Ancheta

Decizie ce poate crea un precedent uriaș! O primărie din Argeș a câștigat procesul cu Apele Române pentru că acestea nu au decolmatat un pârâu

Luni, 13 Noiembrie 2017 23:57

Anul acesta, un proces cu o miză relativ mică, de numai 1,4 miliarde lei vechi, proces câștigat de o primărie săracă din Argeș, poate declanșa, însă, un val uriaș. Un val atât de mare încât chiar instituția care gestionează situația apelor din județ ar putea fi scufundată. Pentru că, o instituție cu excedent de 3.000 de miliarde de lei vechi, nu investește – sau, cel puțin, nu investea – în reparații, în decolmatări, în protecții și apărări de maluri.

 

„Am făcut o greșeală de redactare în declarația de avere. Mașina mea a fost fabricată în 2005 și nu costă 40.000 de euro”

Luni, 13 Noiembrie 2017 23:57

# Declară managerul Spitalului de Pediatrie, Floriana Gheorghe

În ediția anterioară a săptămânalului „Atitudine în Argeș” am precizat, conform declarației de avere a Florinei Gheorghe, managerul Spitalului de Pediatrie, că aceasta și-a achiziționat, după ce a ajuns în fruntea unității spitalicești, un Mitsubishi Pajero Sport. În declarația de avere a Florinei Gheorghe apare că autoturismul respectiv a fost fabricat în 2017. Iar după o scurtă documentare, am aflat că mașina valorează, pe piață, peste 40.000 de euro. După apariția materialului, Florina Gheorghe ne-a contactat pentru a face mai multe referiri în ceea ce privește anul achiziționării autoturismului său. Managerul Spitalului de Pediatrie ne-a precizat că, de fapt, mașina a fost fabricată în anul 2005, nicidecum în 2017.

O firmă din Zalău a dat în judecată Primăria Pitești și Colegiul Brătianu

Luni, 13 Noiembrie 2017 23:48

# Lichidatorul judiciar al Internațional FBS Holding cere în instanță pretenții financiare în urma lucrărilor de la Brătianu și de la Blocul G1 din Războieni
Înfiinţată în 2004, firma de construcţii Internațional FBS Holding cu sediul social în Zalău, controlată de omul de afaceri Florin Bogdan SAS, “a prins” mai multe contracte cu diferite autorităţi locale din țară, printre ele numărându-se și cele din Argeș.

 

Procesul penal, de cascadorii râsului, al viceprimarului din Corbi, continuă!

Luni, 13 Noiembrie 2017 23:45

# Marea defrișare penală – faza cu martori la Judecătoria Curtea de Argeș
Așa cum am mai scris, la Curtea de Argeș a început - și continuă în forță – un proces penal de cascadorii râsului. Procesul ce poate fi supranumit ”două plute”!  În timp ce, în continuare, se fură lemn din pădurile României, ca-n codru, vorba ceea, viceprimarul din Corbi este judecat pentru că, sub supravegherea sa, oamenii au tăiat două plute uscate ce împiedicau curățarea albiei unui pârâu.  ”Infracțiuni la regimul silvic” este denumirea faptei penale comisă, în concepția oamenilor legii, de vicele Dan Aldea.

Tribunalul Argeș a decis. Începe judecarea lui Pendiuc pentru instigare la abuz în serviciu

Luni, 13 Noiembrie 2017 23:43

La Tribunalul Argeș se judecă dosarul în care fostul primar al Piteștiului, Tudor Pendiuc, este acuzat de instigare la abuz în serviciu în legătură cu asfaltarea unui drum ce duce direct la vila fostei sale secretare, Carmen Lis. După mai bine de o jumătate de an în care dosarul s-a judecat în cameră preliminară, instanța argeșeană a respins, pe 31 octombrie, cererile și excepțiile formulate de Tudor Pendiuc și a dispus începerea judecării cauzei.

 

Pagina 226 din 403

«ÎnceputAnterior221222223224225226227228229230UrmătorSfârşit»

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea