Donează sânge! Salvează o viață

# Peste 80 de persoane au făcut un gest de milostenie
În protoieria Mioveni din cadrul Arhiepiscopiei Argeșului și Muscelului, s-a desfășurat, săptămâna trecută, încă o etapă a campaniei naționale ,,Donează sânge! Salvează o viaţă!”. Evenimentul s-a desfășurat în cadrul Spitalului Orășenesc ,,Sf. Spiridon” din Mioveni, sub directa coordonare a Sectorului social-filantropic și de misiune al Eparhiei.  Acțiunea a fost posibilă cu ajutorul Centrului de Transfuzii Sanguine din municipiul Pitești, care s-a deplasat în Mioveni cu o echipă mobilă.
Peste 80 de persoane au făcut acest gest de milostenie și dragoste creștină, întrucât au înţeles cât de mult contează fiecare picătură de sânge pentru salvarea vieților celor bolnavi.
Campania naţională ,,Donează sânge! Salvează o viaţă!” are ca scop informarea şi conştientizarea cu privire la nevoia reală de sânge pentru transfuzii din spitalele româneşti, creşterea numărului donatorilor de sânge din România şi îmbunătățirea stocurilor sanguine naţionale.
„Aceste acțiuni sunt deosebit de folositoare și mă refer în special la cei aflați în suferință în spitale. Cu ajutorul Arhiepiscopiei Argeșului și Muscelului, reușim să colectăm o cantitate mare de importantă, ceea ce ne bucură. Vom ajuta foarte mult pacienți și cu sprijinul celor cu suflet mare vom reuși și pe viitor astfel de acțiuni” a spus Monica Chiran, directorul Centrului de Transfuzie Sanguină Pitești.
A.I.

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea