Fiica patronului de la Vinalcool, prima la examenul de notar

Duminica trecută, pe 16 septembrie, Camera Notarilor Publici din Pitești a afișat rezultatele examenului pentru accesul în cadrul profesiei. Motiv pentru care, în familia doctorului Marian Drăgușin, managerul Vinalcool, a fost mare bucurie. Pentru că fiica omului de afaceri, Claudia-Maria, era în fruntea listei celor admiși. Acesta este rezultatul unui efort prelungit, ținând cont că tânăra notăriță a absolvit  două facultăți prestigioase: Facultatea de Drept, dar și Academia de Studii Economice.
Marian Drăgușin: ”Sunt, bineînțeles, fericit și împlinit. Ca orice părinte care își vede copiii realizați profesional. Claudia-Maria a muncit mult pentru a ajunge aici și o felicit din toată inima!”
Examenul sau concursul de admitere ca notar este unul dificil și constă într-o probă scrisă, cu caracter teoretic, din tematica aprobată de Consiliul Uniunii. Nota minimă de promovare este 7,00.  În sesiunea actuală de examen,la Pitești,  numai doi candidați din 16 au reușit să se ridice la înălțimea cerințelor concursului. Felicitări!

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea