marian Badea nu a fost însă prea convingător în cadrul conferinţei de presă, legea arătându-i că nu are dreptate.
"Convenția de la Viena prevede că numerele de înmatriculare sunt prevăzute fie cu cifre, fie cu cifre și litere, iar acest număr de înmatriculare era constituit numai din litere”, declara atunci, directorul adjunct al Poliției Rutiere, comisar șef Marian Badea. Doar că această explicație a fost una eronată deoarece respectivul articol nu mai era în vigoare din 2016. A.I.

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea