Cătălin Rădulescu contraatacă! Deputatul cere retragerea sprijinului politic lui Manu

După ce deputatul Cătălin Rădulescu a precizat, de curând, că PSD-ul este „în sezonul scrisorilor pierdute” a venit și rândul său să redacteze una. Rădulescu, cunoscut drept deputatul „mitralieră”, este nemulțumit de faptul că președintele CJ Argeș, Dan Manu, ar fi declarat într-o ședință a PSD Argeș, conform instituțiilestatului.ro, că Liviu Dragnea va fugi în Brazilia, dacă va fi condamnat la închisoare cu executare.  Cum acesta a rămas fără sprijinul politic al PSD Argeș, după ce chiar Dan Manu a fost unul dintre contestatarii săi, acum Rădulescu contraatacă! Îi cere retragerea sprijinului politic lui Manu pentru că declarațiile sale ar fi afectat grav imaginea PSD Argeș.
„Toată media a dat ieri și astăzi , poziția președintelui Consiliului Județean Arges, privind afirmația că președintele va fugi în Brazilia dacă v-a fi condamnat și poziția acestuia de nesusținere a președintelui, poziție care a afectat grav imaginea Psd Arges care l-a susținut pe Dan Manu, în funcția de președinte al Consiliului Județean Arges. Cer public, atât prietenului meu Cristian Gentea, președintele Psd Pitești, organizației Psd Arges, BPN-ului și președintelui Serban Valeca, să procedeze în același fel cum a procedat cu mine (deși eu nu am prejudiciat nici imaginea Psd Argeș și nici a președintelui Dragnea ) și să retragă sprijinul politic din toate funcțiile deținute atât în partid cât și în consiliu județean, colegului Dan Manu. Toti membrii trebuie tratati cu aceeași monedă”, preciza Cătălin Rădulescu.
În schimb, Manu e ironic față de cele declarate de Rădulescu și se simte onorat că acesta a întors privirea și către el. A.V.

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea