Cerere în căsătorie inedită, în Piteşti

# „Spiderman din România” şi-a surprins iubita de pe un turn de 280 de metri
Un tânăr din Cluj, cunoscut ca „Spiderman din România” şi-a cerut iubita în căsătorie căţărat pe un turn înalt de 280 de metri, în Piteşti, scriind pe zid, cu graffiti, mesajul „Ana, vrei să fii soţia mea?”. Bărbatul a filmat momentul şi a postat imaginile pe Facebook, aşteptând răspuns.
Marius este şofer de tir, originar din Cluj, și este supranumit „Spiderman din România". Acesta a vrut să o ceară pe iubita sa de soţie într-un mod inedit. Cu sprijinul unor prieteni, tânărul de 25 de ani s-a căţărat pe un turn cu o înăţimea de 280 de metri, în Piteşti, şi a scris, cu graffiti, întrebarea: „Ana, vrei să fii soţia mea?”. A doua zi, acesta a mers la Sibiu, unde locuieşte iubita sa, şi a postat imaginile pe Facebook, când se afla lângă Ana. Emoţionată, femeia a spus „Da!”.

Nu a fost la prima urcare pe turn

Marius susţine că a avut tot timpul controlul asupra situaţiei, când a urcat pe turnul înalt de 280 de metri fără echipament de protecţie, mai ales că nu a fost prima experienţă de acest fel.
„Am fost la o înălţime de 280 de metri, la care dacă nu ai o echipă puternică, e imposibil să urci. De ce? Pentru că nu ai scară pe primii 20 de metri de la sol. Este secretul nostru cum am urcat porţiunea cu probleme, după care următorul tronson de 42 de metri nu mai are nici inel de protecţie la scară. Ajungi la primul inel unde nu ai balustradă, asta fiind la 62 de metri, unde am început să scriu ANA. Apoi, un etaj mai sus, cu alţi 42 de metri, din nou , aceeaşi poveste. Ajunşi sus am fost mai liniştiţi , la ultimul inel al balustradei, nu mai esti aşa încordat, tensionat. După tot efortul depus, vreo cinci ore aproximativ, nu pot să zic decât că sunt cel mai fericit, pentru că ea este fericită. Turnul are şase inele, ceea ce înseamnă că totul e la fix. Fiecare cuvânt cu inelul lui", a precizat Marius.
În 2016, acesta s-a urcat pe un turn înalt de peste 250 de metri, la Târgu-Jiu şi a stat agăţat într-o mână. Iar în 2014, acesta a mai urcat o dată pe turnul CET din Pitești.A.I.

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea