Ion Georgescu, prezent la aniversarea Zilei Naționale a Republicii Populare Chineze

Relațiile diplomatice România – China aniversează, în mai puțin de o săptămână, 69 de ani de la acordul comun București – Beijing, venit după proclamarea Republicii Populare Chineze, la 1 octombrie 1949.
Cu ocazia sărbătoririi Zilei Naționale a Chinei, corpul diplomatic al ambasadei din România a organizat un dineu, la care județul Argeș, în baza excelentelor relații de cooperare și prietenie pe care le-a dezvoltat în ultimii ani, a fost reprezentat de o serie de oficialități din mediul politic, administrativ, academic și privat. Gazda evenimentului a fost însărcinatul cu afaceri ad interim al Ambasadei Republicii Populare Chineze la București, dl Tu Jiang, diplomatul care asigură interimatul instituției până la numirea noului ambasador al Chinei în România. Printre cei prezenți din Argeș la recepția oferită de Ambasada Chinei cu ocazia celei de a 69-a aniversări a zilei naționale a Chinei s-au regăsit primarul de la Mioveni, Ion Georgescu, primarul de la Bascov, Gheorghe Stancu, deputatul Simona Bucura Oprescu, directorul Muzeului Golești, Iustin Dejanu, director CCIA Argeș, George Caval, precum și alții.
„Ne-am simțit onorați și bucuroși să participăm la acest eveniment și mai mult, să primim în continuare garanția faptului că marele popor chinez se bazează pe prietenia și colaborarea noastră”, a precizat primarul Ion Georgescu. A.V.

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea