Avem un Parlament neconstituţional?

Miercuri, 19 Decembrie 2012 20:43

# Argeşul are 17 parlamentari în actualul mandat, iar în mandatul 2008-2012 a avut 13  # În loc de 300 parlamentari cât au votat românii la referendumul din 2009, în mandatul 2012-2016  avem 588 parlamentari. Sfărşitul săptămânii trecute a fost aşteptat cu sufletul la gură de câştigătorii alegerilor din 9 decembrie. Şi în Argeş, cei 17 parlamentari au primit, vinerea trecută, certificatele care le atestă calitatea de parlamentar. Senatorii Ionuţ Elie Zisu (USL-PNL, colegiul Piteşti), Ion Popa (USL-PNL, colegiul Curtea de Argeş-Câmpulung), Constantin Tămagă (USL-PSD, Costeşti-

Metode de fraudare a voturilor

Luni, 10 Decembrie 2012 23:58

# Absenteismul la urne, cel mai mare inamic al alegerilor corecte. "Multiplu", "Dimineaţa" sau „Suveica” sunt doar câteva dintre metodele ingenioase, devenite deja clasice, prin care se pot fura voturi. În multe cazuri, şansele ca aceste metode să dea rezultate sunt cu atât mai ridicate cu cât absenteismul la urne este mai mare. Dar, atenţie! Mita electorală şi votul ilegal înseamnă puşcărie!

 

Cine îi plăteşte lui Cătălin Rădulescu campania electorală?

Luni, 10 Decembrie 2012 23:50

# Cătălin Rădulescu are afişaj stradal de sute de milioane, dar salariul lunar declarat pe anul trecut este de 10 milioane lei vechi. Cătălin Rădulescu, candidatul USL pentru un fotoliu de deputat pe Colegiul Piteşti Sud, şi-a depus, ca toţi candidaţii, declaraţia de avere. Acesta a declarat pentru anul fiscal 2011 un venit de mai puţin de 1000 lei lunar, iar soţia sa are un salariu de aproape 50 lei lunar.
Este foarte adevărat că Rădulescu poate poza într-o persoană bogată, având terenuri multe, acţiuni la multe societăţi comerciale dar, din păcate, la salarii,

Tudor Pendiuc s-a luat de Andrei Gerea­

Luni, 10 Decembrie 2012 23:13

PSD Piteşti a susţinut o conferinţă de presă la care a participat şi primarul Tudor Pendiuc. În cadrul conferinţei, primarul nu a ezitat să-şi exprime nemulţumirea pentru faptul că Andrei Gerea şi-a făcut imagine cu o fotografie în care dădea mâna cu primarul. „Poate că nu aş fi refuzat, dar era normal, cred să mă sune şi să mă întrebe dacă mă supăr că-şi face campanie pe seama mea. Oricum toată lumea ştie pe cine susţin eu, cei cu care sunt coleg de partid şi pe care i-am propus piteştenilor”.

 

Bulf Cornel Cătălin demască mafia. Aflaţi cine şi cum vrea să pună de tot pe butuci Arpechimul

Luni, 03 Decembrie 2012 15:24

# Cătălin Bulf : “Nu voi înceta până nu voi arăta tot adevărul cetăţenilor şi nu voi scoate mafiile din Arpechim”. Nu au trecut nici două luni de când Bulf Cornel Cătălin şi-a anunţat candidatura pentru un post de parlamentar pe Colegiul de deputaţi Piteşti Nord care curpinde şi comunele Bascov şi Băbana, că prin intenţiile sale bune şi de durată, a şi început să supere adversarii politici şi, mai grav, să deranjeze grupurile de interese politico-finaciare.
Bulf Cornel Cătălin, alături de senatorul Mircea Andrei, Cătălin Teodorescu şi Ana Stan -  toţi candidaţii pe colegiile de Piteşti au lansat zilele trecute

Locuințele pentru tineri, o necesitate

Luni, 03 Decembrie 2012 15:17

De mulți ani, tinerele familii din municipiul Pitești care nu au o situație materială foarte bună, nu își permit să își cumpere o locuință nouă imediat după ce se căsătoresc. Această problemă pare să își găsească, în sfârșit, rezolvarea. Candidatul ARD Argeș la un mandat de senator pe Colegiul Pitești, Mircea Andrei, propune construirea de locuințe sociale care pot fi cumpărate sau închiriate de tinerele familii la prețuri modice.
“Tinerii reprezintă baza societății, de aceea consider că trebuie sprijiniți. La ora actuală, în România, foarte multe familii tinere nu au locuințe. Este și cazul

 

Cătălin Bulf: “Titlul de doctor al lui Ponta trebuie retras!”

Luni, 03 Decembrie 2012 15:12

# Titlul de doctor al primului ministru plagiator este în pericol!!! Cătălin Bulf susține că primul lucru pe care un guvern ARD îl va face, la Ministerul Educaţiei, va fi retragerea titlului de doctor obţinut prin furt de către Victor Ponta. Acesta consideră că este un gest obligatoriu pentru redarea demnităţii învăţământului, gest pe care actualul ministru al Educaţiei refuză să-l facă.
“ARD consideră că acoperirea plagiatului lui Victor Ponta de către Ministerul Educaţiei este o ruşine pentru învăţământul românesc. Materialul Universităţii

Șase ani în Uniunea Europeană pentru România

Luni, 03 Decembrie 2012 15:07

# Senatorul Mircea Andrei:   “Locul României este în Uniunea Europeană, iar dacă guvernarea USL vrea să ne scoată din UE, atunci guvernarea USL trebuie să plece!” Peste puțin timp, România va aniversa șase ani de la admiterea în Uniunea Europeană. Au fost șase ani în care fondurile europene, racordarea la valorile fundamentale ale Uniunii Europene, au schimbat în bine viața românilor. Tot ce au câștigat românii în anii de când au devenit cetățeni europeni e rezultatul eforturilor și încrederii în șansa României la dezvoltare, arătată de românii de toate vârstele. Acest

 

Daniel Constantin, ministrul Agriculturii, alături de fermierii din Argeş

Luni, 03 Decembrie 2012 14:52

Săptămâna trecută, ministrul Agriculturii şi Dezvoltării Rurale şi candidat USL la Camera Deputaţilor pe colegiul 7, Piteşti - Centru, Daniel Constantin, a avut la institutul pomicol Mărăcineni o întâlnire cu fermierii din judeţul Argeş. În cadrul discuţiilor ministrul le-a explicat fermierilor ce decizii au fost luate la Bruxelles în cadrul Consiliului European care a avut loc în perioada 22-23 noiembrie 2012. Daniel Constantin s-a arătat nemulţumit de rezultatele negocierilor, arătând că sumele negociate până în acest moment au rămas la nivelul celor convenite cu prilejul negocierilor de aderare din perioada 2004-2005.

Simona Bucura Oprescu susţine proiectele comunităţilor din colegiul Mioveni

Luni, 03 Decembrie 2012 14:49

Simona Bucura Oprescu, candidat al USL pentru Camera Deputaţilor în colegiul Mioveni, continuă seria întâlnirilor cu autorităţile locale şi alegătorii. În această săptămână, tânăra reprezentantă a celei mai puternice forţe politice din judeţ s-a aflat în mijlocul cetăţenilor din Hârtieşti, Boteni, Mioarele, Poienarii de Muscel şi Valea Mare Pravăţ, iar astăzi se va întâlni cu oamenii din Ţiţeşti.
Mai întâi, Simona Bucura Oprescu a fost la Hârtieşti, acolo unde, împreună cu primarul Petre Andrei, a stat de vorbă cu oamenii. Le-a ascultat păsurile, a

 

Ion Popa: “Românii nu se lasă păcăliţi de ARD. Liderii PDL recunosc că nicio strategie nu-i poate feri de o înfrângere usturătoare în alegeri!”

Luni, 03 Decembrie 2012 14:48

“PDL, deghizat în ARD, îşi recunoaşte deja înfrângerea. Vasile Blaga admite public faptul că în sondaje ARD obţine, cu doar două săptămâni înainte de alegerile parlamentare, cu două procente mai puţin decât are PDL în opţiunile de  vot, dovedindu-se o combinaţie politică eşuată.
Declaraţiile publice recente ale preşedintelui PDL demonstrează că există dispute intense în interiorul ARD, care se dovedeşte a fi o formulă perdantă pentru PDL, Traian Băsescu şi gaşca lui. Românii au înteles de la bun început că ARD nu a fost decât o Aliantă a Ruşinii, în spatele căreia PDL a vrut să se ascundă, cu scopul de a-i păcăli pe oameni să-i voteze.

Conferinţă de presă inedită a PP - DD

Luni, 03 Decembrie 2012 14:45

Săptămâna trecută, reprezentanţii PP-DD Argeş au organizat o conferinţă de presă într-un mod cu totul inedit, mai exact în aer liber, pe un trotuar din faţa Arpechim. Marian Fulga, preşedintele PP-DD Argeş, Vasile Mihăilescu, vicepreşedinte PP-DD Argeş şi Liviu Marghiolu, candidat pe colegiul 7 Piteşti au fost principalii protagonişti care au organizat acest mod de conferinţă, pentru, spun ei, a trage un semnal de alarmă în ceea ce priveşte soarta Arpechim şi a Oltchim.

 

Primarul Tudor Pendiuc colaboraează cu Mircea Andrei pentru "Zona Metropolitană"

Luni, 03 Decembrie 2012 14:42

# Un exemplu demn de urmat! # Proiectul "Zona Metropolitană" a lui Mircea Andrei este susţinut şi de primarul Tudor Pendiuc. Sunt şi politicieni care renunţă la orgoliile politice, la adversităţi şi dau mâna când vine vorba de interesul cetăţenilor. Aşa s-a întâmplat şi cu senatorul Mircea Andrei, candidatul Alianţei România Dreaptă pe colegiul de Senat Piteşti şi primarul Tudor Pendiuc, care se au dat mâna şi s-au sprijinit într-un proiect comun care vine în ajutorul cetăţenilor din Piteşti dar a comunelor din jurul Piteştiului.

Cătălin Teodorescu: Orice om politic să îşi asume prin contract responsabilitatea de a vă apăra drepturile!

Luni, 03 Decembrie 2012 14:40

Campania electorală pentru alegerile parlamentare a ajuns pe ultima sută de metri. Duminică, argeşenii îşi vor alege deputaţii şi senatorii. Pe colegiul nr. 9 Piteşti Sud, candidatul ARD Teodorescu Cătălin Florin s-a remarcat prin soluţiile concrete oferite şi printr-o comunicare sinceră şi directă cu cetăţeanul.

 

USL e preocupat de toate tâmpeniile şi a uitat deja de cetăţeni!

Luni, 26 Noiembrie 2012 15:51

Senatorul Andrei Florin Mircea, candidatul Alianţei România Dreaptă pe colegiul senatorial Piteşti, este de părere că USL nu va reuşi, cu toată politica sa de stânga, să îi ajute pe români în vreun fel.

Click AICI pentru video.

De altfel, acesta declara zilele trecute că: “La Argeş, de exemplu, este preocupat de soarta profesorilor, aşa că îi strânge la teatru ca să-i instruiască întocmai ca pe nişte membrii de partid, cu directorii de şcoli în frunte. Aşa ceva nu este posibil! Mai mult, se face campanie electorală în grădiniţe şi în centrele de zi pentru copii, iar cei de la USL fac campanie cu maşinile de serviciu sau donate de Consiliul Judeţean

Cătălin Teodorescu: “Năstase a vândut Arpechimul, iar Ponta îl îngroapă cu angajaţi cu tot!”

Luni, 26 Noiembrie 2012 15:44

Candidatul ARD la Camera Deputaţilor spune că cei aflaţi la putere şi-au demonstrat incapacitatea de a interveni pentru rezolvarea unei situaţii reale şi extrem de importante pentru judeţul nostru.„Este inadmisibil ceea ce se întâmplă la Arpechim. Unde sunt cei responsabili care îi reprezintă pe piteşteni în cele mai înalte structuri ale statului? Nu e vorba despre discursuri politice , ci despre viaţa a câtorva mii de piteşteni. Ce au făcut ei să evite aceasta vinere neagră a petrochimiei argeşene? Năstase a vândut Arpechimul pe un euro, iar Ponta îl îngroapă acum, cu angajaţi cu tot! Cei aflaţi la putere şi-au

 

Topul sloganurilor nefericite din campania electorală în curs

Luni, 26 Noiembrie 2012 15:33

# Candidații la parlamentare din Argeș, loviți de… lipsă de inspirație. A început, din nou, grețoasa campanie electorală. În Argeș, ca peste tot dealtfel, aceleași tertipuri ordinare de câștigare a voturilor, aceleași plase oferite cu toți dinții la vedere de candidați fără nicio legătură cu electoratul lor. Anul acesta însă, parcă nici creatorii de sloganuri nu se mai agită. Acestea – sloganurile - sunt tot mai nefericit alese, tot mai neatent. Poate e un semn că nu contează mai nimic, poate e un semn că mulți sunt atât de siguri de victorie încât nu se mai deranjează să raționeze ceva mai adânc. Iată mai jos care sunt, în opinia noastră, cele mai nefericite sloganuri ale parlamentarelor Argeșului din 2012.

Nistor Mihai, fost primar al Piteștiului: ”România e în criză şi poporul suferă!”

Luni, 26 Noiembrie 2012 15:22

# Mihai Nistor: “E timpul ca muncitorii să spună STOP hoţiei care distruge Arpechimul, STOP celor care se pun deasupra şi purtaţi de nemulţumirea oamenilor, vor doar să profite de încă 4 ani în parlament”. Nistor Mihai, fostul primar al Pitestiului, candidează în colegiul 9 pentru un post de deputat din partea PRM. Am stat de vorbă cu dânsul despre actuala situaţie din România.
“România e în criză şi poporul suferă, pentru că cei bogaţi s-au deghizat în susţinători ai celor săraci, dar au grijă doar de ei inşişi. De cei mulţi nu are

 

Senatorul Mircea Andrei: „România nu-şi poate permite ca viitorii 4 ani să arate la fel ca ultimele 6 luni”

Luni, 26 Noiembrie 2012 15:21

Calculele USL privind obţinerea unui rezultat de peste 50% la alegerile parlamentare din data de 9 decembrie sunt date peste cap de senatorul Mircea Andrei. Liderul ARD Argeş susţine că, după 6 luni de guvernare dezastruoasă, cu măsuri luate numai împortiva electoratului, USL-ul nu are cum să obţină majoritatea în Parlament.
„USL nu va obţine 50% în alegeri, în ciuda propagandei, a agresivităţii şi a sumelor uriaşe pe care le aruncă în campanie. Ziua de 9 decembrie este un

Simona Bucura Oprescu şi Daniel Constantin, alături de cetăţenii din Boteni şi Mioveni

Luni, 26 Noiembrie 2012 15:18

Miercuri, 21 noiembrie, cetăţenii din Boteni şi Mioveni au avut ocazia să discute faţă în faţă cu candidaţii USL pentru Parlament din colegiul Mioveni, respectiv Simona Bucura Oprescu (pentru Camera Deputaţilor) şi Şerban Valeca (Senat). Aceştia au fost însoţiţi de ministrul Agriculturii, Daniel Constantin (şi el candidat al USL, dar la Piteşti), dar şi de preşedintele Consiliului Judeţean Constantin Nicolescu şi primarii Vasile Leau de la Boteni, Florian Rizea de la Ţiţeşti şi Ion Georgescu de la Mioveni.

 

Pagina 102 din 140

«ÎnceputAnterior101102103104105106107108109110UrmătorSfârşit»

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea