Sediul celebrei firme Biff, din nou, de vânzare

Sediul Biff este, din nou, de vânzare. După ce lichidatorul a făcut, în 2014, o primă evaluare, imobilul cu pricina a fost cotat la 1.319.929 lei, însemnând, la curs actual, circa 285.000 euro. Apoi, termen după termen, prețul a scăzut. Acum, imobilul a apărut, spre vâzare, oferit de o agenție imobiliară, la prețul de 235.000 euro, negociabil.
Vatică Bold, om de afaceri emblematic pentru județul Argeș, s-a stins din viaţă, în preajma Sărbătorilor Crăciunului din 2016, după ce a pierdut lupta cu o boală necruţătoare. Vatică Bold a fost unul dintre primii întreprinzători din judeţul nostru, după Revoluție făcând bani din diverse domenii de activitate, principalele fiind construcții, comerț și reparații auto, imobiliare. La un moment dat, la firmele întreprinzătorului argeșean lucrau câteva sute de oameni.
Clădirea, inițial denumită ”sediu administrativ”, este  alcătuită din D+P+2E+M, așadar 4 nivele, fiind situată în  Piteşti, str. Maior Sever Niculescu, nr. 20-22. Poate fi compartimentată, după spusele vânzătorului, în trei apartamente și un spațiu comercial la parter.

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea