Ancheta

Patronii argeșeni, interesați să angajeze deținuți: „Sunt cu două clase peste angajații pe care îi am”

Marţi, 23 Ianuarie 2024 13:04

 

Persoanele private de libertate pot fi o variantă pentru firmele aflate în căutare de forță de muncă. Pe lângă stabilitate, angajatorii beneficiază și de mai multe avantaje dacă angajează deținuți.

Trei firme din Argeș au încheiate contracte de prestări servicii cu Penitenciarul Mioveni, în urma cărora persoanele private de libertate lucrează fie în interiorul unității de detenție, fie în cadrul societăților. Leoni oferă o linie de producție pentru realizarea de cablaje auto, iar Anepal Ambalaje pentru recondiționarea paleților din lemn.

 

 

Avocatul Alin Anton a fost denunțat la DNA în 2023 pentru fapte care ar fi avut loc în 2019

Marţi, 23 Ianuarie 2024 08:16

 

# Pus în libertate de judecători după ce a fost reținut pentru 24 de ore

# Nu are interdicție în a-și desfășura activitatea de avocat

Cunoscutul avocat Alin Anton, din cadrul Baroului Argeș, a fost reținut, pe 17 ianuarie 2023, pentru 24 de ore de procurorii DNA Pitești pentru trafic de influență. Acesta este acuzat că a luat 10.000 de euro de la un client pentru a influența decizia judecătorilor ÎCCJ într-un dosar. Avocatul este acuzat că în primăvara anului 2019 ar fi cerut și primit de la o femeie 10.000 de euro pentru a interveni la judecătorii Înaltei Curți de Casație și Justiție pentru a o ajuta. Acesta ar fi primit banii de la clientă prin „Western Union”.

 

Penitenciarul Mioveni a obţinut peste 1,5 milioane de lei din munca persoanelor private de libertate

Marţi, 23 Ianuarie 2024 08:09

 

În jur de 300 de deţinuţi de la Penitenciarul Mioveni prestează activităţi remunerate financiar, iar acest lucru se vede în bilanţul făcut de unitate la finalul lui 2023. Anul trecut, Penitenciarul Mioveni a obţinut 1.567.565 lei fără TVA din munca persoanelor private de libertate. În acest an, un număr dublu de deţinuţi ar putea fi angajați.

“Cum anul s-a încheiat, am efectuat niște calcule privind veniturile obținute prin munca cu persoanele private de libertate. În 2023, am realizat un venit de 1.567.565 lei, fără TVA, iar viziunea pentru anul curent ne îndreaptă speranțele către o dublare a acestor venituri.

 

 

Dosarul vaccinurilor loveşte din nou! Pfizer cere României să cumpere cele 28 de milioane de vaccinuri anti-COVID pe care le-au comandat Cîţu & Co.!

Marţi, 23 Ianuarie 2024 07:00

 

Scandalul vaccinurilor anti-COVID e departe de a se încheia. România este dată în judecată de compania Pfizer care cere ţării noastre să cumpăre cele 28 de milioane de vaccinuri anti-COVID pe care le-au comandat fostul ministru, Florin Cîţu, foştii miniştri ai Sănătăţii, Vlad Voiculescu, şi Ioana Mihăilă, cu participarea argeşeanului Valeriu Gheorghiţă, care a coordonat campania naţională de vaccinare.

Potrivit G4media.ro, România a fost dată în judecată într-un proces care ne-ar putea costa cel puțin jumătate de miliard de euro. Compania Pfizer, cea care produce vaccinuri anti-COVID, ne cere în instanță să cumpărăm 28 de milioane de doze de ser pe care le-am comandat.

 

Metoda atragerii victimei în capcana unor false investiţii face ravagii în Argeș

Luni, 22 Ianuarie 2024 15:35

Procurorii argeșeni atrag atenția asupra numărului mare de persoane care sunt înșelate printr-o nouă metodă care circulă pe rețelele de socializare. Au fost depuse numeroase plângeri penale la poliție sau la unitățile de parchet din Argeș.

Procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Argeş susțin că, în ultima perioadă, au fost înregistrate mai multe cauze având ca obiect infracţiuni săvârşite prin intermediul internetului, utilizând ca mod de operare specific „metoda atragerii victimei în capcana unor false investiţii”.

 

Pagina 8 din 403

«ÎnceputAnterior12345678910UrmătorSfârşit»

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea