80.000 de euro – prețul unui apartament într-un bloc de locuințe sociale, la Câmpulung

Consilierii din Câmpulung au aceeași părere în ceea ce privește prețul unui apartament într-un bloc de locuințe sociale – ce urmează să fie construit. Studiul de fezabilitate indica suma de 80.000 de euro pentru un apartament – sumă considerată imensă de toată lumea. Consilierii locali din Câmpulung au fost convocați într-o ședință extraordinară pentru a li se prezenta spre aprobare un studiu de fezabilitate necesar construirii unui bloc de locuințe sociale în cartierul Grui din Câmpulung. Nu mică le-a fost mirarea aleșilor locali când au descoperit că un apartament în acest bloc costă nu mai puțin de 80.000 de euro. Imediat, consilierii locali s-au aprins atunci când au văzut suma.
„În medie, un apartament cu două camere să ajungă undeva la 80.000 de euro. Mi se pare o sumă halucinantă la nivelul Câmpulungului, ca să nu vorbesc altfel. Noi în vecinătate am aprobat alte apartamente pe care vrem să le construim, apartamente ce pornesc de la 15.000 de euro” a spus Bogdan David, consilier local din partea PNL.

Edilul Țâroiu, de acord că suma este uriașă

De aceeași părere a fost și edilul de la Câmpulung, Liviu Țâroiu (foto).
„Într-adevăr, prețul mi se pare și mie exagerat. Însă, proiectantul ne va spune foarte clar care este valoarea reală. Acesta este doar un studiu de fezabilitate la care trebuia să fim atenți. La întocmirea proiectului final, toate sumele vor fi analizate în amănunt” a spus primarul de la Câmpulung.

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea