Ancheta

Avocatul Alin Anton este cercetat sub control judiciar. Între timp a luat și ultimul examen pentru a deveni magistrat

Luni, 12 Februarie 2024 20:24

 

# CSM urmează să decidă dacă îndeplinește condiția bunei reputații pentru a intra în magistratură

Avocatul Alin Anton, din cadrul Baroului Argeș, este cercetat de procurorii de la DNA Pitești pentru că ar fi pretins 10.000 de euro de la o clientă, pe nume Veronica Grigorie din județul Vâlcea, condamnată pentru fraudă informatică, pentru a-şi trafica influenţa la judecătorii Înaltei Curţi de Casaţie şi Justiţie. Interesant este că avocatul argeșean a fost cercetat de DNA tocmai când se pregătea să susțină ultima probă a concursului de intrare în magistratură.

 

 

Pădure acaparată de Primăria Curtea de Argeș și recâștigată de Direcția Silvică

Joi, 08 Februarie 2024 12:31

 

Primăria Curtea de Argeș a primit, în urmă cu câțiva ani, zeci de hectare de teren, pe teritoriul administrativ al comunei Arefu. Doar că s-a întins puțin mai mult, cu vreo 15,8 hectare de pădure mai mult, intrând, astfel, peste Regia Națională a Pădurilor – Direcția Silvică Argeș. Care a început lupta pentru recuperarea terenului prin 2015. Și a terminat-o, cu al doilea câștig de cauză, acum câteva zile!

Nu știm dacă a fost rea credință sau lăcomie. Sau prostie. Nu știm. Cert este faptul că, în timpul procesului, s-a dispus efectuarea unei expertize topografice. Fiecare parte a venit cu actele doveditoare ale dreptului de proprietate.

 

Mihai Coteț - lider autoritar în Argeș la băgat bani în promovare pe Facebook

Miercuri, 07 Februarie 2024 18:09

 

# Clasamentul în care îi depășește pe Alina Gorghiu sau pe Nicolae Ciucă

De aproximativ un an, fața lui Mihai Coteț apare mai tot timpul pe Facebook, chiar dacă nu ești „prieten” cu el. Postările sale, catalogate ca sponsorizate, îți apar pe profilul de Facebook fie că vrei, fie că nu vrei. Și asta în anul pre-electoral 2023, deci ar trebui să ne așteptăm la un val uriaș de propagandă politică în anul alegerilor.

 

A început rejudecarea în dosarul „Cheresteaua”

Miercuri, 07 Februarie 2024 14:09

 

Ion Andrei, patronul firmei Andris, va fi prezent, din nou, în fața judecătorilor Curții de Apel Pitești. Luni, 5 februarie, s-a desfășurat al doilea termen de judecată de la reluarea procesului. Procesul s-a amânat până la data de 4 martie. La primul termen, ca urmare a admiterii declaraţiei de abţinere colectivă a completului de judecată, cauza a fost repartizată, din nou, aleatoriu.

Amintim că Înalta Curte de Casație și Justiție a dispus pe 28 noiembrie 2023 admiterea recursului în casație formulat de Ion Andrei, zis „Brânză”, și a dispus casarea, în parte, a hotărârii Curții de Apel Pitești din data de 3 ianuarie 2023 din dosarul „Cheresteaua 1” prin care acesta fusese condamnat la 10 ani de închisoare.

Dosarul delapidării Spitalului Județean Argeș cu 4 milioane de lei a rămas în pronunțare

Miercuri, 07 Februarie 2024 09:26

 

 

Pe 1 februarie, la Tribunalul Argeș, a rămas în pronunțare dosarul în care fosta contabilă a Spitalului Județean de Urgență (SJU) Pitești, Amalia Elena Bozkurt (fostă Dumitraşcu), este acuzată că a delapidat din conturile unității medicale suma de aproximativ 4 milioane de lei. Aceasta este judecată alături de Nicolae Iordache şi Cătălin Iordache, foștii patroni ai firmei Rivertex Project (societate radiată între timp din registrul comerțului), pentru constituirea unui grup infracțional. Magistrații au amânat pronunțarea deciziei la data de 29 martie 2024.

 

Pagina 7 din 404

«ÎnceputAnterior12345678910UrmătorSfârşit»

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea