150 de camere de supraveghere montate pentru ghenele de gunoi din Piteşti

# Acțiune împotriva persoanelor fără bun simț !
Veşti bune pentru piteşteni! Piteştiul va avea de luna aceasta 150 de camere video noi-nouţe. Camerele vor supraveghea ghenele de gunoi, iar astfel, persoanele ce aruncă gunoiul la întâmplare vor fi pe rând identificate şi sancţionate.

Vicele Sorin Apostoliceanu: “Vor fi montate până pe 6 octombrie”

Cele 150 de camere video urmează să fie montate, în special, în zona ghenelor de gunoi.  În acest fel, autoritatea locală va fi cu ochii pe persoanele care nu vor să păstreze curăţenia în oraş. Pe acest subiect, extrem de deschis a vorbit vicele Sorin Apostoliceanu.
“Cele 150 de camere vor fi instalate în tot oraşul Piteşti, chiar de luna aceasta. Camerele nu sunt împotriva hoţilor, ci împotriva persoanelor care nu au bun simţ. În acest fel, cei care aruncă gunoiul cum nu trebuie vor fi prinşi în flagrant. Imaginile vor fi urmărite de Poliţia Locală, iar cel mai apropiat echipaj va interveni şi le va da amenzi celor filmaţi. Era clar o mare problemă. Se vor termina de montat pe 6 octombrie. Persoanele găsite că încalcă legea riscă o amendă de 200 lei care poate fi plătită în 15 zile cu 100 lei” - a spus vicele Apostoliceanu.
De altfel, administrația locală are în vedere achiziționarea și de alte containere îngropate. „Mai vrem să facem o altă licitație pentru containere îngropate, 67 de containere și o mașină care să le ridice, în aceeași licitație”, a mai precizat viceprimarul. A.I.

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea