SC Publitrans 2000 SA, informare privind prioritatea pentru mijloacele de transport în comun

S.C. Publitrans 2000 S.A. doreşte să informeze toţi participanţii la trafic cu privire la acordarea priorității pentru mijloacele de transport în comun, în scopul prevenirii accidentelor rutiere și al descongestionării traficului.
Ţinem să precizăm că în colțul din stânga al capotei din spatele autobuzelor sunt aplicate stickere care amintesc șoferilor să acorde prioritate autobuzului, atât la ieșirea din stațiile uzuale cât și la ieșirea din stațiile prevăzute cu alveole.
Dorim prin aceasta informare să facem apel la bunăvoinţa tuturor participanţilor la trafic, să respecte semnificaţia stickerelor aplicate pe autobuze. Respectarea acestui mesaj atrage descongestionarea traficului rutier, mai ales la orele de vârf  când cei mai mulţi călători depind de mijloacele de transport în comun pentru a ajunge la serviciu sau la şcoală.
Acordarea priorității pentru mijloacele de transport în comun este prevăzută în art. 131, alin. (1) din Hotărârea de Guvern nr. 1391/2006: ”La apropierea de o stație pentru mijloace de transport public de persoane prevăzută cu alveolă, din care conducătorul unui astfel de vehicul semnalizează intenția de a ieși, conducătorul vehiculului care circulă pe banda de lângă acostament sau bordura este obligat să reducă viteza și, la nevoie, să oprească pentru a-i permite reintrarea în trafic.”
S.C.  PUBLITRANS 2000 S.A. roagă posesorii și conducătorii de autoturisme să evite să parcheze în imediata apropiere a stațiilor de autobuz și să nu staționeze în zonele marcate pentru oprirea mijloacelor de transport în comun.

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea