Supărare politică mare! PSD a monopolizat stâlpii de afișaj din Pitești

Luni, 13 Octombrie 2014 23:01

# Trezită mai târziu, opoziția ridică din umeri și caută… pe centură. Supărare mare pentru partidele din opoziție. În Pitești, aproape toți stâlpii de curent au fost închiriați în vederea afișării de bannere electorale. Numai că… i-a luat PSD-ul. Partid mai bine organizat în teritoriu și, se vede treaba, și cu buzunarele mai largi (și mai pline!), PSD și-a făcut, și în cazul de față, mai bine temele. Victor Ponta are, în Pitești, unde să își afișeze zâmbetul larg și să promită românilor că o să îi schimbe până la capăt. Depinde, acum, la al cui capăt s-a gândit omul, sau, mai rău, la care…
În fine, supărați foc și pară, reprezentanții opoziției au purces către zonele de centură, unde se mai găsesc stâlpi liberi. Așa încât să nu se mire nimeni

Ioan Rus ne-a mai liniştit cu autostrada Sibiu-Piteşti. Cel puţin cât să ne ţină până la alegeri

Luni, 13 Octombrie 2014 22:59

# Tudor Pendiuc atacă dur comentariile politicienilor locali de dreapta: ”Nişte poveşti spuse de persoane care consumă  anumite lichide”. După  vestea sucirii autostrăzii Sibiu-Piteşti în drum expres, la presiunea autorităţilor judeţene şi a reprezentanţilor Dacia, săptămâna trecută, ministrul Transporturilor, Ioan Rus, a  venit în Argeş pentru o întâlnire cu sindicaliştii şi conducerea uzinei de la Mioveni, unde a discutat despre Master-planul de transport al României. Ioan Rus a coborât cu promisiunile pregătite pentru Argeş, direct din elicopter, şi a dat asigurări că, după încheierea dezbaterilor pe marginea Master-planului, ruta Piteşti-Sibiu, prevăzută, la momentul acesta, ca drum expres, va fi prezentată UE,  în documentul final, ca şi autostradă, realizabilă în două etape.

 

Vizita în Argeş a lui Klaus Iohannis, axată pe întâlnirile cu mediul privat

Luni, 13 Octombrie 2014 22:51

# Klaus Iohannis: ”Este obligatoriu să realizăm în integralitate, cât se poate de repede, Coridorul IV de Autostradă, inclusiv bucata Piteşti-Sibiu”. Săptămâna trecută, miercuri, 8 octombrie, candidatul ACL la preşedinţia României a venit pentru a treia oră în Argeş în această perioadă de pre-campanie şi campanie. Dacă cele două vizite s-au axat pe întâlnirile cu simpatizanţii săi, săptămâna trecută a fost o vizită mai mult făcută mediului privat din Argeş.
Vizita lui Klaus Iohannis a început de la Curtea de Argeş,  unde a vizitat două companii germane, Steinel şi Dr.Oetker, după care a avut şi o întâlnire cu oamenii de afaceri din zona de nord a judeţului.

Mihai Deaconu, deputat PP - DD: ”Banii se dau doar pe criterii politice, pe ochi frumoşi”

Luni, 13 Octombrie 2014 22:47

Preşedintele PP-DD Argeş, deputatul Mihai Deaconu, acuză actualii politicieni că împart banii românilor pe criterii politice, dând exemplu microbuzele şcolare care au fost împărţite numai la primari PSD sau care au trecut la PSD, iar acolo unde era nevoie, cu adevărat, de acest mijloc de transport pentru elevi, politicienii puterii nu au trimis nimic, întrucât primarul nu avea aceeaşi coloratură politică. Un exemplu în acest sens, spune deputatul PP-DD, este şcoala specială din Costeşti, care avea o nevoie vitală de un microbuz pentru transportul copiilor din zonele limitrofe. Chiar dacă deputatul  Mihai Deaconu, la cererea părinţilor din acea zonă, a făcut mai multe demersuri la Ministerul Educaţiei şi la autorităţile judeţene pentru ca şcoala specială din Costeşti să fie dotată cu un microbuz, politicienii puterii nu au luat în considerare aceste demersuri, invocând diferite motive.

 

Victor Ponta a venit, cu jumătate din Guvern și multe promisiuni, la Dacia

Luni, 13 Octombrie 2014 22:22

Premierul Victor Ponta,  candidatul PSD – UNPR – PC la Președinție, a fost prezent, sâmbătă, în Argeș, fiind însoțit de vicepremierii Liviu Dragnea și Daniel Constantin, precum și de miniștrii Nicolae Bănicioiu, Constantin Niță și Ioan Rus. Victor Ponta a avut, la uzina din Mioveni, o întrevedere cu board-ul companiei, în frunte cu directorul Dacia- Renault, Nicolas Maure şi, ulterior, a vizitat Spitalul Municipal Curtea de Argeș, Catedrala “Sf. Filoteia”, aflată în construcție, precum și Mânăstirea Curtea de Argeș, unde a participat la parastasul Regelui Carol I.

Elena Udrea președinte PMP: ”Am adus 150 de milioane de euro în Argeş”

Luni, 13 Octombrie 2014 22:19

Elena Udrea, candidatul PMP la alegerile prezidențiale, sustine că România are nevoie de un preşedinte puternic, implicat şi capabil să mişte ţara înainte.
,,Am adus 150 de milioane de euro în Argeş. Cu aceşti bani, am reabilitat 274 de km de drumuri judeţene, 14 şcoli şi am realizat 22 de proiecte de turism. Numai în Curtea de Argeş am alocat 14 milioane de euro pentru asfaltări şi reparaţii de drumuri. Peste jumătate din blocurile din Topoloveni au fost reabilitate termic cu bani de la MDRT. De asemenea, au fost renovate 2 biserici. În Mioveni, am construit unul dintre cele mai moderne bazine de înot din toată ţara, iar Centrul de Afaceri din Piteşti, construit cu bani de la minister, a generat peste 400 de locuri de muncă” a declarat Elena Udrea, candidatul PMP la alegerile prezidențiale.

 

Autostrada Pitești-Sibiu un vis nerealizabil curând

Luni, 13 Octombrie 2014 22:17

Cătălin Bulf, preşedintele PMP Argeş, s-a arătat extrem de revoltat de faptul că în  autostrada Piteşti-Sibiu este înlocuită cu un drum expres.
,,Ioan Rus, ministrul transporturilor, dând dovadă de lipsă de respect față de cei de la Dacia, a venit cu elicopterul. Reprezentanții Dacia au dat un semnal dur: dacă nu se face autostrada, Dacia va realoca producția până în 2020. Ponta vine la Dacia tocmai pentru a încerca să mai discute cu cei de aici. Master planul și tărăgănarea autostrăzii este dovada clară de lipsă de profesionalism, dovadă de lipsă de respect față de cel care te plătește. Dacia este unul dintre cei mai mari contributori la bugetul de stat. Masterplanul va fi respins de UE, va fi iar refăcut, și eu cred că abia în 2017 avem un masterplan aceptat și care poate fi pus în practică” a declarat președintele PMP Argeș, Cătălin Bulf.

Deputatul Andrei Gerea: ”Pentru a putea vorbi despre Dacia la viitor, avem nevoie de autostrada Pitești-Sibiu”

Luni, 06 Octombrie 2014 13:41

Vicepreședintele PLR, deputatul Andrei Gerea, transmite un mesaj de mulțumire și de apreciere pentru conducerea Dacia- Renault și pentru angajații companiei și atrage atenția că pentru viitorul uzinei la Mioveni, autostrada Pitești- Sibiu trebuie făcută.
„Dacia- Renault a împlinit 15 ani de activitate. În urmă cu un deceniu a lansat unul dintre modelele care au făcut istorie pentru această companie, Logan. Și, foarte important, Dacia a investit într-un centru de cercetare la Titu.
Parteneriatul Dacia cu Renault a devenit, după 15 ani, cu peste 2,3 miliarde de euro investiții în acest timp, cea mai de succes privatizare din România și

 

Cătălin Bulf, președintele PMP Argeș: ,,Vreţi să facem din Dacia un nou Arpechim?”

Luni, 06 Octombrie 2014 13:40

,,Nu e suficient că de 2 ani l-au făcut de 5 ori şi l-a respins Comisia Europeană. Nu e suficient că PSD a promis la Dacia că autostrada se va face. Vreau să reamintesc că Vacăroiu şi Nicolescu au închis ARO, iar Pendiuc şi Ponta vor să închidă Dacia. Nu pot să cred că celui mai mare investitor din România îi este dat cu flit. Vreţi să facem din Dacia un nou Arpechim? Eu nu aş vrea să fiu în locul lui Stroe. Să ai un proiect, să îl duci la un nivel înalt şi să vină un neica nimeni să-l închidă. Şova anunţa anul trecut 1800 de km de autostradă, care între timp s-au transformat în 600 şi de fapt se vor face vreo 300. Ne distrugem industria pentru o campanie electorală. Banii care erau puşi de o parte pentru studii de fezabilitate sunt daţi acum lui Dragnea şi îi împarte la primării”, a declarat Cătălin Bulf președintele PMP Argeș.

Deputatul PP-DD, Mihai Deaconu, despre rectificarea bugetară: ,,Bugetul „subţire” cu chibzuială (pentru unii) se ţine”

Luni, 06 Octombrie 2014 12:43

Săptămâna trecută, deputatul Mihai Deaconu, preşedintele PP-DD Argeş, în urma rectificării bugetare făcută de Guvern, a luat cuvântul în Parlamentul României pentru a atrage atenţia colegilor parlamentari de felul cum s-a făcut această rectificare, precizând că banii s-au împărţit în scop electoral, ci nicidecum în interesul românilor.
,,Premierul Victor Ponta ne anunţa pe 22 septembrie că Guvernul condus de domnia sa va opera săptămâna aceasta o rectificare bugetară pozitivă,

 

Cum justifică noii primari PSD trecerea în tabăra social-democrată

Luni, 29 Septembrie 2014 14:15

# PSD Argeş continuă racolările de primari. Bilanţul, la ora actuală,  numără  12 adeziuni

Pe lângă cei cinci edili care depuseseră adeziuni la PSD Argeş, social democraţii au mai racolat, recent, alţi şapte primari. Şi se pare că ambiţiile  PSD Argeş nu se opresc aici, pentru că în derulare ar mai fi o serie de negocieri.
Deocamdată, până acum, la PSD au trecut: Bebe Ivan, Băbana (fost PNL, actual independent); Liviu Poşircă, Vultureşti (PDL); Ştefan Benonie, Aninoasa

,,Păi ăsta e primar? Ăsta e un jeg”

Luni, 29 Septembrie 2014 14:13

# Declară Cătălin Teodorescu despre primarul comunei Ungheni, Iulian Miu # Cătălin Teodorescu: ”Oameni care în viaţa lor au fost hoţi la propriu, şi ştiu ce vorbesc, nu pot fi oameni de încredere, nici în politică şi în nimic altceva”

Preşedintele democrat-liberalilor din Argeş, deputatul Cătelin Teodorescu este de părere că partidul nu pierde nimic în urma migraţiilor de primari cu care se confruntă la ora actuală. Din contră, acesta îi îndeamnă să plece pe cei care nu au muncit pentru partidul lor la ultimele alegeri. De asemenea, preşedintele PDL Argeş i-a atacat foarte dur şi jignitor pe unii din aceşti primari, mai ales pe edilul-şef al comunei Ungheni, Iulian Miu, adresându-i cuvinte extrem de dure.

 

Cursuri de legislație electorală

Luni, 29 Septembrie 2014 14:03

Autoritatea Electorală Permanentă (AEP) informează că, în contextul alegerilor prezidențiale din 2014, derulează programe de instruire a persoanelor care pot deveni președinți ai birourilor electorale ale secțiilor de votare și locțiitori ai acestora. Aceste persoane urmează a fi înscrise în listele cu propuneri de președinți ai birourilor electorale ale secțiilor de votare și locțiitori ai acestora, liste care sunt întocmite de prefecți și înaintate AEP spre avizare. Ulterior, cei avizați urmează să participe la tragerea la sorți în vederea desemnării pe funcțiile menționate.

Deputatul PP-DD Mihai Deaconu, aproape de primul său succes legislativ

Luni, 29 Septembrie 2014 13:41

# În urma propunerii legislative a deputatului, cuantumul amenzilor pentru cei care depozitează deşeuri toxice, fără autorizaţie, ar putea creşte
Ca urmare a dezastrului ecologic de la Câmpulung, acolo unde a ars un depozit de deșeuri toxice care nu avea autorizaţie, deputatul PP-DD Mihai Deaconu a propus în Parlamentul României modificarea Legii 307/2006, legea ce are în vedere protecţia împotriva incendiilor. Mai exact, deputatul  PP-DD de Argeş vrea modificarea Articolului 44 ce prevede cuantumul amenzilor pentru depozitele de deşeuri toxice neautorizate.

 

Călin Popescu Tăriceanu s-a lansat în cursa pentru președinție cu proiectul ”România, a șaptea putere a Europei”

Luni, 29 Septembrie 2014 13:35

# Peste 200 de delegați din Argeș au fost prezenți.

Președintele Senatului, Călin Popescu Tăriceanu, și-a lansat, vineri, la Palatul Parlamentului, candidatura la Președinția României, în prezența mai multor invitați din țară și din străinătate.  Delegația Argeșului, condusă de deputatul Andrei Gerea și președintele interimar Daniel Crișan, a fost una dintre cele mai numeroase, cu peste 200 de simpatizanți, dintre care peste 60 de consilieri locali și mai mulți viceprimari. Înaintea lansării, au avut loc și ședințele Organizațiilor de Femei și de Tineret, la care au participat și Lavinia Rizescu și, respectiv, Andreea Udrescu.

Klaus Iohannis și-a lansat, sâmbătă, candidatura la președinție în fața clădirii guvernului condus de Victor Ponta

Luni, 29 Septembrie 2014 13:34

# Au fost prezenți la miting 1000 de argeșeni.
Prezidenţiabilul Alianţei Creştin Liberale, Klaus Iohannis, și-a lansat sâmbătă candidatura la cea mai înaltă funcție în stat printr-un miting organizat în Piaţa Victoriei, chiar în fața Guvernului condus de Victor Ponta.
Susținut de către toți liderii ACL și de Antonio Lopez Isturiz, secretar general al Partidului Popular European, în fața a aproximativ 50.000 de oameni, Klaus Iohannis a criticat lipsa de viziune a celor care conduc astăzi România și a lansat o serie de atacuri împotriva lui Victor Ponta, arătând contradicțiile care îi

 

Deputatul Mihai Deaconu consideră candidatura lui Dan Diaconescu ca fiind un act de curaj şi bărbăţie

Luni, 22 Septembrie 2014 00:00

În cadrul conferinţei de presă de joi, 18.09.2012, deputatul Mihai Deaconu a vorbit despre principalele evenimente petrecute la începutul săptămînii în curs. Parlamentul român a dat posibilitatea aleşilor să lipsească luni motivat din plen că aceştia să poată participa la deschiderea anului şcolar în colegiile ai căror aleşi sunt.  Profitând de acest lucru, deputatul Mihai Deaconu a participat la deschiderea anului şcolar la o şcoală din Colibaşi şi la Şcoală "Liviu Rebreanu" din Mioveni.

Vasile Blaga, discurs acid, sâmbătă, la Pitești: ”Klaus Iohannis este un model. El nu are nevoie să se manifeste ca Băsescu sau ca Ponta, nu are nevoie să înjure pentru a-și sprijini punctele de vedere”

Luni, 22 Septembrie 2014 00:00

# Vasile Blaga: Ponta va fi în stare să suspende pentru vreo două ore și Codul  Penal  că să-i „scape” pe liderii PSD care au probleme cu legea.
Liderii ACL Vasile Blaga, Klaus Iohannis, Mihai Răzvan Ungureanu  și alții au participat, sâmbătă, la Pitești, la Școala politică a femeilor ACL, care s-a desfășurat la Casa Sindicatelor și la care au fost invitate câteva sute de membre ale ACL din toată țara.

 

În atenția parlamentarilor argeșeni, care de care mai nevăzuți! ”Lucrurile trebuie să funcţioneze în favoarea cetăţeanului”

Luni, 15 Septembrie 2014 00:00

Parlamentarii argeșeni au devenit exagerat de scumpi la vedere. ”Duvăz a apărut la aniversarea de la Fabrica de magiun din Topoloveni!” – aceasta este o știre care trebuie să ne pună, pe toți, pe gânduri. Pentru că prezența unui parlamentar în rândul oamenilor trebuie să fie continuă, să nu devină o știre mai mare decât evenimentul respectiv. Ministrul Daniel Constantin a fost votat de argeșeni. L-a mai văzut cineva de atunci?  Știe ministrul că în județ se zbat, între viață și moarte, Institutul de la Ștefănești, INCDBH-ul, și cel de la Mărăcineni? A mișcat ceva domnul ministru? Nu! Audiențe? Nu! Nu trebuie să uităm nici noi asta, o dată la patru ani.

Preşedintele Traian Băsescu s-a lăudat, într-o declaraţie de presă, cu condamnarea lui Constantin Nicolescu

Luni, 15 Septembrie 2014 00:00

Deranjat de afirmațiile primului ministru, care a asemănat perioada de guvernare a sa cu cea nazistă, Traian Băsescu a contra-atacat cu furie, într-o declarație de presă susținută la Cotroceni. Președintele țării nu s-a ferit să dea nume de persoane situate la vârful ierarhiei politice, prieteni sau colaboratori ai premierului, persoane care au primit condamnări. Printre acestea, l-a menționat și pe fostul președinte al Consiliului Județean Argeș, Constantin Nicolescu

 

Pagina 86 din 141

«ÎnceputAnterior81828384858687888990UrmătorSfârşit»

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea