Lovitură pentru George Dumitrescu! Tribunalul Argeș a respins a patra expertiză contabilă în dosarul „Amfora”

Trei expertize au fost realizate până în prezent în dosarul de evaziune fiscală în care este cercetat, printre alți, George Dumitrescu, alias George Hoţu, patronul de la Amfora Plus. La termenul din 11 septembrie, avocații inculpaților au cerut o nouă expertiză contabilă… cea de a patra dacă era încuviințată de judecător. Reamintim că dosarul se află la rejudecare, după ce inițial a fost achitat de judecătoarea Irina Lazăr. La apel, în urma cererii făcute de către procurorii de la Parchetul Tribunalului Argeş şi aprobată de către completul de la Curtea de Apel Piteşti, condus de către preşedintele Curţii, magistratul Gabriel Săndulescu, dosarul a fost retrimis la primă instanță. Iar lucrurile sunt din ce în ce mai complicate pentru inculpații din dosar, mai ales că la ultimul termen, judecătorul Tribunalului Argeș a respins cererea de expertiză contabilă a acestora.
„Respinge ca nefondate cererile de încuviinţare a probei cu expertiză financiar - contabilă formulate de inculpaţii Dumitrescu George, S.C. Amfora Plus Trans SRL, Oprea Adrian, Dumitru Dumitru, Bulimar Carmen, Săraru Ionică şi Şerbănoiu Răzvan. Cu drept de apel odată cu fondul cauzei. Pronunţată în şedinţă publică la data de 20.09.2018, la Tribunalul Argeş - Sectia penală”, se arată în hotărârea instanței.
Conform procurorilor Parchetului Tribunalului Argeș, în dosarul „Amfora” se vorbește de un prejudiciu adus statului sub formă de evaziune fiscală de 10.525.873, 36 lei,  dar şi o spălare de bani de 25.198.835 lei.A.V.

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea