Cristina Stocheci, senator PSD Argeș: „PSD continuă să vină cu soluții pentru combaterea creșterii prețurilor ”

Marţi, 03 Mai 2022 13:45

Pe lângă programul „Sprijin pentru România”, miniștrii  PSD din Guvern (Finanțe, Agricultură, Economie) analizează căile legale pentru sancționarea speculei prin care unii operatori economici încearcă să se îmbogățească prin creșterea artificială a prețurilor, în dauna a milioane de români cu venituri mici.

Tot în sprijinul românilor vine și OUG privind înăsprirea sancțiunilor pentru contravenții în domeniul protecției consumatorului.

 

Piteșteanul Robert Turcescu a revenit în televiziune, după ani de pauză

Marţi, 03 Mai 2022 07:55

Jurnalistul Robert Turcescu s-a întors în televiziune, la postul B1 TV, unde va realiza emisiunea, “Sub semnul întrebării”, premiera având loc luni, 2 mai. În 2014 Turcescu mărturisea, în calitate de invitat la B1 TV, că a lucrat ca locotenent colonel sub acoperire. De atunci, Turcescu s-a retras din televiziune.

”Da, am fost lt.-colonel sub acoperire. Public mai jos câteva dintre statele de plată, cu sumele de bani pe care le-am primit. Am ales să nu-l trădez pe bunul Dumnezeu şi să fac această mărturisire publică. Refuz să fiu Iuda în faţa lui Christos, chiar dacă astăzi, celor ce vor citi şi vor vedea acest text poate că nu le va fi foarte clar ce se întâmplă. Rugaţi-vă pentru mine şi cu mine să fim iertaţi şi izbăviţi. Sunt pregătit sa îndur oprobriul public, îl merit, dar sper sa avem parte de legi si de judecători drepti. Cu Dumnezeu înainte şi va fi bine! Vă cer iertare tuturor!”, a fost mesajul lui Robert Turcescu, din 2014, potrivit Click.ro.

 

Trei candidați pentru șefia PNL Argeș. Alina Gorghiu – marea favorită

Luni, 02 Mai 2022 11:53

Sâmbătă, 7 mai, se va alege noua conducere a PNL Argeș. Pentru funcția de președinte și-au anunțat candidatura trei candidați: Alina Gorghiu, actualul președinte interimar și marea favorită pentru a deveni președinte al organizației, Doru Georgescu și Constantin Zăbavă.

Pentru funcția de prim-vicepreședinte pe Politici Publice va candida senatorul Dănuț Bica, iar Ion Popa, actual secretar de stat la Transporturi, pentru cea de prim-vicepreședinte pe Strategii Politice și Comunicare.

„Alegerile vor fi în 7 mai. S-au înscris mulți colegi care au dovedit că pot construi un program liberal pentru Argeș 2024! La funcția de președinte al PNL Argeș suntem 3 candidați, semn de democrație și de sănătate pentru organizație! Mă bucur că sâmbătă va fi competiție!”, a precizat Alina Gorghiu.

Fostul senator Iulian Cristache l-a apostrofat pe președintele Partidului Ecologist: „Să nu mai aduceți oameni ca Mircea Andrei”

Miercuri, 20 Aprilie 2022 21:29

# Cristache: „ Semnal puternic de la București, astfel nu trecem de 2%!”

Săptămâna trecută, Partidul Ecologist Argeș a reînviat la nivelul județului, cel puțin la nivel declarativ, prin numirea lui Florin Tecău în fruntea organizației din Argeș. Fostul președinte al Consiliului Județean Argeș și-a dat demisia din PSD și s-a înscris la PER. Dispărut din prim planul social democraților, Florin Tecău încearcă să revină în atenția argeșenilor într-un nou partid și cu susținerea omului de afaceri Mohammad Murad. Astfel, pe 12 aprilie, la Muzeul Județean Argeș a avut loc numirea oficială a lui Tecău în fruntea organizației județene a Partidului Ecologist, în prezența conducerii centrale a partidului: Dănuț Pop - președinte, Mohammad Murad - președinte executiv și Laurentiu Bondrescu - secretar general.

 

 

Senatorul Dănuț Bica l-a întrebat pe Ministrul Transporturilor despre stadiul modernizării DN67B Scoarța - Pitești

Miercuri, 20 Aprilie 2022 09:19

Drumul Național DN67B Scoarța – Pitești, în lungime totală de 189.2 km, care leagă municipiile Târgu Jiu, Drăgășani și Pitești, traversând 20 de unități administrativ teritoriale (un municipiu, un oraș și 18 comune) din județele Gorj, Vâlcea, Olt și Argeș, nu a fost reabilitat nici după 12 ani de la semnarea contractului de lucrări.

Acesta pornește din comuna Scoarța, de lângă municipiul Târgu Jiu, și se termină la intrarea în municipiul Pitești, având o importanță deosebită pentru localitățile străbătute.

Alina Gorghiu, hăituită pe Facebook după ce a vorbit de bunăstare, lapte, miere și colaci!

Miercuri, 20 Aprilie 2022 08:27

# ”Degețelul ăla ridicat să îl folosiți dvs., pe persoană fizică...”

Pachetul măsurilor sociale adoptat de coaliția de guvernare a fost tema principală a săptămânii trecute. S-a vorbit la greu despre beneficiile de care vor avea parte românii, iar mulți politicieni s-au lăudat și pe rețelele sociale cu măsurile care – chipurile – îi vor scăpa pe români de sărăcie. Șefa PNL Argeș, Alina Gorghiu, nu a făcut excepție. Așa că a postat pe Facebook un mesaj care a atras nenumărate critici. Un fel de gargară despre măsurile liberale, taxată aspru de prietenii virtuali.

 

 

Primar din Argeș - certat de președintele partidului pentru că nu a participat la congres

Marţi, 19 Aprilie 2022 11:51

Deși Partidul Ecologist Român abia a trecut în Argeș de 2% la alegerile locale din 2020, tot a reușit să obțină un mandat de primar. Este vorba de Gheorghe Purcaru, edilul de la Morărești. Cu toate acestea, primarul Purcaru nu pune mare accent pe activitățile de partid.

Așa se face că săptămâna trecută, primarul de la Morărești a fost mustrat de președintele Partidului Ecologist Român, Dănuț Pop, pentru faptul că nu a participat la congresul general al partidului din luna martie. A încercat edilul să motiveze. Ba că nu a putut, ba că a avut treabă, dar fără succes. Dănuț Pop i-a replicat scurt și tăios: „Nu se poate, domn primar!”.

Emanuel Soare, încolțit pe Facebook de argeșeni!

Marţi, 19 Aprilie 2022 09:25

# „Partidul te-a pus prefect cu toate că nu cunoșteai legile…”

Fostul prefect de Argeș, Emanuel Soare, a făcut un duș rece săptămâna trecută, după ce a postat un mesaj anti-Nicolae Ciucă, pe pagina sa de Facebook. După Congresul PNL, Soare, fost liberal, a criticat alegerea lui Ciucă la conducerea partidului. Acum când Soare e cu un picior în ”Forța Dreptei”, pentru a-l urma pe Adrian Miuțescu, a dat cu vorbele în noul președinte al PNL: „Să accepte un conducător impus, care nu a muncit nicio zi în partid, să nu îl contracandideze nimeni…” Și tocmai pe seama acestor afirmații, Soare a fost săpunit bine de argeșenii care nu au uitat cum a aterizat Soare în PNL Argeș și mai ales în fruntea prefecturii.

 

Simona Bucura Oprescu: „O singură lege a urbanismului, amenajării teritoriului și autorizații de construcții de la un singur ghișeu!”

Marţi, 19 Aprilie 2022 09:21

A fost lansat în dezbatere publică proiectul unui Cod legislativ pentru construcții, urbanism și amenajarea teritoriului. Conform PNRR, Codul amenajării teritoriului, urbanismului și construcțiilor va corela, simplifica și codifica într-un singur act normativ cel puțin 10 acte normative din domeniul amenajării teritoriului, urbanismului şi construcțiilor. Totodată, România și-a asumat prin PNRR reducerea cu cca. 50% a termenelor de avizare - autorizare a construcțiilor de către entitățile relevante.

„Principale reforme introduse prin proiectul Codului amenajării teritoriului, urbanismului și construcțiilor privind amenajarea teritoriului și urbanismul vizează:

Alina Gorghiu nu a mai prins în față cu Ciucă, la fel cum prindea cu Florin (Câțu)

Luni, 18 Aprilie 2022 09:18

 

Nu știm cât de apropiată a fost șefa PNL Argeș de Florin Câțu, însă i-am folosit, ultimului, în titlu, prenumele, pentru a nu suna urât: ”cu Câțu”.

Urâtă este situația în PNL însă, pentru că toți liderii care – mai ieri – arătau ce mândri se simt lângă șeful lor de partid și cât de dețștept este acesta, acum se gudură lângă militarul Ciucă și îi cântă - și lui – aceleași osanale.

Este și cazul Alinei Gorghiu care, întoarsă din SUA la brațul lui Florin (v-am spus de ce Florin), l-a abandonat pentru Ciucă. Cât ai zice… Ciucă!

 

Aurel Bălășoiu, deputat PSD de Argeș: „Propunem ca salariul minim în agricultură și în industria alimentară să fie de minim 3.000 de lei brut”

Miercuri, 13 Aprilie 2022 13:47

PSD a propus în Coaliție adoptarea modelului de salarizare din construcții și în domeniul agriculturii și industriei alimentare, care implică o creștere a salariilor pentru toți salariații din acest sector.

„PSD răspunde la două probleme majore din agricultură:

- protejarea a tuturor celor 280.000 de salariați din acest domeniu față de creșterea prețurilor;

- combaterea exodului angajaților din acest sector care plecau din țară pentru a produce hrană în alte state UE. Prin această măsură în încurajăm să rămână acasă să producă hrană românească pentru români.

Alinuța Gorghiu s-a culcat cu Cîțu și s-a trezit cu Ciucă!

Luni, 11 Aprilie 2022 10:28

Pasiuni nebănuite la PNL Argeș! Șefa Alina Gorghiu a schimbat macazul, după cum îi convine mai bine și acum ne salută din tabăra lui dom' general. După o escapadă în America cu Florin Cîțu, pe banii statului, Alina Gorghiu a coborât din avion cu gândul la Ciucă, premierul care a pus mâna pe frâiele PNL.

„Un moment de clarificare internă a PNL, soluția firească – premierul Nicolae Ionel Ciucăales și președintele partidului. Este nevoie de optimizarea acțiunii politice, sunt necesare măsuri financiar-economice ca să prevenim criza economică, atenție la problemele legate de securitate, este nevoie de îmbunătățirea comunicării cu publicul privind măsurile de dreapta, iar agenda guvernamentală trebuie să se suprapună atent pe agenda socială. Succes echipei! Avem treabă multă în perioada următoare”, a scris Alina Gorghiu, pe Facebook.

 

Președintele PSD Argeș le dă un bobârnac ”colegilor” din PNL: „Trebuie să se decidă dacă sunt sau nu în coaliție!”

Luni, 11 Aprilie 2022 09:58

 

# Ion Mînzînă: „Ceea ce s-a întâmplat recent în Consiliul Local Pitești este o bătaie de joc la adresa comunității”

Ion Mînzînă, președinte PSD Argeș și al Consiliului Județean Argeș, i-a atacat pe colegii liberali din coaliția de guvernare. Motivul? Bătaia de joc pe care o regizează PNL cu USR în Consiliul Local Pitești!

Ion Mînzînă: „Cred că cei din PNL trebuie să se decidă dacă sunt sau nu în coaliție cu PSD. Nu de alta, dar de prea multe ori PNL își dă mână de la mână cu USR și votează împotriva PSD. Am înțeles și demagogia cu... "spre binele comunității, votăm după cum dorim". Am senzația, după un anumit gen de comportament valabil în mai multe localități, că votul se dă cum se dă pentru interesul de partid sau personal, din prostie sau pur și simplu pentru a-l bloca pe primarul din localitate.

UЅR-iștii și PNL-iștii se leapădă de Ѕala Polivalentă! În 2021, Orban și liberalii făceau pelerinaje pe șantier!

Luni, 11 Aprilie 2022 09:44

# Din ciclul: „N-aduce anul ce-aduce ceasul!”

Ѕăptămâna trecută, consilierii locali PNL și UЅR din CL Pitești au luat foc! În sfârșit! Era prea multă liniște în Consiliul Local și chiar așteptam o dispută politică. Ѕubiectul e Ѕala Polivalentă, un punct de mare interes pentru municipiu, la care încă se lucrează.

Aleșii locali s-au arătat nemulțumiți că li s-a pus pe masă un proiect de hotărâre care prevedea cheltuieli suplimentare de 2,4 milioane de lei pentru amenajarea terenului din jurulul Sălii Polivalente.

 

Un deputat de Argeș îl ia la întrebări pe directorul Serviciului Român de Informații

Joi, 07 Aprilie 2022 07:31

Eduard Hellvig, directorul Serviciului Român de Informații a fost luat la întrebări de către deputatul Mircia Chelaru. Obiectul întrebării îl constituie „atacul economic asupra pieței de carburanți”. Parlamentarul AUR Mircia Chelaru menționează în conținutul întrebării că Parlamentul și Guvernul României dorește să emită un act normatic prin care să stabilească modul de acțiune și operare a politicilor energetice. În acest sens, deputatul de Argeș s-a interesat, direct la sursă, despre posibilele riscuri și vulnerabilități naționale.

PSD promite majorarea normei de hrană pentru bolnavii din spitale și pentru copiii instituționalizați

Miercuri, 06 Aprilie 2022 08:38

Președintele PSD, Marcel Ciolacu, a promis că va majora norma de hrană pe care o primesc bolnavii din spitale și copiii din centrele de plasament. Pentru că în ultima perioadă mai mulți manageri de spitale s-au plâns că nu le mai ajung banii pentru hrana pacienților, având în vedere scumpirile produselor, social-democrații vin cu noi măsuri, care sperăm noi să se și materializeze.

„Valoarea normei de hrană pentru pacienții din spitale se va dubla. Aceeași valoare va fi acordată și pentru masa copiilor din centrele de plasament. Este o măsură de bun-simț, având în vedere contextul economic, pe care o vom adopta foarte repede în Parlament.

 

Orban s-a lăudat că a plantat stejari la Prahova! Bine că n-a venit Miuțescu, că se repeta povestea din 2020…

Miercuri, 06 Aprilie 2022 07:43

Săptămâna trecută, Ludovic Orban, președinte al partidului Forța Dreptei, a fost ocupat. Sică a participat în județul Prahova la un eveniment de plantare de stejari. Slavă Domnului că Miuțescu n-a fost de față, că planta băiatul toți pomii, înainte de sosirea lui Orban! La fel cum s-a întâmplat în mai 2020, când Ludovic Orban, pe atunci premier, a mimat plantarea unui pom care fusese deja plantat de oamenii lui Miuțescu. Ce vremuri…

„În fiecare primăvară pun mâna pe lopată! Nu ca să-i sap pe alții, ci ca să pregătesc culcușul vieții viitorilor stejari. Alături de colegii mei am participat astăzi la o plantare de puieți de stejar în județul Prahova, unde se încearcă refacerea Codrilor Vlăsiei.

 

Simona Bucura Oprescu: „Modernizăm și dezvoltăm infractructura Argeșului!”

Marţi, 05 Aprilie 2022 13:29

 

Ministrul PSD al Transporturilor, Sorin Grindeanu, a anunţat că au fost semnate două noi contracte importante pentru reabilitarea şi modernizarea unor drumuri din Argeș.

Este vorba despre DN 73C- Curtea de Argeş - Municipiul Râmnicu Vâlcea, de la Tigveni (Lot 2), cunoscut şi ca Secţiunea 6 a Autostrăzii Sibiu-Piteşti, și despre elaborarea Documentaţiei de Avizare a lucrărilor pentru DN 73C între Curtea de Argeş şi Tigveni (Lot 1).

 

Edi Dima, schimbat de la conducerea PMP Argeș! Filiala stă pe un butoi de pulbere!

Marţi, 05 Aprilie 2022 13:27

Schimbări neașteptate la PMP Argeș. Președintele organizației județene, Eduard Dima, a decis să se retragă din funcția de președinte al filialei județene a partidului, în special din cauza neînțelegerilor și scandalului fără sfârșit de la București. Cristian Diaconescu a venit special la Pitești, marți,  29 martie, la ceas de seară, pentru a încerca să pună ordine în filială. Ciudat lucru, mai ales că Diaconescu a fost exclus din partid chiar săptămânile trecute, prin decizia Colegiului Naţional al PMP. Noul lider la Centru este Eugen Tomac, ales în funcție la congresul din 19 februarie.

 

Iani Popa a fost în Turcia cu ministrul Sorin Grindeanu!

Marţi, 05 Aprilie 2022 13:22

Săptămâna trecută, ministrul Transporturilor, Sorin Grindeanu, a mers în Turcia, la Istanbul, pentru a se întâlni cu Vice-Președintele turc, Fuat Oktay. A fost prezent și liberalul Iani Popa, secretar de stat în minister, care a bifat astfel prima deplasare peste hotare, în noua poziție pe care o ocupă. Punem pariu că Iani Popa, descurcăreț cum îl știm, nu va rata nicio plimbare în străinătate, cu atât mai mult cu cât plătesc românii toate cheltuielile.

Ca să îndulcim povestea, vă spunem că Iani Popa chiar a muncit în Turcia. Adică nu s-a dus acolo ca băgător de seamă. Chiar l-am văzut într-o fotografie, cum stătea pe scaun cu agenda în mână… Iani Popa a fost readus în Argeș de Alina Gorghiu. Putem spune că Alina chiar l-a resuscitat politic, ba l-a mai și premiat cu o funcție frumoasă. Hai în Argeș Iani, nu mai face (la Constanța) nani…

 

Pagina 16 din 139

«ÎnceputAnterior11121314151617181920UrmătorSfârşit»

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea