La propunerea lui Crin Antonescu, Ion Popa a fost desemnat vicepreședinte executiv al PNL la nivel național

Luni, 14 Aprilie 2014 00:00

În urmă cu doar câteva săptămâni, atunci când liderii naționali ai PNL au venit în Argeș, Crin Antonescu și-a manifestat intenția de a-l propune pe senatorul Ion Popa, președintele filialei PNL Argeș, în funcția de vicepreședinte executiv al PNL la nivel național.  „Există un interes special al PNL pentru anumite organizaţii şi primele trei sunt Argeşul, Prahova şi Constanţa, judeţe importante din toate punctele de vedere, în care avem organizaţii care au crescut, chiar spectaculos, şi în care s-a muncit foarte mult. Ion Popa va face parte din conducerea naţională, pentru că intenţionez să propun cooptarea domniei

Deputatul Gerea reușește, din nou, să fie penibil

Luni, 14 Aprilie 2014 00:00

# Acesta se mândrește  cu o nouă victorie: proiectul privind minimalizarea Holocaustului. Un comunicat de presă venit pe adresa redacției a reușit să …minimalizeze orice altă activitate, pentru întregul colectiv. În material, domnul deputat PNL de Argeș, Andrei Gerea, ne face cunoscută cea mai recentă victorie a sa: ”Proiectul privind minimalizarea Holocaustului a fost aprobat de Senat”. Nebunie totală, se explică acolo ce se poate face și ce nu, cum sunt  pedepsele, ce se consideră a fi discriminare. Ei bine, noi, redacția ATITUDINE ÎN ARGEȘ, ne-am simțit, în acel moment, discriminați! Discriminați pentru că

 

Reprezentanţii PMP: “Deputaţii PSD Argeș au votat împotriva judeţului”

Luni, 14 Aprilie 2014 00:00

”Deputaţii PSD din Argeş, alături de întregul grup social-democrat din Camera Deputaţilor au respins în Parlament proiectul de lege privind prima intabulare gratuită a terenurilor agricole și forestiere. Ipocrizia PSD e maximă: după ce a votat acest proiect în Senat, l-a respins în Camera Deputaților, care era cameră decizională. PSD a demonstrat din nou că nu respectă dreptul de proprietate al românilor și că vrea menținerea satului românesc și a agriculturii în sărăcie și subdezvoltare.

PMP susține orice moțiune de cenzură împotriva Guvernului Ponta și cere consultări în interiorul opoziției pe acest subiect

Luni, 14 Aprilie 2014 00:00

Partidul Mișcarea Populară susține intenția Partidului Național Liberal de a iniția o moțiune de cenzură împotriva guvernului condus de Victor Ponta, pentru a sancționa lipsa de măsuri economice necesare pentru stimularea economiei.
PMP consideră că reducerea CAS și neimpozitarea profitului reinvestit sunt două măsuri vitale pentru economie, care ar reprezenta o gură de oxigen pentru companiile și persoanele sufocate de taxele aberante introduse de Guvernul Ponta. Deși le-a lansat în spațiul public cu mult timp în urmă, premierul

 

Florin Tecău a fost lansat, în prezenţa premierului Victor Ponta, în cursa pentru şefia Consiliului Judeţean Argeş

Luni, 14 Aprilie 2014 00:00

# Florin Tecău: ”Nu-mi doresc să fiu puternic sau popular, ci să fiu responsabil şi să mă uit în ochii dumneavoastră cu responsabilitate, certitudine, corectitudine şi cinste”. După ce în urmă cu câteva săptămâni, tot în prezenţa premierului Victor Ponta, fostul vicepreşedinte Florin Tecău, actualmente preşedinte interimar al CJ Argeş, a fost desemnat de către colegii din PSD Argeş, în unanimitate, să candideze pentru funcţia de preşedinte al Consiliului Judeţean Argeş la alegerile ce vor avea loc pe 25 mai, săptămâna trecută, joi, la Teatrul ,,Alexandru Davila” a avut loc lansarea oficială a candidatului USD Argeş, Florin Tecău.

Senatorul Ion Popa, președintele PNL Argeș: ”Domnule Dan Şova, daţi-vă demisia!”

Luni, 07 Aprilie 2014 15:04

# Ion Popa: ”Eu cred că este foarte obosit, poate chiar incompetent...” ”Nu mai surprinde pe nimeni faptul că nu există zi în care ministrul Transporturilor Dan Şova să nu spună câte-o prostie. Domnul Şova, cu oblăduirea şefului său Victor Ponta, iese pe canale media şi încă o dată face declaraţii contradictorii despre subiectul care interesează nu numai pe argeşeni, ci pe cetăţenii întregii tări: tronsonul de autostradă Piteşti – Sibiu.
După ce 10.000 de oameni au ieşit în stradă la Mioveni, după atâtea luări de poziţie ale mediului de afaceri, societăţii civile şi, nu în ultimul rând, ale

 

Adrian Moisescu a revenit de la Parlamentul European

Luni, 07 Aprilie 2014 15:01

# Delegația PDL Argeș, formată din 13 persoane, s-a declarat încântată. O delegație a Partidului Democrat Liberal – filiala Argeș, alături de candidatul la alegerile europarlamentare, Adrian Moisescu, s-a deplasat, săptămâna trecută, la Parlamentul European, la invitația eurodeputatului Theodor Stolojan. Din delegație au făcut parte  Daniel Patentașu, Gabi Vasilescu, Robert Ion, Dorina Stanciu, Cătălina Dumitrașcu, Manuel Tică, Vasile Sabie, Alexandra Teodorescu, Alin Mircea, Gigette Ilinca, Arion Ciobanu, Dănuț Bica și, bineînțeles, Adrian Moiescu.

Cătălin Teodorescu, preşedintele PDL Argeş: în prag de campanie, baronii locali vor bani, iar Ponta le face pe plac

Luni, 07 Aprilie 2014 15:00

Partidul Democrat Liberal a organizat, începând cu 1 aprilie, acţiuni de protest prin care a dorit să transmită românilor că acciza la benzină nu este o păcăleală, ci o realitate pe care o va trăi fiecare dintre noi.
În judeţul Argeş, echipe ale tineretului democrat-liberal au împărţit, în staţiile peco şi pe stradă, flyere prin care cetăţenii să fie informaţi cu privire la acest subiect. Astfel, de la 1 aprilie un plin de benzină şi de motorină costă cu 30 de lei mai mult, iar scumpirea carburantului va aduce scumpiri în lanţ la fructe, legume, alimente şi servicii.

 

Şerban Valeca, referindu-se la alegerile pentru şefia PSD Argeş: „Este mai importantă stabilitatea judeţului decât ceea se întâmplă în partid”

Luni, 07 Aprilie 2014 14:59

Deşi nu  a fost stabilită o dată a alegerilor  pentru şefia PSD Argeş, cel mai probabil acestea vor avea loc după europarlamentare şi alegerile pentru preşedinţia Consiliul Judeţean. Senatorul Şerban Valeca nu exclude o candidatură la şefia organizaţiei judeţene a partidului, ocupată la acest moment, în interimat, de primarul Piteştiului, Tudor Pendiuc, după autosuspendarea şi, mai apoi, după demisia lui Constantin Nicolescu,

Deputatul PNL Theodor Nicolescu: ”PSD blochează în continuare intabularea gratuită a terenurilor agricole şi forestiere”

Luni, 07 Aprilie 2014 14:57

”Nerespectarea promisiunilor asumate în faţa cetăţenilor şi a angajamentelor din programul de guvernare asumate în faţa Parlamentului a devenit regula zilei pentru Partidul Social Democrat.
Ultimul exemplu este refuzul deputaţilor PSD din şedinţa de marţi, 1 aprilie, a.c. a Camerei Deputaţilor, de a accepta solicitarea PNL ca Proiectul de Lege privind prima intabulare a terenurilor agricole şi forestiere aflat pe punctul 21 pe ordinea de zi să fie trecut pe poziţia a 5-a, pentru a permite dezbaterea şi adoptarea lui în regim de urgenţă.

 

Consilierii PNL s-au opus ferm prelungirii contractului pentru autobuzele din Pitești

Luni, 07 Aprilie 2014 14:41

# Radu Perianu: Menționăm că există probleme de legalitate și în ceea ce privește contractul inițial, consilieri locali din legislaturile anterioare dând explicații la DNA... Având în vedere discuțiile legate de prelungirea contractului de asociere în participațiune încheiat între S.C. PUBLITRANS 2000 S.A. și Asocierea S.C. CNCD S.A. - S.C. GIREXIM UNIVERSAL S.A. și poziția unor mijloace de informare în masă, dorim să ne exprimăm punctul de vedere în legătură cu situația creată.

Profilul idilic al viitorului europarlamentar român, în viziunea PSD Argeş

Luni, 07 Aprilie 2014 14:30

În cazul social democraţilor argeşeni, campania electorală ce va preceda alegerile pentru Parlamentul European va pune accent, după cum precizează conducerea PSD Argeş, pe rolul şi conduita europarlamentarului,  de la care se doreşte, printre altele, o mai bună comunicare cu cei care i-au susţinut şi cei care i-au votat. 
“Tebuie să schimbăm atitudinea şi modul de acţiune al europarlamentarului,  să statuăm  un mod de comunicare, pentru că, până acum, cred că v-am

 

PMP cere deputaţilor PSD de Argeş să respingă majorarea accizei la combustibil

Luni, 07 Aprilie 2014 14:29

Partidul Mişcarea Populară Argeș face un apel la responsabilitate către deputaţii din judeţul Argeş şi le cere să anuleze săptămâna viitoare, în Parlament, majorarea accizei pe combustibil, care deja îi obligă pe români la cheltuieli în plus.
Liderii PMP Daniel Dragomir şi Cătălin Bulf le cer deputaţilor PSD din Argeş să respingă, în Camera Deputaţilor, prevederile care majorează acciza pe combustibil cu 7 eurocenţi, începând cu data de 1 aprilie, din legea de aprobare a ordonanţei 111-2013, aflată în prezent la comisia Comisia pentru buget, finanțe și bănci. Reprezentanţii PMP Argeş susţin că taxarea în plus a populaţiei nu era necesară, în buget existând bani de care însă primul ministru nu vrea să se atingă.

Teme principale conferinţa de presă a PMP Argeș

Luni, 07 Aprilie 2014 14:27

• Prezentare membrii PMP Argeș. În cadrul conferinței de presă a PMP Argeș au fost prezentați noi membri ai organizației județene. Alături de președintele PMP Pitești, Cătălin Bulf au participat la conferința de presă Vergina Chirițescu, vicepreședinte PMP Argeș- specialist în atragerea fondurilor europene, cercetător științific, doctor în economie și doctor în zootehnie, Lavinia Teodorescu, vicepereședinte al organizației de Tineret a PMP-absolvent de Sociologie cu  nota zece și cu master în Psihologia Reurselor Umane și Andrei Tudor, secretar general al PMP Argeș- specialist în piața bancară, absolvent cu 10 cu un master în Drept.

 

Mai marii lideri ai PNL au venit la Pitești

Luni, 31 Martie 2014 00:00

Președintele PNL, Crin Antonescu, candidații PNL pentru Parlamentul European, lideri județeni ai partidului, consilieri locali și județeni și-au dat întâlnire duminică, 30 martie, la Teatrul ,,Alexandru Davila”, nu pentru a juca teatru, așa cum li se întâmplă des politicienilor, ci pentru a participa la Delegația Permanentă a PNL Argeș și pentru a da startul campaniei electorale, care în Argeș va avea o miză dublă, atât pentru europarlamentare, cât și pentru șefia Consiliului Județean Argeș.

Cătălin Teodorescu vrea să dea Parlamentul pe șefia Consiliului Județean Argeș

Luni, 31 Martie 2014 00:00

# Cătălin Teodorescu: ”Mă bazez, în primul rând, pe electoratul de dreapta, mai numeros decât cel de stânga”. Preşedintele PDL Argeş, Cătălin Teodorescu, şi-a anunţat candidatura pentru şefia Consiliului Judeţean Argeş. Decizia a fost prezentată, mai întâi,  în cadrul şedinţei Biroului Permanent Judeţean al PDL Argeş, desfăşurată joia trecută la Curtea de Argeş. Anunțul a fost reînnoit, cu hotărâre, vineri, la Pitești:
,,Fiind președintele filialei, era normal să îmi asum cea mai grea candidatură. Am 11 ani de politică, nu mă aștept să fie o luptă ușoară, dar cred că va fi

 

Mihai Oprescu, al 15-lea prefect al Argeşului după ’90: “Ştiu că lucrurile bune se fac în echipă”

Luni, 31 Martie 2014 00:00

Învestit, joi, în funcţia de prefect al judeţului Argeş,  Mihai Oprescu  este, la cei 34 de ani ai săi, unul dintre cei mai tineri prefecţi pe care i-a avut Argeşul de-a lungul timpului: „Ştiu că am o mare responsabilitate, dar mai ştiu că lucrurile bune se fac în echipă, aşa că am nevoie de sprijin de la autorităţile judeţene şi locale, de la primari, de la instituţiile deconcentrate. Doar împreună putem aduce judeţul acolo unde îi este locul” a declarat, la învestirea în funcţie, noul prefect al judeţului Argeş, Mihai Oprescu, precizând că  principiile după carse va ghida în mandatul său la conducerea Instituţiei Prefectului vor

PDL-istul Adi Moisescu, invitat de Stolojan la Bruxelles

Luni, 31 Martie 2014 00:00

O delegație a Partidului Democrat Liberal – filiala Argeș, alături de candidatul la alegerile europarlamentare, Adrian Moisescu, se va deplasa, în intervalul luni-miercuri, săptămâna aceasta, la Parlamentul European, la invitația eurodeputatului Theodor Stolojan. Acolo, vor participa la conferința ”Parlamentul European”, vor discuta strategii pentru campania electorală ce se apropie și vor vizita câteva obiective de interes turistic. Din delegație vor face parte, printre alții, Daniel Patentașu, Gabi Vasilescu, Robert Ion și Dorina Stanciu. Adrian Moisescu: ”Bineînțeles, invitația ne onorează în mod deosebit, iar persoana care ne-a invitat, Theodor Stolojan, este, deasemenea, o persoană deosebită. Sunt convins că noi, toți cei care vom merge la Bruxelles, vom avea multe de învățat și de văzut.”

 

Mircea Andrei: ”O dedicație pentru conducerea PSD Argeș. Nu a murit!”

Luni, 31 Martie 2014 00:00

# Fostul senator închiriază trei etaje din viitorul sediu al firmei de avocatură. Care are trei etaje... Fostul senator și președinte al PDL Argeș, Mircea Andrei, a făcut avere din avocatură. Meserie la care s-a întors după ce aventura sa în județ a luat sfârșit, în urma ratării alegerilor parlamentare din 2012. Activitatea pe facebook a rămas însă constantă, ultimele postări criticând ”transformarea” și nu decesul conducerii PSD Argeș printr-un refren de-al lui Mărgineanu

PMP la egalitate cu PDL în sondaje

Luni, 31 Martie 2014 00:00

Un sondaj CSCI realizat în perioada 20 – 24 martie a.c. dă ca favorită pentru alegerile europarlamentare Alianţa PSD - PC - UNPR, cu 42%, urmată de PNL (15%). PDL şi PMP ar obţine câte 10% din voturi, iar UDMR 7 procente, cu menţiunea că, dintre cei chestionaţi, doar 41% au exprimat o opţiune de vot şi şi-au manifestat intenţia de a se prezenţa la urne, după cum explică reprezentanţii PMP Argeş.
“Pentru alegerile prezidenţiale, sondajul oferă 3 variante iar în toate trei candidatul PSD, Victor Ponta ar obţine cele mai multe voturi. Este al treilea

 

Pagina 90 din 139

«ÎnceputAnterior81828384858687888990UrmătorSfârşit»

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea