Sezonul scrisorilor pierdute… în partidul lui Dragnea

# Șerban Valeca: „Nu cred că există această scrisoare”
Începând cu săptămâna trecută, s-a vehiculat că circa 30 de lideri PSD au semnat o scrisoare prin care cer înlocuirea lui Liviu Dragnea de la șefia partidului. Conform celor apărute în presa națională, în tabăra celor nemulțumiți s-ar afla și organizația din Argeș.

În schimb, senatorul Șerban Valeca, președintele PSD Argeș, respinge ideea conform căreia organizația pe care o conduce s-ar afla printre cele care au semnat o scrisoare împotriva liderului partidului. "Un grup de 28 de filiale, în care ar fi și Argeșul, ar fi semnat nu știu ce scrisoare. Printre ele este vehiculat și județul Argeș. Vreau să vă spun că nu m-a contactat nimeni și nu am văzut nicio scrisoare. După cum mă cunoașteți, n-aș fi făcut așa ceva, prefer să îi spun omului în față ce nu-mi convine… Nu cred că există această scrisoare. Sunt contaminări care duc opinia publică spre lucruri neimportante", a declarat Șerban Valeca.

Cătălin Rădulescu, despre contestatarii lui Dragnea: „Stau mai mult la șprițuri”

Deputatul  Cătălin Rădulescu, cel căruia PSD Argeș i-a retras sprijinul politic, vorbește în schimb de un sezon al scrisorilor… „Am auzit despre chestia aceasta. Suntem în sezonul scrisorilor pierdute, scrisorilor de dragoste. Fiecare vine cu scrisori. E bine că scriu, dar e bine ca prima dată să scrie cetăţenilor de prin zonele în care sunt ei, să le spună ce fac şi ce au făcut. Să citească un pic statutul, că am impresia că anumiţi lideri, care vin din anumite zone mai întunecate şi mai puţin întunecate, n-au înţeles un singur lucru, acela că un preşedinte de partid care este ales prin Congres nu poate fi dat jos decât prin Congres. Nici prin scrisori, nici prin tot felul de demersuri pe care le fac. Pot să discute în Comitetul Executiv convocarea unui Congres în care pot să-şi depună candidatura. Dar atât. În statutul nostru nu se prevede mai mult de atât. (…) Deci colegii, eu înţeleg, poate unii nu se pregătesc, stau mai mult la spriţuri. Nu ştiu ce fac ei, dar hai să intre un pic şi să citească bine statutul, că după aceea intrăm în alte discuţii şi nu cred că sunt interesante” a declarat social-democratul Cătălin Rădulescu. A.V.

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea