Un număr impresionant de elevi, premiați la Băiculești pentru rezultate deosebite

# Evenimentul a avut loc cu ocazia Zilei comunei

Pe 9 septembrie a fost sărbătoare mare la Băiculești. Locuitorii au sărbătorit a VII-a ediţie a evenimentului instituit de către primarul Niculaie Dragnea, încă din primul său mandat, în spaţiul devenit tradiţional, cel de pe stadionul comunei.
Ziua comunei Băiculeşti a debutat la monumentul închinat eroilor comunei, aflat în curtea Școlii Gimnaziale Tutana, acolo unde un sobor de 10 preoți a oficiat o slujbă religioasă de pomenire a celor ce și-au dat viața pentru țară. Cu această ocazie, Flacăra Centenarului a fost aprinsă de către vicepreședintele Consiliului Județean Argeș, Simona Brătulescu, si de primarul comunei Băiculesti, Niculaie Dragnea. De asemenea, au fost acordate diplome centenare urmașilor eroilor din localitate, în acordurile solemne ale Fanfarei "Argeșul", a Centrului Cultural Județean Argeș, fiind depuse coroane de flori în memoria celor căzuți pentru România Unită, în Primul Război Mondial. La încheierea ceremoniei, copiii din localitate au susținut în fața publicului un program artistic, după care, pe terenul de fotbal a debutat cea de-a șaptea ediție a Zilei Comunei Băiculesti. Alături de locuitorii din Băiculești s-au aflat oficialități județene, parlamentari si primari argeseni, precum vicepreședintele Consiliului Județean Argeș, Simona Bratulescu, subprefectul Adrian Bughiu, senatorul Șerban Valeca, deputații Dan Bica, fiu al satului, și Radu Vasilică, primari argeseni, consilieri județeni si alti reprezentanți ai administrației publice locale.

67 de elevi, premiați pentru rezultate deosebite la învățătură

La ediţia din acest an, consilierii locali au aprobat premierea a nouă familii care au împlinit 50 de ani de căsnicie. De asemenea, la Băiculeşti, s-a continuat premierea elevilor cu rezultate bune la învățătură. Astfel, au fost premiaţi nu mai puţin de 67 de fruntaşi la învăţătură! Sumele primite de merituoşi, de 150, 100 şi 75 lei, au fost în funcţie de rezultatele adjudecate la finalul anului şcolar trecut.
Ziua comunei Băiculești a continuat cu distracție și voie bună! Spectacolul a fost unul deosebit fiind oferit de către formaţii şi soliştii locali, precum și de artiştii de la ansamblurile "Doina Argeşului" sau "Posada". Horele largi în care s-au prins participanţii la eveniment, indiferent de vârstă, au demonstrat faptul că aceștia s-au simțit foarte bine. Sărbătoarea s-a terminat cu un superb foc de artificii. Primarul Niculaie Dragnea le-a transmis tuturor locuitorilor comunei Băiculești un mesaj de la mulți ani, cu multă sănătate!
L.S.

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea