Un nou director medical la Spitalul Județean

Săptămâna trecută a expirat interimatul conducerii Spitalului Județean Argeș. O singură schimbare a avut loc în managementul spitalului. Funcția de director medical este ocupată acum de dr. Ștefan Costin, care a fost numit interimar în locul doctorului Adrian Stoiculescu (foto). Mandatul este valabil pentru trei luni, urmând ca în acest interval să se organizeze concurs pentru postul de manager al Spitalului Judeţean, după care viitorul conducător va decide cu cine va face echipă. Dr. Ștefan Costin este de profesie medic specialist diabet zaharat, nutriție si boli metabolice. Înainte de a fi numit director medical el era medic șef la Secția Medicină Internă II.

Dr. Stoiculescu, despre schimbarea sa: „E mai tânăr și mai în vână. Eu m-am cam înmuiat”

Schimbarea directorului medical a fost determinată de faptul că mandatul dr. Stoiculescu a expirat, iar acesta nu a mai fost interesat să continue pe funcţie. Ceilalţi directori ai spitalului, Florina Isabela Din - director financiar-contabil, Andreea Irina Georgescu – director de îngrijiri, respectiv Adriana Molfea – managerul interimar al spitalului, rămân pe funcţii, mandatele lor fiind prelungite.
”Eu nu mai sunt director medical de azi, 12 septembrie, pentru că îmi expiră prelungirea. A fost numit dr Ștefan Costin. E mai tânăr și e mai în vână. Eu m-am cam înmuiat”, ne-a precizat dr. Stoiculescu. A.V.

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea