Un om de afaceri orădean și firma CNCD cer despăgubiri Publitrans-ului și pentru automatele de bilete

Luni, 27 Mai 2019 16:06

Omul de afaceri Horea Tudor Vușcan, patronul Alien Concept SRL, a cerut înscrierea la masa credală a CNCD pentru neplata unor sume provenite din vânzarea a 20 de automate de bilete. Cum cererea de înscriere la masa credală a fost respinsă, omul de afaceri a solicitat recuperarea așa numitelor datorii de la Publitrans. Pe fir a intrat și societatea CNCD care cere și ea automatele de bilete înapoi!

Lovitură pentru Parchetul Tribunalului Argeș. Curtea de Apel Pitești a dispus rejudecarea unui dosar de proxenetism

Luni, 27 Mai 2019 15:58

# Inculpații erau condamnați la 5 ani, respectiv 3 ani de închisoare

Decizie surprinzătoare într-un dosar de proxenetism! În noiembrie 2018, judecătorul Tribunalului Argeș i-a condamnat la 5 ani de închisoare pe inculpatul Petru Raia, zis „Inu”, pentru săvârșirea infracțiunilor de proxenetism și spălare a banilor, iar pe Eusebi Samir Lăcătuș la 3 ani și 8 luni închisoare, pentru aceleași infracțiuni. Cei doi inculpați fac parte din lotul celor 25 de persoane reținute la Câmpulung, în 2016, în urma unor percheziții domiciliare.

 

Dosarul fostului producător de mezeluri „Agofloris” - pe un butoi de pulbere

Luni, 20 Mai 2019 23:10

# Cauza a ajuns la Parchetul Judecătoriei Pitești în vederea efectuării urmăririi penale privind infracțiunile: înșelăciune, delapidare, gestiune frauduloasă, bancrută frauduloasă sau fals în înscrisuri # Printre suspecți se numără lichidatori judiciari și oameni de afaceri

Dosarul „Agofloris” stă, de mai mulți ani, pe un butoi de pulbere. Acum, mai mult ca niciodată, e pe cale să explodeze! Încă din anul 2009, anchetatorii au în cercetare un dosar privind modul în care a decurs dosarul de insolvență al fostului producător de mezeluri Agofloris Prod Ștefănești.

La Tribunalul Argeș a început un fel de ping-pong cu avocații apărării, în celebrul dosar ”Cheresteaua”

Luni, 20 Mai 2019 23:09

#  La penultimul termen, s-a decis scoaterea din dosar a unor file necunoscute
Este vorba despre dosarul în care liderul grupării cercetate este Ion Andrei, zis ”Brânză”, patronul firmei Andris. Alături de acesta au fost trimişi în judecată membrii clanului ”Brânză”, angajaţi ai firmei Andris și mai mulţi funcţionari de la Ocolul Silvic Valea Oltului, în total fiind 16 inculpați.

 

Elevi de la „Dinicu Golescu”, înșelați de o fostă profesoară

Luni, 20 Mai 2019 22:56

# Aceștia au dat câte 475 euro/ persoană pentru organizarea unei excursii.  S-au ales doar cu banii dați

Caz revoltător la Colegiul Național „Dinicu Golescu” din Câmpulung. Un fost cadru didactic al liceului  a păcălit zeci de elevi. Le-a luat banii pentru o excursie, însă, în final, nu a mai organizat nimic! La începutul lunii aprilie 2019, o profesoară  a fost trimisă în judecată pentru săvârșirea infracțiunii de înșelăciune.

Decizie finală în dosarul „Reţete pentru morţi”! Doctorița Anca Alexandrescu - încarcerată la Penitenciarul Mioveni

Luni, 20 Mai 2019 22:39

Judecătorii Curții de Apel Pitești s-au pronunțat, pe 15 mai, în dosarul Ancăi Alexandrescu. Fosta șefă a DSP Argeș a fost condamnată la 3 ani și 6 luni de închisoare, deși inițial, în primă instanță, a fost achitată. Doctorița a fost încarcerată la Penitenciarul Mioveni.
Doctorița Alexandrescu, împreună cu complicii săi, prin intermediul farmaciei din Călinești, al cărei asociat unic era, a prescris și apoi decontat, în anul 2009, aproape 400 de rețete fictive.

 

Stenograme! Au adus bani falși în Argeș! Traficanții de valută au fost trimiși în judecată

Luni, 13 Mai 2019 12:50

# Și-au cumpărat mașini, telefoane sau tratamente cu acid hialuronic pentru iubite, cu bancnote false
La începutul lunii mai, pe rolul Tribunalului Argeș a fost înregistrat dosarul „traficanților de valută”. Trei persoane, din București, au fost trimise în judecată de procurorii DIICOT Pitești pentru săvârșirea infracțiunii de punere în circulație de valori falsificate. Conform legii în vigoare, cei trei inculpați riscă închisoare de la 3 la 10 ani şi interzicerea exercitării unor drepturi. Șapte persoane, majoritatea din Argeș, au fost păcălite de inculpați. În dosar s-au constituit ca părți civile patru persoane, iar ca părți vătămate alte trei persoane.

Consiliul Județean Argeș vrea banii lui Constantin Nicolescu

Luni, 13 Mai 2019 12:47

# ANAF și CJ Argeș - acțiune la instanța civilă doar pentru recuperararea unuia dintre prejudiciile din dosarul „Podul Căteasca”

Constantin Nicolescu, fostul președinte al CJ Argeș, a fost condamnat, pe 26 martie, de magistrații Înaltei Curți de Casație și Justiție, la 7 ani și 8 luni de închisoare cu executare în dosarul „Podul de la Căteasca” pentru luare de mită. În același timp, acesta a fost achitat pentru acuzaţia de abuz în serviciu, iar în ceea ce priveşte acuzaţia fals intelectual, s-a constatat că a intervenit prescripţia. Fostul preşedinte al CJ Argeş a rămas totuși în libertate, fapta pentru care a fost condamnat fiind concurentă cu cele din dosarul „Şcolilor”.

 

Primarul din Băbana îi pândește pe romii din afacerea ”șanțul”!

Luni, 13 Mai 2019 12:07

Departe de a se fi terminat, serviciile – prestate sau nu de romi – care au aparținut anului 2011, încă produc efecte nedorite. Unul din cazurile de pomină este cel al Primăriei Băbana, din contul căreia, o firmă înmatriculată la Costești, ”Argecom Metal”, a reușit să tragă peste 3 miliarde de lei vechi. Bani care, desigur, au dispărut imediat din conturile respective.

Patroana de la „Capitol”, acuzată de evaziune fiscală

Luni, 13 Mai 2019 10:49

Mariana Rambela,  managerul complexului-restaurant “Capitol”, a fost trimisă în judecată, recent, de procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Argeș fiind cercetată pentru evaziune fiscală și spălare a banilor. Dosarul a fost înregistrat pe 2 aprilie, pe rolul Tribunalului Argeș. Aceasta este acuzată că prin intermediul a trei societăți comerciale, pe care le administra, inclusiv restaurantul „Capitol”, nu a declarat la organele fiscale toate operațiunile comerciale efectuate și veniturile obținute.

 

Pe 15 mai, decizie finală în dosarul doctoriței Anca Alexandrescu

Luni, 13 Mai 2019 10:44

Dosarul de abuz în serviciu al fostei șefe de la DSP Argeș, Anca Alexandrescu, este  în pronunțare. Judecătorii  Curții de Apel Pitești au amânat pronunțarea la data de 15 mai.  Inculpata este acuzată de procurori că prin intermediul unei farmacii din Călinești, în care era asociat unic, ar fi prescris și apoi decontat, în 2009, sute de rețete fictive. În primă instanță, doctorița Alexandrescu a fost singura persoană achitată din dosar.

Dosarul șefului de la AJVPS Argeș - în pronunțare

Luni, 13 Mai 2019 10:42

Dosarul de braconaj al lui Constantin Istrătescu, directorul Asociaţiei Judeţene a Vânătorilor şi Pescarilor Sportivi Argeș,  este în pronunțare. Magistrații Judecătoriei Pitești au amânat pronunțarea la data de 23 mai. Reamintim că Istrătescu şi alţi doi angajaţi ai instituției, Horia Tănase şi Sorin Bulimac, sunt cercetaţi pentru săvârşirea infracţiunilor de braconaj cinegetic în formă continuată, fals material în înscrisuri oficiale şi instigare la fals material în înscrisuri oficiale.

 

A plătit banii, dar s-a ales cu alte probleme! Omul de afaceri Dragoș Diaconescu a plătit cele 5 milioane de euro pentru Hotelul Muntenia

Luni, 22 Aprilie 2019 13:53

# Acum se cere și plata TVA-ului, aferent unui teren # Luptă aprigă între creditorii debitoarei Turism Muntenia pentru cei 23,54 milioane lei

În urmă cu două luni și jumătate, în urma unei licitații, organizate de către administratorul judiciar Pareto Grup IPURL din Baia Mare, a fost vândut Complexul hotelier „Muntenia” din centrul Piteștiului. Omul de afaceri Dragoș Diaconescu, patronul Atu Casino,  a fost cel care a câștigat licitația, cu un preț de adjudecare de 23,54 milioane lei, aproximativ 5 milioane euro, la sfârșitul lunii ianuarie 2019.

Florin Frătică, fostul primar din Bradu, achitat de Curtea de Apel București în dosarul ANRP

Luni, 22 Aprilie 2019 13:51

# Măsura sechestrului a fost menținută
Curtea de Apel Bucureşti l-a achitat pe Florin Frătică, fostul primar al comunei Bradu, cât şi pe fostul consilierul juridic al Primăriei, Daniela Manolache şi pe ceilalţi doi inculpaţi din dosarul în care edilul era acuzat de abuz în serviciu.  Mai mult, cheltuielile judiciare au rămas în sarcina statului. În acest dosar, Florin Frătică a fost trimis în judecată pentru retrocedarea unui teren soţilor Lenuţa şi Jean Georgescu. Prejudiciul fusese stabilit la 35 milioane lei, reprezentând suma acordată de către A.N.R.P. ca despăgubire pentru cele 19,13 ha teren.

 

Conacul Brătienilor de la Rătești este, din nou, de vânzare, cu 80.000 euro

Luni, 22 Aprilie 2019 13:39

#   Acesta a schimbat, până acum, mai mulți proprietari. Nici unul nu l-a renovat

Pe un site specializat de vânzări, olx.ro, fosta proprietate a Brătienilor, din Rătești, este, din nou, de vânzare. Dacă, în urmă cu câțiva ani, atât conacul cât și curtea arătau jalnic, în momentul actual se văd urme de întreținere. Nu, clădirea principală nu a fost renovată. Însă a fost cosită iarba, întreținuți arborii etc.

Încă un dosar de proxenetism în Argeș! Șapte proxeneți, în arest la domiciliu

Luni, 22 Aprilie 2019 13:35

Un nou dosar de proxenetism în Argeș. Săptămâna trecută, pe 18 aprilie, polițiștii argeșeni au efectuat 42 de percheziții domiciliare, pe raza județelor Argeș, Vâlcea, Ilfov și a municipiului București, la locuințele a 18 persoane bănuite de săvârșirea de proxenetism și spălare de bani. În județul nostru percheziţiile au avut loc  în Piteşti, Bascov, Mioveni, Bradu, Ştefăneşti, Miceşti sau Teiu.

 

Dosarul fostului primar de la Nucșoara s-a întors la Parchet

Luni, 15 Aprilie 2019 15:34

# Instanța a stabilit că rechizitoriul prin care a fost trimis în judecată Corneliu Berevoianu, fiind acuzat de delapidarea bugetului Primăriei Nucșoara, a fost neregulamentar întocmit
Corneliu Berevoianu, fostul primar pedelist de la Nucşoara, a fost trimis în judecată, în luna iunie 2018, de procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Argeș, pentru delapidare în formă continuată și angajare a cheltuielilor din buget peste limita creditelor bugetare aprobate. Alături de acesta a fost trimis în judecată și Mihai Tița, fostul inspector cu atribuții financiar contabile al Primăriei Nucșoara, dar și omul de afaceri Florin Petrescu.

Dosarul lui Florin Frătică, fostul primar de la Bradu, privind o despăgubire ANRP - în pronunțare

Luni, 15 Aprilie 2019 13:50

# Prejudiciul calculat de DNA: 35 de milioane de lei!

La Curtea de Apel București este pe rol, din vara anului trecut, cauza în care fostul primar din Bradu, Florin Frătică, a fost trimis în judecată de procurorii anticorupţie sub acuzaţia de instigare la abuz în serviciu cu consecințe deosebit de grave dacă funcționarul public a obținut pentru sine sau pentru altul un folos necuvenit. Prejudiciul din acest dosar a fost stabilit la peste 35 milioane lei, reprezentând suma acordată de către A.N.R.P. ca despăgubire pentru 19,13 ha teren, în Bradu.

 

Fostul șef de la Apele Române a dat în judecată instituția

Luni, 08 Aprilie 2019 12:09

# Adrian Moisescu (foto) a fost demis pentru că a participat la o conferință de presă a PNL Argeș

Pe rolul Tribunalului Argeș  a fost înregistrat, recent, procesul în care Adrian Moisescu, fost director al Administrației Bazinale de Apă Argeș, contestă decizia de concediere ce a fost luată în urma unor dezvăluiri făcute într-o conferință de presă, conferință desfășurată la sediul PNL. Procesul are un prim termen pe 12 aprilie.
Ce s-a întâmplat, de fapt?

Neregulile găsite de Curtea de Conturi la Popești, îndreptate

Luni, 08 Aprilie 2019 12:07

# Pentru aceasta, localitatea s-a ales cu un dosar în instanță

La Popești, localitate care, sub conducerea noului primar, înflorește, mocnește un nou scandal. Scandal care are, la origine, modul în care fostul primar a condus instituția, sau, mai exact, la modalitatea în care nu a condus-o.  Totul a început în urma unui control al Curții de Conturi, care a descoperit nereguli privitoare la contractele de arendă, la modul de înregistrare al acestora și altele.

 

Pagina 45 din 102

«ÎnceputAnterior41424344454647484950UrmătorSfârşit»

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea