Patronul saloanelor oferea „serviciile” fetelor și în schimbul datoriilor către firma de pază MSS

Luni, 16 Iulie 2018 13:07

# Noi detalii din dosarul „Bordel în saloanele de masaj erotic din Argeș” # Magic Safe Security  asigura paza saloanelor de masaj erotic

La Judecătoria Pitești se află dosarul în care inculpații Ramona Mihaela Matei și Cristinel Daniel Lemnaru sunt trimişi în judecată sub acuzaţia de proxenetism. Anchetatorii au stabilit că cei doi sub paravanul unor saloane de masaj administrau, în realitate, adevărate bordeluri, angajatele practicând prostituţia, atât în cadrul acestora, cât şi în alte locaţii din județ. Prin societatea Alim Euroten au fost dechise două saloane de masaj erotic pe raza municipiului Pitești și a comunei Bradu.

UPIT face curățenie la Casa Universitarilor și restricționează accesul în clădire

Luni, 09 Iulie 2018 13:41

# Un prim pas spre normalitate # Rectorul Dumitru Chirleșan: „S-a realizat expertiza tehnică. Ne încadrăm în banii alocați de la Minister pentru readucerea clădirii în forma inițială” # Conflictul dintre Universitatea din Pitești și Daniel Otobîcu continuă! „Acesta ne cere daune de aproape 3 milioane de lei pe tema Casei Universitarilor, cu contractul ei minunat de sponsorizare, cu tot ce este acolo”, mai precizează rectorul.

Într-o ediție anterioară a săptămânalului „Atitudine în Argeș” vă prezentam situația incredibilă prin care trece „Casa Universitarilor”, clădire aflată în administrarea Universității Pitești. Imobilul situat în strada Eroilor oferă o imagine dezolantă. Aici găsești sute

 

Să faci ce spune popa, nu ce face el! Preoți condamnați pentru cumpărare de influență

Luni, 09 Iulie 2018 13:21

# Cezar Marinescu, preot în cadrul Parohiei Bârla, a fost condamnat la 2 ani și 9 luni de închisoare cu suspendare

După ce a fost prins băut la volan, un preot din Bârla a apelat la „relațiile” unui alt preot pentru a scăpa basma curată. Doar că situația s-a complicat, iar pe „fir” au apărut și procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Argeș. Preotul Cezar Mugurel Marinescu de la Parohia Bârla și preotul Vasile Popescu de la Parohia Coloneștii de Sus – Olt au fost condamnați la închisoare cu suspendare. Decizia nu este definitivă!

Omul de afaceri George Beucan, agățat în mafia alcoolemiilor

Luni, 09 Iulie 2018 13:10

# Pentru a-și ajuta fiul să scape de un dosar, patronul Geoter Proiect a dat bani pentru ca valoarea recalculării alcoolemiei să fie sub limita de infracţiune

Pe 10 iulie, la Tribunalul Argeș s-a desfășurat un nou termen din dosarul „alcoolemiilor” în care sunt inculpați medicul legist Nicușor Stănculeț de la Serviciul de Medicină Legală Argeș, Gheorghe Milandru, condamnat în 2012 pentru fapte asemănătoare, și mai mulți foști și actuali polițiști. Medicul Stănculeț este acuzat de complicitate la trafic de influență, în formă continuată (patru acte materiale) și complicitate la favorizarea infractorului.

 

„Erau multe controale, dar nu am primit niciodată amendă în timpul transportului”

Luni, 09 Iulie 2018 13:08

# Șoferii firmei lui “Brânză”, audiaţi în dosarul Cheresteaua
S-au împlinit doi ani de când se judecă la Tribunalul Argeș dosarul „Cheresteaua”. În această speță au fost trimiși în judecată Ion Andrei, zis și ”Brânză”, patronul firmei Andris, o parte din membrii familiei sale, angajaţi ai societății Andris și mai mulţi funcţionari de la Ocolul Silvic Valea Oltului. La termenul din trei iulie au fost audiați șoferii firmei Andris, adică cei care transportau lemnele prin toată țara. Și de această dată, nimeni nu a văzut nimic ilegal. Trebuie menționat că majoritatea angajaților firmei lui Ion Andrei nu au declarat împotriva fostului lor șef.

Strămutarea dosarului evreilor care au cumpărat terenurile din Pădurea Trivale de la Ivănescu se decide la toamnă

Luni, 09 Iulie 2018 12:59

Magnatul Nicolae Ivănescu (foto) riscă să plătească despăgubiri de milioane de euro evreilor cărora le-a vândut zeci de hectare în Pădurea Trivale. Asta după ce Direcția Silvică Argeș a câștigat în instanță, pe fond, anularea contractelor de vânzare-cumpărare. Hotărârea nu este definitivă, ea fiind atacată cu apel. De altfel, cele trei firme ale evreilor care au achiziționat mai multe hectare de teren de la Nicolae Ivănescu au cerut strămutarea dosarului, cu pricina, din Argeș.

 

Frații Ilie și Cornel Penescu, acuzați că au delapidat circa 3 milioane de euro

Luni, 02 Iulie 2018 13:50

# Detalii noi din dosarul de la Tribunalul Argeș! #  Lichidatorul judiciar al PIC SA s-a constituit parte civilă în dosar cu 13,4 milioane lei, iar ANAF cu 4,4 milioane lei
Pe rolul Tribunalului Argeș se află un dosar cu privire la săvârșirea faptelor de delapidare, pe numele fraților Cornel și Ilie Penescu, foștii acționari de la PIC SA și Muntenia Aliment. Alături de aceștia sunt trimiți în judecată și fostul administrator al celor două societăți, Gheorghiţă Pieca, pentru evaziune fiscală, dar și Lucia Weiss, director economic în cadrul celor două firme,  pentru complicitate la evaziune fiscală.

Tudor Pendiuc, achitat pentru lipsă de probe, iar șeful ADP Pitești pentru cauză de neimputabilitate

Luni, 02 Iulie 2018 13:46

# După achitările din Consultanța, încă o „lovitură” pentru DNA Pitești
Înfrângeri importante pentru DNA Pitești în ultima săptămână. După ce Curtea Supremă a achitat 42 dintre cei 43 inculpaţi, în dosarul ”Consultanţa”, fiind condamnat doar Iulian Cioflan, la data săvârşirii faptelor director al Agenţiei de Implementare a Proiectelor de Dezvoltare a judeţului Argeş, la 2 ani - închisoare cu suspendare, a venit și rândul lui Tudor Pendiuc să fie achitat în dosarul asfaltării drumului până la consiliera sa.

 

Boschetarii și-au făcut cămin în Casa Universitarilor

Luni, 25 Iunie 2018 13:14

# Viitorul „Centru de Cultură” de la UPIT, readus la „viață” de un om al străzii

Cândva o clădire gigant, și la propriu și la figurat, Casa Universitarilor a devenit cămin pentru boschetari. Aflată la câteva sute de metri de centrul Piteștiului, clădirea de 823,33 mp, din str. Eroilor, aflată în administrarea Universității Pitești, oferă o imagine dezolantă. După ce ai urcat prima treaptă a scării care duce către fostul restaurant Panoramic, se constată cu stupoare situația în care a ajuns imobilul. Scările neîngrijite și mizeria adunată într-un colț te avertizează că te îndrepți către o ruină, ci nicidecum către o clădire considerată a fi „în conservare” încă din 2010.

„A dat bani pentru că este nașul tuturor țiganilor din Bradu”

Luni, 25 Iunie 2018 13:10

# Finii lui Florin Frătică - martori în dosarul privind coruperea alegătorului

Florin Frătică, fostul primar de la Bradu, a fost trimis în judecată în octombrie 2017 pentru coruperea alegătorilor (art. 386 NCP). Acesta a fost surprins pe camerele video ale unui magazin în timp ce oferea sume de bani la doi locuitori din comună. În preajma alegerilor locale din anul 2016, în timp ce era așteptat la o emisiune TV la un post local, fostul edil era adus pentru audieri la Poliţia Piteşti, într-un dosar penal în care era suspectat de abuz în serviciu, şantaj și coruperea alegătorilor, fiind și reținut pe o perioadă de 24 de ore. În urma cercetărilor, Florin Frătică a fost trimis în judecată pentru coruperea alegătorului, dosarul fiind pe rolul Judecătoriei Pitești.

 

Un angajat este patru în unul la Tabăra de la Corbeni - administrator, femeie de serviciu, instalator și paznic

Luni, 25 Iunie 2018 13:06

# Cu toate acestea, el este plătit însă cu salariul minim pe economie!  #$ Situația taberelor din subordinea MTS, dureroasă și în Argeș # Directorul DJST Argeș:
”Ne lipsesc trei lucruri să știți. 1 - banii, 2 - banii și 3 - tot banii”

La Corbeni, Gabriel Văcaru este administrator al Taberei DJST Argeș, tabără aflată în subordinea Ministerului Tineretului și Sportului. Deși încasează lunar un salariu minim pe economic, acesta este administrator, femeie de serviciu, instalator și paznic. Situația este una dramatică la nivel național. Ne vom raporta însă strict la baza din Argeș, bază care în luna iulie va primi 30 de fete și băieți în tabără. Pentru fiecare zi, fiecare persoană va achita 65 de lei. Condițiile din tabără nu sunt deloc cele mai bune, însă nici investiții nu sunt deoarece DJST Argeș nu are bani de la MTS pentru a investi.

S-a amânat pronunțarea în dosarul de șantaj „Atac de Argeș”

Luni, 25 Iunie 2018 12:36

Pe 20 iunie, Judecătoria Pitești a amânat pronunțarea în dosarul în care Florin Paraschivescu, directorul publicației „Atac de Argeș” este acuzat de șantaj. Florin Paraschivescu este acuzat că a cerut bani unor oameni de afaceri şi primari din Argeș pentru a nu publica materiale despre ei. Pronunțarea în dosar a fost amânată pentru 4 iulie.

 

Asociaţia Vânătorilor şi Pescarilor Argeş angajează avocat în procesul cu directorul Istrătescu

Luni, 25 Iunie 2018 12:33

O situație ieșită din comun are loc la Asociaţia Judeţeană a Vânătorilor şi Pescarilor (AJVPS) Argeş! Instituția este parte responsabilă civilmente într-un dosar de braconaj în care printre inculpați se regăsește chiar directorul AJVPS Argeș, Constantin Istrătescu. La termenul din 21 iunie a procesului desfășurat la Judecătoria Pitești, magistratul a amânat cauza pentru a da posibilitate instituției să își angajeze avocat.

Șefa achitată, angajații buni de plată! Doctorița Anca Alexandrescu, achitată în dosarul penal pentru… lipsă de probe

Luni, 18 Iunie 2018 23:01

# Cele două farmaciste și administratorul farmaciei din Călinești, deținută de Anca Alexandrescu, au primit închisoare cu suspendare și trebuie să plătească daune materiale de circa 220.000 lei către CAS Argeș
# Gheorghe Pristavu, avocatul Ancăi Alexandrescu: „Instanța a stabilit că nu există probe”

 

Avocatul Poporului Pitești, sesizat după ce un copil nu a primit alocația de stat

Luni, 18 Iunie 2018 22:53

# Coordonatorul Biroului în Pitești, Mihaela Stănciulescu, despre problema Serviciului de Expertiză Medicală: „Este o situație foarte serioasă”

Circa 400 de persoane au trecut pragul instituţiei Avocatului Poporului – Biroul Teritorial Pitești, în primele cinci luni ale anului. Avocatul Poporului este cel care mediază între cetățean și administrația publică, încercând să rezolve conflictele prin buna înțelegere și să găsească acea soluție de compromis, încât interesele persoanelor să fie satisfacute.

Serviciul de Ambulanță i-a suspendat contractul șoferului prins băut în timpul intervenției

Luni, 18 Iunie 2018 22:38

# Maşinile vechi şi deficitul de personal – marile probleme de la Ambulanţă

Conducerea Serviciului Județean de Ambulanță Argeș i-a suspendat contractul individual de muncă șoferului depistat beat la volan de polițiști în timp ce venea de la o intervenție. Pe 17 mai, în jurul orei 22.30 un ambulanțier de la SJA Argeș a fost oprit în trafic de polițiști, fiind depistat cu o alcoolemie de 0,53 mg/l alcool pur în aerul expirat, fapt pentru care i s-a reţinut permisul de conducere.

 

Bordel în saloanele de masaj erotic din Argeș! Responsabilul cu ordinea şi siguranţa de la FCSB, martor într-un dosar de proxenetism

Luni, 11 Iunie 2018 23:05

# Este vorba despre dosarul lui Cristinel Daniel Lemnaru și Ramona Mihaeala Matei, patronii unor saloane de masaj erotic din Pitești și Bradu # Adrian Ianuli, membru în staff-ul administrativ al echipei lui Gigi Becali, a primit de la reprezentantul Magic Safe Security o fată la hotelul unde era cazat, pe vremea când FCSB disputa meciuri pe stadionul „Nicolae Dobrin” # În dosarul aflat pe rolul Judecătoriei Pitești apare ca martor și italianul Nicola Inquieto, cel care apela la serviciile fetelor pentru a satisface „dorințele” partenerilor săi de afaceri străini

Dosarul doctoriței Anca Alexandrescu, în pronunțare

Luni, 11 Iunie 2018 23:02

Pe 11 iunie, Judecătoria Pitești urmează a se pronunța în dosarul în care Anca Alexandrescu, fosta șefă a DSP Argeș, este cercetată împreună cu alte trei persoane pentru abuz în serviciu. Aceasta este acuzată de procurori că prin Vital Pharmaceutica Plant, farmacia din Călinești al cărei asociat unic era, a prescris și apoi decontat, în 2009, sute de rețete fictive, unele dintre ele fiind chiar pe numele unor pacienți morți. Prin acest mecanism, bugetul CAS Argeș a fost prejudiciat cu peste 230.000 lei.

 

Patronul Agrolact, Lucică Comănescu, trimis în judecată pentru evaziune fiscală

Luni, 11 Iunie 2018 21:57

Cei doi asociați ai Agrolact Coșești, Lucică Comănescu și Constantin Marin, au fost trimiși în judecată, la începutul lunii mai a.c., de procurorii Parchetului Tribunalului Argeș pentru fapte de evaziune fiscală. Este vorba despre fapte săvârșite în anul 2011, iar procurorii au constatat un prejudiciu adus bugetului statului de  peste 100.000 lei. Patronii societății ar fi înregistrat prin Agrolact Coșești, societate aflată în prezent în faliment, operațiuni comerciale fictive cu „lapte materie primă” alături de o societate din județul Slobozia.

Colaboratorii firmei lui ”Brânză”, audiaţi în dosarul Cheresteaua

Luni, 11 Iunie 2018 21:46

După ce au fost audiaţi, ca martori, în dosarul "Cheresteaua", angajaţii Andris SRL, firma lui Ion Andrei - zis „Brânză”, a venit și rândul audierii colaboratorilor  acestei societăți. O parte din administratorii firmelor, cu care Andris SRL a avut încheiate diverse contracte, au fost prezenți la termenul din 5 iunie. Este vorba despre Marius Niţu, Ion Ancuţa, Vasile Tudor şi Bogdan Baciu, reprezentanții unor societăți ce au ca obiect de activitate prelucrarea lemnului. Printre martorii s-a aflat și Ion Ancuța vărul inculpatului Ion Andrei, respectiv fratele inculpatului Mircea Ancuța. Acesta și-a menținut ultimele declarații date în fața procurorilor precizând în același timp că din cauza perioadei lungi de timp care a trecut și a problemelor de sănătate nu își mai aduce aminte exact ce a declarat.

 

Pagina 52 din 102

«ÎnceputAnterior51525354555657585960UrmătorSfârşit»

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea