Cătălin Bulf mulțumește votanților PMP

Luni, 10 Noiembrie 2014 13:58

Președintele PMP Argeș va vota conform principiilor sale de până acum, susținând că nu s-a văzut pe stânga niciodată. ,,Le mulţumesc tuturor votanţilor din Argeş şi în mod special votanţilor PMP şi ai Elenei Udrea.  Trebuie să accept rezultatul votului cetăţenilor. Se pare că atât am putut transmite deocamdată. Ne vom mobiliza şi sperăm ca mesajul nostru să ajungă la cât mai mulţi argeşeni. Eu îndemn cetăţenii să meargă şi în turul II la vot şi fiecare să voteze după cum îi dictează conştiinţa“, a declarat Cătalin Bulf.

Noi i-am ales, ai noștri sunt! Perle recente ale politicienilor, unii dintre ei candidați la președinția României

Luni, 10 Noiembrie 2014 13:49

#  Nici ai noștri, din Argeș, nu sunt mai prejos!

Oboseala, lipsa de educaţie sau de concentrare, incoerenţa în gândire şi chiar aroganţa sunt printre motivele care stau în spatele greşelilor de limbă şi de cultură flagrante făcute de politicienii români, susţin experţii.
Sâmbăta trecută, premierul Victor Ponta a făcut o gafă la Carei, unde a participat la manifestaţiile prilejuite de Ziua Armatei. Rugat să sprijine

 

Județul Argeș a mers, în primul tur, cu Victor Ponta!

Luni, 03 Noiembrie 2014 00:00

Rezultatele preliminare pentru județul Argeș au arătat, aseară, o prezență la vot de circa 55%.  Argeșenii au votat, așa cum era de așteptat, majoritar cu Victor Ponta. Unele sondaje au arătat pentru candidatul  PSD, în Argeș, un scor de peste 45%. Tudor Pendiuc, președinte interimar al PSD Argeș,  a estimat un procent mult mai mare, în Argeș, pentru Victor Ponta, față de media pe țară. Acesta a fost însă ponderat cu privire la motivele de bucurie: ”Este o întrecere sportivă la care am câștigat numai prima repriză!”

Mihai Deaconu, preşedintele PP-DD Argeş: ,,Cred că ar fi normal ca fiecare să voteze în turul II cu cine vrea”

Luni, 03 Noiembrie 2014 00:00

Preşedintele PP-DD Argeş, deputatul Mihai Deaconu, este de părere că în turul al doilea al alegerilor prezidenţiale electoratul celorlalte partide trebuie să fie lăsat liber, să nu i se sugereze pe cine să voteze din cei rămaşi în cursă. Deaconu mai spune că omul va vota pe cine crede el, ci nicidecum pe cine sugerează un fost candidat. ,,Încă nu s-a luat o decizie privind o eventuală susţinere publică pentru un alt candidat în turul al doilea. Cred că ar fi normal ca fiecare să voteze în turul II cu cine vrea. Oricum, este greu să impui cuiva să voteze într-un anume fel şi nici nu este corect. Dacă domnul Dan Diaconescu obţine 1 milion de voturi în primul tur, poţi convinge tot atâţia oameni că unul dintre cei doi candidaţi rămaşi în cursă merită sau nu să fie votat? Este vorba şi de o opţiune personală”, a declarat Mihai Deaconu.

 

Concuzii, la final de campanie. Tudor Pendiuc: “Unii dintre candidaţi s-au axat doar pe atacuri”

Luni, 03 Noiembrie 2014 00:00

Primarul Piteştiului şi preşedintele PSD Argeş, Tudor Pendiuc,  este de părere  că  pe durata campaniei electorale pentru primul tur al alegerilor prezidenţiale, atacurile unora dintre candidaţi n-au făcut altceva decât agitaţie,  în detrimentul  programelor  politice. “Unii dintre candidaţi s-au axat numai pe atacuri, pe mesaje cum că ar fi  modernizat spitale, când, în realitate, le-au închis, sau s-au canalizat numai pe probleme legate de corupţie. Nu cred că acestea erau temele principale de campanie”, a declarat, la finalul  campaniei electorale,  Tudor Pendiuc.

Florin Tecău, contraatac la opoziţie

Luni, 27 Octombrie 2014 00:00

Florin Tecău, preşedintele Consiliului Judeţean Argeş şi secretar general al filialei judeţene a PSD, este de părere că atacurile opoţiţiei la adresa social-democraţilor pe marginea mult-dezbătutului subiect al autostrăzii Piteşti – Sibiu sunt nefondate, argumentând că opoziţia a avut la dispoziţie suficient timp în care să facă şi autostrada Piteşti – Sibiu şi calea ferată Vâlcelele – Râmnicu Vâlcea, devenite, acum, subiecte de campanie electorală, fără să le materialezeze în niciun fel.

 

Mandat contestat. Radu Bănică este, în continuare, consilier local

Luni, 27 Octombrie 2014 00:00

Preşedintele executiv al PSD Argeş, Tudor Pendiuc, îl contrazice pe liderul PDL Argeş, Cătălin Teodorescu, care a afirmat că fostul consilier local al democrat-liberalilor şi-ar fi pierdut mandatul de ales local din cauză că şi-ar fi dat demisia din PDL înainte de a migra în tabăra social-democrată
“Radu  Bănică  este de o săptămână şi ceva  consilier local PSD” a lămurit lucrurile primarul Tudor Pendiuc,   preşedintele executiv al organizaţiei judeţene a PSD, după ce preşedintele PDL Argeş, deputatul Cătălin Teodorescu, declarase că Bănică şi-ar fi pierdut mandatul de ales local, chiar dacă a profitat de perioada în care aleşii au avut posibilitatea de a migra de la o formaţiune politică la alta, pentru că ar fi comis  eroarea de a-şi fi dat  demisia din partid în

Deputatul PP-DD Mihai Deaconu cere demisia tuturor parlamentarilor cu dosare penale

Luni, 27 Octombrie 2014 00:00

# Mihai Deaconu: ,,Am ajuns să-mi fie ruşine că sunt parlamentar!”
Având în vedere ultimele cercetări făcute de DNA în cazul mai multor parlamentari, în care s-a cerut ridicarea imunităţii acestora, măsura s-a luat  doar pentru unii, în special pentru cei din opoziţie, spune parlamentarul, explicând că pentru cei de la putere se găsesc tertipuri de procedee pentru protejarea lor.

 

Preşedinte PMP Argeş: „Aceasta nu este campanie electorală. Este jihad”

Luni, 27 Octombrie 2014 00:00

Cătălin Bulf, preşedintele Partidului Mişcarea Populară Argeş, s-a declarat total nemulţumit de situaţia bannerelor şi afişajelor electorale cu Elena Udrea, care au fost deteriorate  „Aceasta nu e campanie electorală. Este jihad. Săptămâna trecută am pus şi noi, PMP, în Piteşti, 25 de bannere. 7 au fost furate şi 8 au fost rupte. La Bascov avem unul rupt, la Corbi, Arefu, Şuici, bannerele sunt rupte sau furate. Mă întreb, dacă Elena Udrea nu reprezintă nici un pericol pentru contracandidati, de ce se rup bannerele Partidului Mişcarea Populară?

Elena Udrea: ”Autostrada Piteşti – Sibiu, o urgenţă”

Luni, 27 Octombrie 2014 00:00

Săptămâna trecută, după o vizită la uzinele Dacia de la Mioveni, Elena Udrea a spus că proiectul tronsonului de autostradă dintre Piteşti şi Sibiu ar trebui realizat în cel mai scurt timp, pentru a susţine industria auto din România. „Cred că o urgență cu care am putea susține dezvoltarea acestei întreprinderi ar fi construirea autostrăzii Pitești-Sibiu. Evident că toată lumea vorbește despre asta. Indiferent cine va fi în măsură să pună în practică acest proiect, el

 

Tun de campanie dat, înainte de prezidențiale, de PSD Argeș

Luni, 20 Octombrie 2014 00:00

# Iată bilanţul aleşilor locali care au migrat către PSD.

Tudor Pendiuc, preşedintele interimar al PSD Argeş, a făcut, la sfârşitul săptămânii trecute, bilanţul aleşilor locali de la alte formațiuni care au trecut la PSD. În cele 45 de zile în care s-a dat undă verde migrației politice (fără pierderea mandatului), la PSD Argeş au trecut 16 primari, 9 viceprimari şi peste 90 de consilieri locali. Cei 16 primari din județul Argeș care au trecut la PSD sunt următorii:

Cătălin Bulf: președintele PMP Argeș: ,,Din punctul meu de vedere ar trebui să fie o temă de gândire şi de meditaţie”

Luni, 20 Octombrie 2014 00:00

# Ofiţer acoperit, care a ajuns ofiţer descoperit. ,,În ‘84, unul din colegii mei, bun prieten cu generalul Pleşiţă, călătorea foarte mult. A fost trimis de Pleşiţă în Austria, unde a fost primit foarte bine de preotul Branişte de la Suseni. Acesta l-a trimis în Viena, Geneva, etc.  Într-una dintre aceste vizite l-a cunoscut pe Ilie Sârbu care era preot paroh acolo. Ilie Sârbu, actualul socru al lui Victor Ponta, pe care îl regăsim în ‘89 la Timişoara, preot paroh, actual şef al Comisiei SIE din Senatul României. Nu trebuie uitat că la Timişoara, în momentul în care s-a deschis focul, teroriştii, sau cine ştie cine, trăgeau asupra protestatarilor. Ilie Sârbu a închis uşile catedralei ortodoxe şi din această cauză au murit foarte mulţi tineri. Apoi, Sârbu a ajuns preşedintele PDSR Timişoara şi, apoi, ascensiunea politică nu s-a mai oprit până în zilele noastre.“ a declarat Cătălin Bulf președinte PMP Argeș.

 

Deputatul Mihai Deaconu a participat, alături de Dan Diaconescu, la slujba Sfintei Paraschieva

Luni, 20 Octombrie 2014 00:00

Marţi, 14 septembrie 2014, deputatul Mihai Deaconu a participat, alături de Dan Diaconescu - candidatul PP-DD la preşedinţie - însoţiţi de conducerea centrală PP-DD, de consilierii locali ai sectorului I Bucureşti şi alţi parlamentari, la slujba Sfintei Paraschieva, care a avut loc la Iaşi.
La sărbătoare a mai participat şi candidatul Victor Ponta, dar, spre deosebire de Dan Diaconescu, acesta, după slujbă, a dispărut împreună cu tot alaiul care l-a însoţit, mergând să ia masa la un restaurant al Mitropoliei.

Supărare politică mare! PSD a monopolizat stâlpii de afișaj din Pitești

Luni, 13 Octombrie 2014 23:01

# Trezită mai târziu, opoziția ridică din umeri și caută… pe centură. Supărare mare pentru partidele din opoziție. În Pitești, aproape toți stâlpii de curent au fost închiriați în vederea afișării de bannere electorale. Numai că… i-a luat PSD-ul. Partid mai bine organizat în teritoriu și, se vede treaba, și cu buzunarele mai largi (și mai pline!), PSD și-a făcut, și în cazul de față, mai bine temele. Victor Ponta are, în Pitești, unde să își afișeze zâmbetul larg și să promită românilor că o să îi schimbe până la capăt. Depinde, acum, la al cui capăt s-a gândit omul, sau, mai rău, la care…
În fine, supărați foc și pară, reprezentanții opoziției au purces către zonele de centură, unde se mai găsesc stâlpi liberi. Așa încât să nu se mire nimeni

 

Ioan Rus ne-a mai liniştit cu autostrada Sibiu-Piteşti. Cel puţin cât să ne ţină până la alegeri

Luni, 13 Octombrie 2014 22:59

# Tudor Pendiuc atacă dur comentariile politicienilor locali de dreapta: ”Nişte poveşti spuse de persoane care consumă  anumite lichide”. După  vestea sucirii autostrăzii Sibiu-Piteşti în drum expres, la presiunea autorităţilor judeţene şi a reprezentanţilor Dacia, săptămâna trecută, ministrul Transporturilor, Ioan Rus, a  venit în Argeş pentru o întâlnire cu sindicaliştii şi conducerea uzinei de la Mioveni, unde a discutat despre Master-planul de transport al României. Ioan Rus a coborât cu promisiunile pregătite pentru Argeş, direct din elicopter, şi a dat asigurări că, după încheierea dezbaterilor pe marginea Master-planului, ruta Piteşti-Sibiu, prevăzută, la momentul acesta, ca drum expres, va fi prezentată UE,  în documentul final, ca şi autostradă, realizabilă în două etape.

Vizita în Argeş a lui Klaus Iohannis, axată pe întâlnirile cu mediul privat

Luni, 13 Octombrie 2014 22:51

# Klaus Iohannis: ”Este obligatoriu să realizăm în integralitate, cât se poate de repede, Coridorul IV de Autostradă, inclusiv bucata Piteşti-Sibiu”. Săptămâna trecută, miercuri, 8 octombrie, candidatul ACL la preşedinţia României a venit pentru a treia oră în Argeş în această perioadă de pre-campanie şi campanie. Dacă cele două vizite s-au axat pe întâlnirile cu simpatizanţii săi, săptămâna trecută a fost o vizită mai mult făcută mediului privat din Argeş.
Vizita lui Klaus Iohannis a început de la Curtea de Argeş,  unde a vizitat două companii germane, Steinel şi Dr.Oetker, după care a avut şi o întâlnire cu oamenii de afaceri din zona de nord a judeţului.

 

Mihai Deaconu, deputat PP - DD: ”Banii se dau doar pe criterii politice, pe ochi frumoşi”

Luni, 13 Octombrie 2014 22:47

Preşedintele PP-DD Argeş, deputatul Mihai Deaconu, acuză actualii politicieni că împart banii românilor pe criterii politice, dând exemplu microbuzele şcolare care au fost împărţite numai la primari PSD sau care au trecut la PSD, iar acolo unde era nevoie, cu adevărat, de acest mijloc de transport pentru elevi, politicienii puterii nu au trimis nimic, întrucât primarul nu avea aceeaşi coloratură politică. Un exemplu în acest sens, spune deputatul PP-DD, este şcoala specială din Costeşti, care avea o nevoie vitală de un microbuz pentru transportul copiilor din zonele limitrofe. Chiar dacă deputatul  Mihai Deaconu, la cererea părinţilor din acea zonă, a făcut mai multe demersuri la Ministerul Educaţiei şi la autorităţile judeţene pentru ca şcoala specială din Costeşti să fie dotată cu un microbuz, politicienii puterii nu au luat în considerare aceste demersuri, invocând diferite motive.

Victor Ponta a venit, cu jumătate din Guvern și multe promisiuni, la Dacia

Luni, 13 Octombrie 2014 22:22

Premierul Victor Ponta,  candidatul PSD – UNPR – PC la Președinție, a fost prezent, sâmbătă, în Argeș, fiind însoțit de vicepremierii Liviu Dragnea și Daniel Constantin, precum și de miniștrii Nicolae Bănicioiu, Constantin Niță și Ioan Rus. Victor Ponta a avut, la uzina din Mioveni, o întrevedere cu board-ul companiei, în frunte cu directorul Dacia- Renault, Nicolas Maure şi, ulterior, a vizitat Spitalul Municipal Curtea de Argeș, Catedrala “Sf. Filoteia”, aflată în construcție, precum și Mânăstirea Curtea de Argeș, unde a participat la parastasul Regelui Carol I.

 

Elena Udrea președinte PMP: ”Am adus 150 de milioane de euro în Argeş”

Luni, 13 Octombrie 2014 22:19

Elena Udrea, candidatul PMP la alegerile prezidențiale, sustine că România are nevoie de un preşedinte puternic, implicat şi capabil să mişte ţara înainte.
,,Am adus 150 de milioane de euro în Argeş. Cu aceşti bani, am reabilitat 274 de km de drumuri judeţene, 14 şcoli şi am realizat 22 de proiecte de turism. Numai în Curtea de Argeş am alocat 14 milioane de euro pentru asfaltări şi reparaţii de drumuri. Peste jumătate din blocurile din Topoloveni au fost reabilitate termic cu bani de la MDRT. De asemenea, au fost renovate 2 biserici. În Mioveni, am construit unul dintre cele mai moderne bazine de înot din toată ţara, iar Centrul de Afaceri din Piteşti, construit cu bani de la minister, a generat peste 400 de locuri de muncă” a declarat Elena Udrea, candidatul PMP la alegerile prezidențiale.

Autostrada Pitești-Sibiu un vis nerealizabil curând

Luni, 13 Octombrie 2014 22:17

Cătălin Bulf, preşedintele PMP Argeş, s-a arătat extrem de revoltat de faptul că în  autostrada Piteşti-Sibiu este înlocuită cu un drum expres.
,,Ioan Rus, ministrul transporturilor, dând dovadă de lipsă de respect față de cei de la Dacia, a venit cu elicopterul. Reprezentanții Dacia au dat un semnal dur: dacă nu se face autostrada, Dacia va realoca producția până în 2020. Ponta vine la Dacia tocmai pentru a încerca să mai discute cu cei de aici. Master planul și tărăgănarea autostrăzii este dovada clară de lipsă de profesionalism, dovadă de lipsă de respect față de cel care te plătește. Dacia este unul dintre cei mai mari contributori la bugetul de stat. Masterplanul va fi respins de UE, va fi iar refăcut, și eu cred că abia în 2017 avem un masterplan aceptat și care poate fi pus în practică” a declarat președintele PMP Argeș, Cătălin Bulf.

 

Pagina 84 din 139

«ÎnceputAnterior81828384858687888990UrmătorSfârşit»

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea