Sărbătoarea Recoltei pe Valea Argeșelului - Târgul meșterilor populari

Ziua naţională a produselor agroalimentare româneşti este marcată, începând cu anul 2017, la data de 10 octombrie, fiind instituită prin legea 168/2017. Prin instituirea acestei zile se doreşte încurajarea producţiei agricole naţionale pentru consumatorii români, precum şi pentru cei ce deţin spaţii de vânzare (comercianţi), producătorul urmând să prezinte, cu prilejul acestei zile, produse autohtone de calitate. De asemenea, se doreşte îmbunătăţirea statutului producătorului român în lanţul alimentar scurt şi încurajarea consumului de produse agroalimentare autohtone şi de produse tradiţionale.
Cu această ocazie, Primăria orașului, Consiliul Local și Centrul Cultural Mioveni organizează în perioada 28 - 30 Septembrie 2018, Sărbătoarea Recoltei pe Valea Argeșului – Târgul meșterilor populari.
La manifestare sunt invitați să participe producători agricoli, apicultori și meșteri populari din județ și nu numai, pentru a comercializa fructe, legume, lactate, produse din carne, produse apicole, băuturi tradiționale, precum și obiecte din creația proprie. De asemenea, în cadrul evenimentului vor fi organizate spectacole de muzică ușoară și etno-folclorică.
Locul desfășurării evenimentului este centrul civic al orașului, iar mai multe detalii și informații puteți obține la sediul Centrului Cultural Mioveni, str. Aleea Înv. Alexandru Popescu, nr.5 sau la telefon: 0348.445.856.

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea