Europarlamentarul Gabriela Zoană: „Îmi voi apăra țara ori de câte ori este nevoie”

”Dezbaterea de astăzi (n.r. 26 septembrie) din Parlamentul European a demonstrat încă o dată că, atunci când dialoghezi, prezentând argumentele care stau la baza unei decizii, eşti înțeles chiar şi de către cei mai aprigi contestatari. Prezența premierului României în Parlamentul European şi modalitatea în care a prezentat poziția executivului, în mod concret, cu fapte şi argumente, au fost de natură de a lămuri partenerii noştri europeni faptul că guvernul PSD ia decizii justificate, în concordanță cu legislația  internă şi valorile europene", a declarat eurodeputatul Gabriela Zoană după dezbaterile din Parlamentul European.
"Regretabil este că singura poziție categorică împotriva României a fost a unui român, acesta insistând să-şi critice în continuare, fără argumente, premierul şi țara, dar a fost imediat pus la punct de către liderul grupului S&D din cadrul Parlamentului European, europarlamentarul german Udo Bullmann. Este o dovadă în plus că, treptat, partenerii noștri europeni se conving de minciunile rostite de-a lungul timpului, în plen, de către anumiți eurodeputați români şi încep să analizeze cu toată responsabilitatea, echilibrat, faptele aşa cum sunt. O astfel de retorică anti-românească de tip Monica Macovei, împrumutată de mai mulți eurodeputați,  va fi din ce în ce mai neapreciată la Bruxelles şi oriunde în Europa", a continuat Gabriela Zoană.
De altfel, europarlamentarul Gabriela Zoană a promis că va apăra interesele românilor ori de câte ori este nevoie: „Am vorbit la Bruxelles despre țara mea! Am vorbit despre România PROEuropeană, nimeni nu trebuie să cadă în plasa jocurilor politice ale EPP-ului. Am făcut o promisiune românilor și mă țin de cuvânt: îmi voi apăra țara ori de câte ori este nevoie!”, a mai spus Gabriela Zoană.
A.V.

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea