Militarii argeșeni – decorați în Afganistan

Militarii argeșeni au finalizat misiunea din Afganistan și urmează să revină acasă. Pentru întreaga misiune dusă la capăt fără probleme, militarii argeșeni au primit distincții importante. În primul rând,  Preşedintele României a semnat decretul de decorare a Drapelului de luptă al Batalionului 30 Vânători de Munte „Dragoslavele”. În semn de recunoaştere pentru îndeplinirea cu succes a misiunilor încredinţate militarilor unităţii în cadrul executării misiunii „Resolute Support” din teatrul de operaţii din Afganistan, Preşedintele României a conferit Ordinul „Virtutea Militară” în grad de Ofiţer, cu însemn de război, pentru militari, Drapelului de luptă al Batalionului 30 Vînători de Munte „Dragoslavele”.

Au primit și alte distincții

În cadrul ceremonialelor desfăşurate în Kandahar, militarii musceleni au fost decoraţi cu diverse distincţii şi medalii. Locotenent colonel Ionuţ  Ilinca, comandantul Batalionului de la Câmpulung, și subofiţerul de comandă al aceluiaşi batalion, plutonierul adjutant principal Emilian Stănescu, au fost decoraţi de către comandantul Train Advise Assist Command – South, general de brigadă Jeffrey D. Smiley cu Medalia „Steaua de Bronz”.
De asemenea, alţi 17 militari din cadrul batalionului au primit Medalia de Merit a Forţelor Terestre ale Statelor Unite ale Americii – The Army Commendation Medal with „C” Device, pentru realizări meritorii obţinute pe timpul participării la Misiunea Ressolute Support din Afganistan. A.I.

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea