”Județul Argeș a pierdut aproape tot la nivel de comandă instituțională”

Luni, 15 Decembrie 2014 14:45

# Declară Sandu Nichita, președintele interimar al organizației PNL Curtea de Argeș # Sandu Nichita: În anul 1996, fostul președinte, Emil Constantinescu, și-a început campania electorală la Curtea de Argeș; președintele de acum al României și-a început campania electorală tot în orașul nostru... aviz amatorilor. # Sandu Nichita: Dorința unor membri de a-l vedea pe Dl. Miuțescu în PNL ca șef, nu este de ajuns. Ea trebuie tranșată prin vot în cadrul organismelor democratice ale partidului.

Deputatul PP-DD Mihai Deaconu despre excluderile din partid: ”O decizie nemotivată, nesustenabilă şi nestaturară”

Luni, 08 Decembrie 2014 22:55

Mihai Deaconu contestă,  ca şi colegii săi excluşi din partid, decizia luată la vârful PP-DD. Parlamentarul a transmis  un comunicat de presă în care îşi exprimă indignarea faţă de ultimele evenimente din partid.
“Miercuri, 3 dec. 2014, Secretariatul General al PP-DD mi-a comunicat atât mie cât şi altor patru deputaţi ai partidului, prin e-mail, faptul că am fost excluşi din partid. O decizie nemotivată, nesustenabilă şi nestaturară, luată, la miezul nopţii, de un grup de patru-cinci persoane, aşa cum sunt luate toate deciziile la vârful partidului.

 

Radu Vasilică, deputat PSD: “Se simte o efervescenţă în rândul activităţii justiţiei, dar cred că ar trebui făcută mai discret”

Luni, 08 Decembrie 2014 22:53

Deputatul Radu Vasilică  şi-a exprimat, la sfârşitul săptămânii trecute, opinia referitoare la avalanşa de anchetări, trimiteri în judecată sau condamnări evidenţiate, în ultima perioadă, la nivel naţional.
“Se simte o efervescenţă în rândul activităţii justiţiei, care, pe de o parte, e bună, dar, pe de altă parte, cred că ar trebui  făcută mai discret, pentru că avem nevoie şi de altfel de  ştiri, de construcţie, de creştere de creare de  locuri de muncă”, este de părere parlamentarul argeşean.

Florin Tecău, cel mai probabil, viitorul preşedinte al PSD Argeş

Luni, 01 Decembrie 2014 00:00

După ce deputatul Sebastian Ghiţă (care între timp şi-a anunţat demisia din PSD) l-a nominalizat pe primarul Tudor Pendiuc, alături de nume precum Radu Mazăre, Nicuşor Constantinescu, Bunea Stancu, Adrian Duicu, Viorel Hrebenciuc, ca fiind exemple vii ale percepţiei că PSD ar fi un partid corupt, precizând că toţi trebuie să se suspende din PSD sau să fie suspendaţi, social-democraţii argeşeni sunt puşi în situaţia de a-i găsi un potenţial înlocuitor preşedintelui executiv al filialei, cercetat în dosarul privind transportul public  în Piteşti. 

 

Reacţiile social-democraţilor argeşeni la afirmaţiile deputatului Sebastian Ghiţă care cere suspendarea lui Tudor Pendiuc

Luni, 01 Decembrie 2014 00:00

# Mircea Drăghici: „Dacă mai există prezumţia de nevinovăţie, ar trebui luată în calcul!” # Cătălin Rădulescu: “Cred că ar trebui să vorbim mai puţin şi să ne facem treaba mai bine”.

După ce, joi, deputatul PSD Sebastian Ghiţă a afirmat că e momentul ca Ion Iliescu să se retragă şi că ar trebui şi ca toţi cei cu probleme să fie suspendaţi din partid, apreciind ca necesare un cod de integritate şi o comisie centrală cu putere de decizie, vineri au apărut şi primele reacţii din partea reprezentanţilor organizaţiei judeţene a PSD

Ion Georgescu, despre excluderile din PSD: “Excluderile de joi sunt nişte acumulări în timp (...). S-a dat un vot de încredere pentru actuala conducere a partidului!

Luni, 01 Decembrie 2014 00:00

Organizaţia judeţeană a Partidului Social Democrat l-a desemnat pe Ion Georgescu, primarul oraşului Mioveni şi liderul organizaţiei locale a partidului să ia parte la şedinţa de joi, de la Bucureşti,  a PSD, sedinţă care a culminat cu exluderrea lui Mircea Geoană, Marian Vanghelie şi Dan Şova. Desemnarea sa a fost făcută pe criteriul scorului obţinut de PSD în plan local la alegerile prezidenţiale şi vine în contextul în care preşedintele executiv al PSD Argeş, Tudor Pendiuc, se află în arest la domiciliu, ca urmare a dosarului deschis de procurorii DNA cu privire la prejudiciul adus municipalităţii piteştene prin asocierea păguboasă dintre Publitrans şi firmele Private CNCD şi Girexim. Referitor la votul pe care l-a dat în şedinţa de la Bucureşti, primarul Ion Georgescu a fost rezervat în privinţa comentariilor.

 

Deputatul Mihai Deaconu: ”Acum se vede că ţara a fost devalizată de băieţii deştepţi”

Luni, 01 Decembrie 2014 00:00

Deputatul Mihai Deacon, preşedintele PP-DD Argeş,  îşi ridică un semn de întrebare cu privire la activitatea DNA-ului  virgula care a devenit, în ultima perioadă, foarte intensă, dar la care nu găseşte un răspuns concret.
Odată cu dezvăluirile DNA-ului, deputatul PP-DD, odată cu dezvăluirile DNA-ului, se declară uluit de cât s-a putut fura în ţara asta, fiind de părere că, dacă resursele erau gestionate în mod corect, acum puteam concura cu ţările puternic dezvoltate.

Primarii care au migrat la PSD, despre eşecul lui Ponta şi propriile deziluzii

Luni, 24 Noiembrie 2014 23:53

#  Gheorghe Ionescu,  fost liberal, primarul comunei Călineşti: „În politică, te  aştepţi la orice!” # Bebe Ivan (foto), primarul comunei Băbana: “De fapt, nu ne-a bătut Iohannis, ne-am bătut singuri!”
Au ales să  profite de ordonanţa lui  Dragnea,   lâsându-şi partidele pentru  mirajul PSD-ului şi au trăit din interior dezamăgirea eşecului  lui Victor Ponta la prezidenţiale, mai ales că au adus înfrântului, din comunele lor, mai multe voturi decât au avut ei la câştigarea mandatului. Niciunul însă nu regretă  decizia luată, pentru că, mai importantă decât preşedinţia e, pentru toţi,  şefia Consiliului Judeţean şi culoarea politică a  guvernului.

 

Deputatul Cătălin Rădulescu: “Nu ştiu dacă Victor Ponta şi-a dorit cu adevărat să fie preşedinte”

Luni, 24 Noiembrie 2014 23:52

# “Rezultatele pe care le-am obţinut în judeţ arată că PSD Argeş ar merita  nişte funcţii de miniştri”

PSD-ul a ieşit şifonat la nivel naţional după prezidenţiale, nu şi în Argeş însă, unde Victor Ponta a obţinut 59,27% din voturi, în timp ce Klaus Iohannis a fost votat de doar  40,73% din alegători. În comuna argeşeană Râca, spre exemplu, Victor Ponta a obţinut 89, 56%, în comuna Rociu – 80, 45%, iar la Ungheni, unde primarul doar ce a migrat dinspre PDL în PSD  – 77, 44%. Doar în patru comune  argeşene, candidatul PSD-UNPR-PC a pierdut  în fața lui

Deputatul Mihai Deaconu: ,,Mă întreb, dacă PSD nu pierdea alegerile, eram convocaţi să trecem această lege a amnistiei şi graţierii?”

Luni, 24 Noiembrie 2014 23:51

Dacă în urmă cu o săptămână, deputatul Mihai Deaconu se arăta revoltat de ceea ce se întâmplă în Parlament, precizând că mulţi s-au dus acolo pentru a se ascunde de justiţie, săptămâna trecută, după demonstraţia poporului din duminica alegerilor, deputatul PP –DD de Argeş a precizat că lucrurile s-au schimbat în Parlament şi că aproape toți colegii dumnealui au înţeles că sunt trimişi de cetăţeni acolo.
„A trebuit ca cetăţenii să iasă într-un număr foarte mare la vot pentru a da o lecţie actualei clase politice. După ziua votului, probabil aţi văzut şi

 

“Nu ştim să comunicăm cu tinerii”

Luni, 24 Noiembrie 2014 23:49

# Greşelile identificate de Florin Tecău în campania electorală naţională a PSD # “Cred că foarte mulţi dintre noi am intrat în această campanie crezând că suntem învingători”

Deşi PSD Argeş a reuşit un scor de top în clasamentul  organizaţiilor judeţelor de partid care i-au adus procente importante lui Victor Ponta, eşecul la nivel naţional al candidatului PSD –UNPR- PC este privit cu ochi critici de liderii social-democraţi  argeşeni.

Replici acide între deputatul Andrei Gerea şi primarul Câmpulungului, Andrei Călin, în disputa electorală Ponta versus Iohannis

Luni, 17 Noiembrie 2014 16:11

# Final  savuros de campanie electorală  locală,  pe Facebook # Andrei Călin: “Când umbli cu lucruri urât mirositoare poţi să te contaminezi. Tu, ca deputat, ar trebui să ştii aceste lucruri!” # Andrei Gerea: ”Mai bine s-ar uita domnul primar la rezultatul alegerilor din primul tur.”

Primarul Câmpulungului, Andrei Călin, îl săpuneşte în reţeaua de socializare pe fostul său şef de la PNL, fostul ministru liberal Andrei Gerea, un înverşunat susţinător, pe Facebook, al lui Victor Ponta.

 

“Cred că ar trebui să acordăm oamenilor prezumţia de nevinovăţie. Din păcate, cetăţenii, când văd că cineva este arestat şi dus la procuratură, îi pun ştampila de vinovat...”

Luni, 17 Noiembrie 2014 16:09

# Spune Călin Popescu Tăriceanu, despre arestarea lui Tudor Pendiuc.

Sosit în Argeş în plină campanie electorală pentru turul II al alegerilor locale, însă cu pretenţia unei vizite oficiale din calitatea de preşedinte al Senatului României, Călin Popescu Tăriceanu şi-a exprimat, printre altele, şi poziţia faţă de reţinerea primarului Piteştiului, Tudor Pendiuc, în dosarul de coupţie deschis de DNA,  dosar în care  procurorii îl acuză de luare de mită şi abuz în serviciu.

Plecarea lui Băsescu, salvarea lui Nicolescu?

Luni, 17 Noiembrie 2014 16:06

# Iustin Dejanu traduce liber promisiunea liderului PSD, Victor Ponta,  făcută  fostului preşedinte al CJ Argeş.

Printre afirmaţiile lui Victor Ponta care au generat  dezbateri ample sub suspiciunea unui eventual val de amnistii şi graţieri printre  baronii locali  condamnaţi în diverse dosare se numără şi câteva  declaraţii care l-au vizat direct pe  fostul preşedinte al CJ Argeş, Constantin Nicolescu, condamnat la 9 ani și jumătate de închisoare,  cu posibilitatea de a uza de căile de atac rămase pentru respectiva sentinţă.

 

Mihai Deaconu, președintele PP-DD Argeș: ,,Sunt mulţi care au intrat în Parlament doar pentru a beneficia de imunitate”

Luni, 17 Noiembrie 2014 16:05

Deputatul Mihai Deaconu, preşedintele organizaţiei judeţene PP-DD Argeş, nu este de acord cu imunitatea de care beneficiază parlamentarii, precizând că mulţi au intrat în Parlament doar pentru a se ascunde de justiţie sub imunitatea de care beneficiază.
Totodată, parlamentarul argeşean spune că dacă se va aduce din nou, pe ordinea de zi, în Parlament, legea amnistiei şi graţierii va vota împotriva acesteia, fără nicio reţinere.

Cătălin Bulf, președintele PMP Argeș: ”Cel mai activ în campania PSD a fost Constantin Nicolescu”

Luni, 17 Noiembrie 2014 16:03

,,Dl. Nicolescu a fost în campanie.  Cel mai activ membru PSD rămâne Constantin Nicolescu. Activitatea electorală a PSD este condusă de Constantin Nicolescu. Este ciudat că nu se găseşte nimeni care să conducă această organizaţie. Ce să înţeleg? Că Ponta l-a asigurat pe Nicolescu de amnistie? Scapă de dosare? Sunt întrebări care ni le punem”, a declarat președintele PMP Argeș, Cătălin Bulf.

 

Tot mai mulți PNL-iști îl vor înapoi, ca șef, pe Miuțescu

Luni, 17 Noiembrie 2014 16:02

Lucrurile nu merg deloc bine în filiala județeană a PNL. Rezultatele la alegerile prezidențiale au fost destul de slabe. Însă, poate mai mult decât procentele, unii membri acuză o letargie ieșită din comun a conducerii. Actvitatea politică s-a redus la minim, la fel și vizibilitatea în județ a partidului.  Drept pentru care se vorbește, cu voce din ce în ce mai tare, despre oportunitatea întoarcerii în prim plan a lui Adrian Miuțescu. ”Este un liberal pur-sânge, nu ar migra niciodată la partidul lui Tăriceanu și niciunde altundeva. În plus, știe să se facă auzit, știe să atace, știe să asculte. E mai bun Miuțescu decât Iani Popa!” – ne-a declarat un vechi membru PNL, total nemulțumit de activitatea șefului județean al partidului. Acesta ne-a mai spus că îl bănuiește pe Popa de o eventuală migrație la partidul lui Tăriceanu, în cazul în care acesta va fi numit prim ministru. A.S.

Klaus Iohannis, noul președinte al României!

Luni, 17 Noiembrie 2014 12:22

# Victor Ponta și-a recunoscut, duminică seara, înfrângerea # Prezența la vot la ora 21.00 în județul Argeș a fost de 64,33%, mai mare față de 61.09% în 2009.

Klaus Iohannis a câștigat alegerile pentru fotoliul prezidențial, în fața lui Victor Ponta. Scorul obținut, în urma numărătorilor paralele de duminică, este de cca. 53% pentru Iohannis, și 47% pentru Ponta. Iohannis a câștigat datorită voturilor Ardealului, bucureștenilor și al celor din diaspora. Ponta a obținut rezultate bune în Muntenia și Moldova.

 

Peste 1000 de poliţişti, jandarmi şi angajaţi ai ISU vor fi mobilizaţi pentru prevenirea incidentelor electorale

Luni, 10 Noiembrie 2014 14:01

# Pregătiri pentru turul II al alegerilor prezidenţiale.

Din  7 noiembrie s-a dat startul campaniei electorale  pentru turul doi al alegerilor prezidenţiale, campanie care urmează să se încheie pe data de 15 noiembrie, la  ora 7.00. Între timp, la nivel de judeţ au loc pregătiri legate de scrutinul din 16 noiembrie. Până pe dată de 14 noiembrie, Instituţia Prefectului va proceda la distribuirea buletinelor de vot şi a celorlalte materiale necesare pentru desfăşurarea procesului electoral (autocolante, tabele

Mesajul primarului Ion Georgescu către locuitorii oraşului Mioveni

Luni, 10 Noiembrie 2014 13:59

Primarul oraşului Mioveni, Ion Georgescu, le mulțumeşte tuturor cetăţenilor care au venit în la vot duminică, 2 noiembrie a.c.
“Îmi face o deosebită onoare şi plăcere de a adresa tuturor locuitorilor respectuoasele mele mulţumiri pentru prezenţa numeroasă la vot duminică,2 noiembrie . Doresc ca locuitorii oraşului Mioveni să fie alături de mine şi în data de 16 noiembrie (turul al doilea al alegerilor prezidenţiale),să meargă în număr cât mai mare la vot, iar acolo, în cabină, să voteze conform propriilor năzuințe, credințe și principii. O dată la cinci ani ne votăm președintele, iar votul fiecăruia este un drept civic garantat prin Constituţia României.

 

Pagina 83 din 139

«ÎnceputAnterior81828384858687888990UrmătorSfârşit»

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea