PNȚCD Argeș - echipă nouă, planuri mari

Luni, 27 Ianuarie 2014 16:01

# Noul secretar general al organizației Pitești este avocatul Ionuț Barbu. Iată că, după vizita șefilor de la București, conducerea PNȚCD Argeș, așa cum se preconiza, a fost schimbată. Iulian Prunaru a dispărut (în organizația națională, ca vicepreședinte), trăiască... Gheorghe Dinescu.
Ionuț Barbu, avocat, om de afaceri, noul secretar general al organizației Pitești: Obiectivele noii echipe sunt ferme: reorganizarea pe valorile, ideile si principiile lui Corneliu Coposu, readucerea partidului pe scena politică cu un suflu nou.

Obiectivele USL pentru 2014

Luni, 27 Ianuarie 2014 15:59

Săptămâna trecută, senatorul Ion Popa, preşedintele PNL Argeş, ne-a prezentat obiectivele USL la nivel naţional, dar şi pentru judeţul Argeş. Aceste obiective vizează în primul rând creşterea economică, sprijinirea mediului de afaceri, atragerea de noi investitori în judeţul Argeş şi implicit crearea de noi locuri de muncă. Ion Popa:, ,Anul 2014 este foarte important pentru USL, în contextul celor două scrutinuri electorale: alegerile europarlamentare şi cele prezidenţiale. Pe lângă acestea, cele mai importante obiective se referă la continuarea măsurilor pentru  creşterea economică, sprijinirea mediului de afaceri şi, nu în ultimul rând, revizuirea Constituţiei Românei”.

 

Deputatul Cătălin Teodorescu cere interdicții suplimentare pentru persoanele cu antecedente penale

Luni, 20 Ianuarie 2014 00:00

# Președintele PDL Argeș critică guvernarea USL susținând că aceasta a împovărat agricultorii români cu noi taxe și impozite. Deputatul PDL Cătălin Teodorescu a iniţiat, alături de deputatul de Vâlcea, Romeo Rădulescu, amendarea legilor 67/2004 pentru alegerea administraţiei publice locale, 215/2001 a administraţiei publice locale şi 393/2004 privind statutul aleşilor locali.
Legea nr. 67/2004 pentru alegerea autorităţilor administraţiei publice locale stabileşte criteriile ce trebuie îndeplinite de către persoanele care doresc să

Partidul Conservator – filiala Argeș: ”Justiţia trebuie să fie independentă, iar sintagma «Nimeni nu este mai presus de lege» să se aplice fără vreun echivoc”

Miercuri, 15 Ianuarie 2014 14:04

Anul 2014 a debutat în forţă din punct de vedere politic dar, din păcate, evenimentul central al acestei săptămâni - încarcerarea fostului premier Adrian Năstase - pare să fie elocvent pentru cum vor arăta următoarele 12 luni. Este un an al alegerilor europarlamentare şi prezidentiale, unul dificil în care orgoliile şi interesele politice vor atinge apogeul. Nu ar fi normal, în acest context, ca justiţia să fie folosită ca armă politică. Justiţia trebuie să fie independentă iar sintagma "Nimeni nu este mai presus de lege" să se aplice fără vreun echivoc.
Nu spunem că Adrian Năstase este vinovat sau nevinovat. Doar spunem că circumstanţele în care a fost condamnat sunt unele destul de ciudate şi care

 

Deputatul Rădulescu s-a bătut cu două femei... în argumente!

Miercuri, 15 Ianuarie 2014 13:32

Paginile de socializare au devenit câmpul de bătălie al disputelor pe care, în mod normal, un politician nu le-ar putea avea cu alegătorul de rând. Prin urmare, deputatul PSD Cătălin Rădulescu a intrat pe constrasens cu două blonde, cu ocazia unei postări legate de schimbarea din funcția de purtător de cuvânt al Poliției Argeș a comisarului șef Dănuț Dinuț, din cauza unui discurs rasist și antipoliție postat, la

Pace, pace, între...ei! Fostul senator Mircea Andrei se bate cu blondele în... gramatică și pierde!

Miercuri, 15 Ianuarie 2014 13:28

Finele anului 2013 au mai iscat încă un episod belicos pe scena publică locală. O blondă deșteaptă, având de partea ei Limba română, despre care știm foarte bine că este o armă cu două tăișuri, a provocat la război, cu pixul roșu în mână, cohorta de politruci botezați politicieni, la apelul de seară.

 

Senatorul liberal Ionuţ Elie Zisu a intrat în opoziţie!?

Marţi, 24 Decembrie 2013 20:06

Săptămâna trecută, senatorul PNL de Piteşti, Ionuţ Elie Zisu, prezent în conferinţa de presă a PNL Argeş, ne-a şocat din nou cu declaraţiile dure la adresa USL-ului – desigur, mai ales a PSD-ului, acuzându-i pe PSD-işti de iniţiativa celor două legi care au pus pe jar USL-ul, legea amnistiei şi graţierii.
,,Acele două legi i-au nemulţumit pe români, dar din fericire au fost blocate de PNL. Nu ştiu de ce au ţinut cei de la PSD la aceste legi. Puşcăriaşii ştiau cu câteva zile înainte de aceste legi, dar eu ca senator nu ştiam. Nu mă bucură turnura pe care au luat-o lucrurile. Nu contează cum ne înţelegem noi în USL,

„Noi suntem populişti. Susţinem construcţia autostrăzii Piteşti - Sibiu“

Luni, 16 Decembrie 2013 14:46

În şedinţa de Consiliu Local Piteşti de săptămâna trecută, consilierii locali ai PDL au adus cu ei o pancartă cu textul: Noi suntem populişti. Susţinem construcţia autostrăzii Piteşti – Sibiu. „Este felul nostru de a susţine realizarea autostrăzii Piteşti - Sibiu şi de a protesta faţă de minciunile şi toleranţa lui Victor Ponta şi a ministrului Şova, care ocolesc proiectul autostrăzii Piteşti – Sibiu,  pe motiv că ar fi o construcţie prea scumpă şi că mai bine fac Piteşti -

 

DECLARAŢIE POLITICĂ. Noi tehnici de manipulare publică, marca Traian Băsescu – faza blocării bugetului de stat

Luni, 16 Decembrie 2013 14:07

De mai bine de o săptămână, prin  declaraţiile şi ameninţările media lansate, se pare că preşedintele Băsescu doreşte creionarea strategică a unei potenţiale crize financiare prin boicotarea promulgării bugetului de stat. Altfel, sute de mii de români vor fi afectaţi de războiul politic al lui Traian Băsescu. Domnia sa face ceea ce ştie mai bine: pune piedici actualei puteri, dar şi românilor. Vrând să saboteze USL-ul, domnului Băsescu nu îi pasă că îi afectează pe cetăţeni.

În plină bătălie electorală internă, Gheorghe Falcă şi Cătălin Predoiu au trecut şi pe la Piteşti

Luni, 09 Decembrie 2013 00:00

Aflaţi în campanie electorală internă pentru alegerile care vor stabili candidatul PDL pentru postul de președinte al României, cei doi au venit să-i convingă pe democrat-liberalii  piteşteni să-i voteze pe 7 decembrie. Deşi în celelalte judeţe în care cei doi au apărut faţă în faţă, Cătălin Predoiu a fost cel care a impresionat în campania internă, în Argeş lucrurile au stat exact invers.  De data aceasta, Gheorghe Falcă a fost cel care a cucerit audienţa cu un discurs

 

Femeile liberale din Argeș au vizitat Parlamentul European

Luni, 09 Decembrie 2013 00:00

O delegaţie a Organizaţiei de Femei Liberale, condusă de preşedintele Lucia-Ana Varga, ministru delegat pentru Ape, Păduri şi Piscicultură, a vizitat, la sfîrşitul lunii noiembrie 2013, Parlamentul European, la invitaţia europarlamentarului Renate Weber. Vizita a reprezentat ocazia pentru doamnele liberale de a afla mai multe despre funcţionarea instituţiilor europene şi despre activitatea europarlamentarilor liberali.
Din delegaţie au făcut parte reprezentante din filialele: Maramureş, Sălaj, Cluj, Satu Mare, Bihor, Alba, Mureş, Braşov, Hunedoara, Constanţa, Călăraşi,

”Consider că trebuie acordată o mai mare atenţie relaţiei cu cetăţeanul, cu autorităţile publice locale şi judeţene”

Luni, 09 Decembrie 2013 00:00

# Deputatul Simona Bucura Oprescu a înaintat o interpelare legată de relația furnizorilor de utilităţi cu cetăţenii şi agenţii economici. Tema interpelării adresate ministrului Economiei, Andrei Gerea. este legată de modul în care societăţile furnizoare de utilităţi publice, în special de curent electric şi gaze naturale, relaţionează cu cetăţenii şi agenţii economici din judeţul nostru.
Interpelarea are la bază reacţii ale primarilor din judeţ, cum ar fi domnul Ion Georgescu din Mioveni şi Florian Rizea din Ţiţeşti, care au arătat în repetate

 

Mario Păun, primul său interviu de la înscrierea în TSD Argeş

Luni, 09 Decembrie 2013 00:00

Tânărul om politic, văzut în ochii multor oameni ca fiind un politician cu perspective, Mario Păun vorbeşte pentru prima dată, de la înscrierea sa în TSD Argeş, despre felul cum a fost primit în această echipă, dar şi de obiectivele sale politice.  Intrat de puţin timp în organizaţia de tineret a PSD Argeş, Mario Păun a cunoscut imediat trendul ascendent, pe plan politic, fiind propulsat de către membrii organizaţiei în funcţia de vicepreşedinte al TSD Argeş. Totodată, tânărul politician a fost remarcat şi de liderii centrali, mai exact de preşedintele TSD la nivel naţional, deputatul Mihai Sturzu, acesta din urmă oferindu-i un post de consilier la cabinetul său parlamentar.

”Traian Băsescu abuzează de funcţia sa”

Luni, 09 Decembrie 2013 00:00

Preşedintele ţării, Traian Băsescu, abuzează de funcţia sa ori de câte ori are posibilitatea. Anunţul său că nu va semna memorandumul privind acordul Guvernului cu Fondul Monetar Internaţional, din motive populiste, a pus în pericol România. Cursul de schimb leu - euro a atins maximul ultimelor două luni şi jumătate, iar organismele internaţionale au intrat imediat în alertă. România poate pierde, astfel, din încrederea de care se bucură pe plan internaţional, ceea ce ar însemna implicit costuri mai mari ale împrumuturilor şi prudenţă din partea investitorilor.

 

Senatorul Ion Popa: “Bugetul pe 2014 este construit și pentru încurajarea unor categorii care au o importanță majoră pentru dezvoltarea societății românești”

Luni, 09 Decembrie 2013 00:00

Preşedintele PNL Argeş, senatorul Ion Popa, a participat vineri, 6 decembrie 2013, la o conferinţă de presă organizată în Municipiul Câmpulung. Liderul liberal a discutat despre măsurile impuse de PNL pentru creşterea economică, măsuri care se regăsesc în bugetul pe 2014.
„Principalul obiectiv al politicii bugetare în 2014 este stimularea creşterii economice care se va realiza prin creşterea investiţiilor publice, în acelaşi timp cu respectarea promisiunilor legate de reducerea deficitului bugetar. De altfel, anul 2014 va fi primul an în care investiţia publică va depăşi deficitul bugetar de

Bătaie pe funcția de președinte al CJ Argeș!

Luni, 02 Decembrie 2013 14:37

# În colțul din dreapta, chiloți galben-albaștri, Iani Popa vs Tudor Pendiuc, în colțul din stânga, chiloți alb-roșii. Funcția de președinte al Consiliului Județean Argeș i-a făcut pe liderii principalelor partide, chiar de Alianță, să-și ascută săbiile cu spirit de răspundere. Din câte se știe, cei doi importanți competitori ar fi chiar primarul din Pitești, Tudor Pendiuc, dar și șeful PNL Argeș, Iani Popa.  Acesta din urmă pleacă în cursă cu securea războiului dezgropată de o bună perioadă de timp, mai precis de pe vremea când primarul Pendiuc i-a fentat pe liberali cu o funcție de viceprimar în

 

Traian Băsescu dă dovadă de populism dus la extrem

Luni, 02 Decembrie 2013 14:11

Ultimele intervenţii ale preşedintelui Traian Băsescu privind bugetul de stat pentru anul 2014 sunt de-a dreptul halucinante, dar reflectă pe deplin personalitatea duală, populistă a şefului statului. Intenţia de a retrimite proiectul de buget în Parlament este una împotriva intereselor naţionale dar, din păcate, acest lucru nu ne mai surprinde, în condiţiile în care Traian Băsescu a servit multe interese, dar mai puţin pe cele ale ţării.
De-a dreptul ridicolă este intervenţia legată de creşterea accizei pentru combustibili. Aceasta, de fapt, este singura măsură mai aparte a USL, dar este

Constantin Polexe apreciază procesul descentralizării

Luni, 25 Noiembrie 2013 16:31

Vicepreşedintele Consiliului Judeţean Argeş, liberalul Constantin Polexe vede cu ochi buni procesul descentralizării pentru care Guvernul USL şi-a asumat răspunderea săptămâna trecută, argumentându-şi opinia prin faptul că autorităţile locale şi judeţene ştiu ce e mai bine pentru judeţ şi că se vor face demersuri pentru a prelua şi alte atribuţii.
„Mă declar mulţumit că am început, în sfârşit, să modernizăm administrarea ţării româneşti. E un început, dar nu e suficient, din punctul meu de vedere.

 

“Comisia juridică a Camerei Deputaților a avizat favorabil prima intabulare gratuită a terenurilor agricole retrocedate”

Luni, 25 Noiembrie 2013 16:30

# Deputatul liberal argeșean Theodor Nicolescu se ține de cuvânt! Azi, 20 noiembrie 2013, Comisia Juridică a Camerei Deputaților, în ședința prezidată de deputatul argeșean Theodor Nicolescu, a avizat favorabil proiectul de lege care presupune realizarea gratuită a primei intabulări a terenurilor agricole și forestiere din extravilan, terenuri retrocedate în baza actelor normative de fond funciar.
“Tranzacțiile în domeniul terenurilor agricole sunt la un nivel minim ceea ce face ca, de multe ori, costurile generate de lucrările cadastrale sa fie mai mari

Președintele PDL Argeș, deputatul Cătălin Teodorescu, a făcut 30 de amendamente la bugetul pentru 2014

Luni, 25 Noiembrie 2013 16:27

# Cătălin Teodorescu: ”Noi, cei de la PDL, vom încerca depunerea unei moţiuni de cenzură” # Cătălin Teodorescu: ”În campania electorală, USL a defilat cu priorităţi ca Sănătatea şi Învăţământul. Acum, Sănătatea va primi mai puţini bani ca în 2013…” Deputatul PDL Cătălin Teodorescu a criticat dur, săptămâna trecută, proiectul descentralizării, dar și  proiectul de buget pentru anul 2014, susținând că acesta nu este unul care să stimuleze economia: ,,Propunerile USL, dacă ar trece de Parlament, ar reprezenta un adevărat dezastru pentru România. Din acest motiv, noi, cei de la PDL, vom încerca depunerea unei moţiuni de cenzură. În acest moment, purtăm negocieri şi cu grupurile PP-DD, cu UDMR şi chiar şi cu parlamentari de la

 

Pagina 94 din 140

«ÎnceputAnterior919293949596979899100UrmătorSfârşit»

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea