Proiecte importante la Câmpulung, dar cu probleme

# Una dintre firmele ce desfășoară lucrări a rămas fără muncitori
Patru proiecte în derulare - asfaltări, extinderi de reţele de gaze şi canalizare, reabilitări de clădiri, modernizare piaţă-centru şi cartierul Grui, amenajare parcări şi locuri de joacă - sunt doar o parte din obiectivele pe care primarul Liviu Ţâroiu vrea să le ducă la bun sfârşit până în anul 2020 la Câmpulung. Însă, lucrările sunt cu probleme, muncitorii dispărând de la lucru.
În această perioadă, Câmpulungul este un adevărat şantier. În oraş se munceşte pe toate fronturile – de la asfaltări, până la extindere reţele de gaze şi canalizare, respectiv la reabilitări clădiri şi modernizări ale parcurilor.
“Lucrările sunt de aproximativ 25.000.000 milioane de lei, la care se adaugă şi banii din PNDL 1. Este important că reuşim să aducem bani de la bugetul de stat atât anul acesta, cât şi anul viitor, pentru finalizarea lucrărilor. Toate au termen de un an de zile, deci suntem în grafic” a spus edilul Liviu Ţâroiu.

Firma ce a câștigat licitația a rămas fără muncitori

Singurele probleme în această perioadă au apărut în Piaţa Primăriei. Aici, firma ce lucrează nu s-a achitat cu promisiunile faţă de proprii muncitori, iar acest lucru a pus probleme primăriei.
”Noi speram să se rezolve totul în şase luni, aşa am stabilit cu constructorul. Eu sper că noua echipa de lucru, de pietrari va reveni pentru a relua lucrările. Am fost blocaţi deoarece au existat discuţii între firmă şi oameni. Noi ne-am achitat de sarcini, ce a cerut firma noi am oferit, de aceea nu le vom oferi nicio zi în plus” a mai spus edilul.
A.I.

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea