Organizația P.N.L. Argeș, incapabilă să se bată cu adversarii politici

Spiridon Voinescu.
PSD. este, la ora aceasta, un partid numai bun de tăvălit. Scandalul, plecat fix din vârf, care a și reușit să dividă tabere și bisericuțe, trece, însă, în teritoriu, fără a fi speculat de adversarii politici. În Argeș, nimeni capabil să ridice securea războiului. Aceasta rămâne, vorba proverbului, îngropată adânc. ALDE este lipit de prea-coruptul PSD, iar PNL încă își caută identitatea. Ba, se pare chiar că și-a găsit-o, prin postarea, pe Facebook, a mesajelor președintelui Orban, mesaje încadrate, frumos, în chenare viu-colorate.

 

Exact ca înțelepciunile lui Dalai Lama, odată. Pentru că, cel din urmă, a fost detronat. Una din cele mai recente astfel de machete, este uluitoare. Iată ce se debitează aici, prin vocea celui ce ar trebui să fie vârful de lance al opoziției: ”Haideți să nu mai căutăm pe la alte partide candidați de primar.” What ?!? Adică șeful PNL, firmă de la care a migrat o turmă întreagă de oițe spre PSD, îndeamnă membrii/membrele de partid să nu mai fure de la vecinii mai mari. Social democrații din Argeș cred că se strâmbă de râs, numărând, din primarii lor în funcție, numeroși foști peneliști. Invers, nada! Însă, vă rog, să ne mai adăpăm din izvorul de pilde menționat: ”Referendumul este forma desăvârșită a democrației, prin care cetățenii își pot exprima poziția față de o temă importantă din societate. Transmit un apel către celelalte forțe politice... să lase fiecare cetățean român să voteze în conformitate cu propria conștiință.”

Adică, să fie bine ca să nu fie rău, ”important e punctele” sau ”viața e frumoasă, dar merită trăită” (ultimele două sunt atribuite lui Gică Hagi). Niște generalități de toată jena. Nu-i nimic, important este ca PNL-ul să nu mai ia candidați de la alte partide. Între timp, fostul șef liberal argeșean a migrat la altă organizație județeană. A... și la alt partid, la acel partid ce merge pe lângă PSD. Nu-i nimic, a plecat senatorul, dar a rămas deputatul, care, simțind momentul slab al guvernanților, atacă subiectul... pestei porcine.
În sfârșit. După declanșarea recentului conflict dintre Dragnea și restul, liberalii au găsit soluția: ”Soluția este ca PSD să lase România în pace! Adică, să plece de la guvernare.” A, gata, bre! Așadar, soluția este să plece ei, de bună voie, iar voi să veniți, tot de bună voie, la ciolan. Mai aveți și un plan de rezervă? Adică…

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea