Ancheta

Tudor Pendiuc, inculpat în două dosare în aceeași zi

Luni, 19 Iunie 2017 23:16

# La Tribunalul București - nou termen din dosarul „Publitrans”, la Tribunalul Argeș - asfaltarea drumului ce duce la vila fostei sale secretare.
Joi, 15 iunie, Tudor Pendiuc, fostul primar al municipiului Pitești, a fost citat în două dosare, care se judecau în două instanțe aflate la peste 100 de km distanță una de alta. La Tribunalul București se judeca un nou termen din dosarul „Publitrans”, în care Tudor Pendiuc este acuzat de luare de mită şi abuz în serviciu, în timp ce la Tribunalul Argeș fostul primar este acuzat de instigare la abuz în serviciu în legătură cu asfaltarea unui drum ce duce direct la vila fostei sale secretare, Carmen Lis.

 

Administratorii din Baia Mare s-au prezentat la creditorii argeșeni din dosarul Muntenia

Luni, 19 Iunie 2017 23:14

# Continuă dosarul de insolvență al Turism Muntenia la Tribunalul Maramureș!
Dosarul de insolvenţă al SC Turism Muntenia, una dintre firmele controlate de omul de afaceri Nicolae Ivănescu, se judecă la Tribunalul Maramureş încă de la sfârșitul anului 2015, când a fost strămutat de la Tribunalul Specializat Argeș! Zeci de dosare conexe, ce au legătură cu firma din Argeș, s-au judecat până acum la instanța din județul Maramureș.

CSM-ul a respins acţiunea disciplinară împotriva judecătoarei Irina Lazăr

Luni, 19 Iunie 2017 23:12

Miercuri, 14 iunie, secţia pentru judecători în materie disciplinară a Consiliului Superior al Magistraturii (CSM), a publicat ordinea de zi a şedinţei din data de 24 mai, unde, cu vot majoritar, a fost respinsă acţiunea disciplinară formulată de către Inspecţia Judiciară împotriva magistratului de la Tribunalul Argeş, Irina Lazăr.Această decizie poate fi contestată cu recurs în termen de 15 zile la Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie.

 

Primul termen din dosarul “Taberei PSD” va avea loc pe 26 septembrie la Tribunalul Bucureşti

Luni, 19 Iunie 2017 22:52

De câțiva ani, procurorii DNA din structura centrală au ca obiect de studiu un dosar ce are ca temă tabăra politică organizată de social-democraţi în Poiana Braşov, prin anul 2013, tabără ce a fost plătită cu banii publici ai Ministerului Tineretului şi Sportului, la care au participat zeci de tineri dar şi câţiva membrii ai organizaţiei PSD Argeş. Săptămâna trecută, judecătorii Tribunalului Bucureşti au stabilit ca primul termen de judecată în acest dosar instrumentat de procurorii anticorupţie, să fie la sfârşitul lunii septembrie.

Fosta șefă de la Mediu, Mariana Ionescu, a câștigat, pentru a treia oară, procesul pentru repunerea în funcție

Luni, 19 Iunie 2017 12:37

Argeșul este la un pas de intrarea în Cartea Recordurilor. Bineînțeles, tot cu un record negativ, că cele pozitive se duc pe la alții. Iată însă recordul: Mariana Ionescu, director executiv la Agenția pentru Protecția Mediului Argeș a câștigat, pentru a treia oară, un process pentru repunerea în funcție. Cu salariul și majorările din urmă, cu cheltuielile de judecată și cu toate cele. Așteptăm, la obținerea unei decizii definitive, să îi vedem, prin zonă, pe reprezentanții Guiness World Records.
Pe 29 mai, la Tribunalul Argeș, a avut loc primul termen al procesului. Mariana Ionescu a fost însoțită de avocatul său Dorin Puiu Stancu, au cerut  în instanță anularea

 

Pagina 244 din 405

«ÎnceputAnterior241242243244245246247248249250UrmătorSfârşit»

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea