Gheorghe Dinescu: „Suntem proști făcuți grămadă!”

Marţi, 15 Martie 2022 17:45

Președintele PNȚCD Argeș, Gheorghe Dinescu, a reacționat virulent la isteria care s-a produs în stațiile Peco, săptămâna trecută. Românii din toată țara au luat cu asalt benzinăriile și nici argeșenii nu au făcut excepție. Cozi kilometrice, trafic blocat și prețuri fără precedent la carburanți – o imagine care vorbește de la sine despre panică și spiritul de turmă. E ca povestea cu făina și drojdia din pandemie, care dispăreau grabnic de pe rafturile marilor magazine. Acum, benzina și motorina sunt vedete.

 

Vicepreședinte PNL Pitești: ”Lucrurile murdare este firesc să rămână înăuntru”

Marţi, 15 Martie 2022 13:31

 

 

După ce consilierul local Ana Stan și-a retras candidatura pentru funcția de președinte al PNL Pitești, Mihai Coteț a rămas singurul candidat pentru șefia organizației. Astfel că alegerile au devenit o simplă formalitate.

La conferința de presă de prezentare a echipei câștigătoare a PNL Pitești, organizată astăzi, 15 martie, la sediul partidului, Mihai Coteț a fost întrebat de jurnaliști cum comentează decizia notăriței Ana Stan de a se retrage din cursă.

 

Mihai Coteț, candidând singur, a ocupat locul de președinte al PNL Pitești

Luni, 14 Martie 2022 15:25

# Alina Gorghiu: ”Am pornit bine, o să prindem viteză!”

După ce a candidat singur, în urma retragerii candidaturii Anei Stan, Mihai Coteț a fost ales președinte al PNL Pitești. Alegerile au avut loc sâmbătă, la Filarmonica din Ptești. Lume multă, candidați puțini...

Iată echipa câștigătoare

1. COTET MIHAI – Presedinte

2. Dumitrascu Catalina – Prim-vicepresente strategii politice si comunicare

3. Goncearu Horia - Prim-vicepresente politici publice

4. Tecu Iulian – Vicepresedinte Departamentul pentru Strategii si Relatii Politice

Mihai Coteț: "Este motivant să știi că ai cu cine trage la aceeași căruță"

Sâmbătă, 12 Martie 2022 20:11

# Noul președinte al PNL Pitești a fost ales cu 236 de voturi, fiind înregistrate și 5 voturi nule.

Sâmbătă, 12 martie, au avut loc noi alegeri la PNL Pitești. După ce a candidat singur, Mihai Coteț a fost ales președinte al organizației municipale.

În urma validării voturilor pentru funcția de președinte al PNL Pitești rezultatul a fost de 236 de voturi în favoarea lui Mihai Coteț, fiind înregistrate și 5 voturi nule.

 

Culmea succesului politic! Iani Popa - ”pedepsit” cu un post de secretar de stat. Pentru dezertarea din PNL?!...

Marţi, 08 Martie 2022 11:04

# Alina Gorghiu mută pe tabla (jegoasă!) de șah a politicii pentru a-și consolida poziția de regină… de Argeș

Cine se poate împotrivi Alinei Gorghiu? Chiar dacă uneltește pentru numirea unui fost dezertor din partid într-o funcție cheie la București. Toată lumea este de acord (poate s-au auzit și aplauze, ca la Congresele tovarășului…). ”BPJ al PNL a votat în unanimitate propunerea doamnei președinte Alina Gorghiu privind numirea domnului Ion Popa în funcția de secretar de stat în cadrul Ministerului Transportului și Infrastructurii.”

Ana Ștan candidează pentru președinția PNL Pitești!

Luni, 07 Martie 2022 13:06

Sâmbăta trecută, notărița Ana Stan și-a depus candidatura pentru alegerile din PNL Pitești. Ana Stan candidează pentru postul de președinte al organizației municipale, în ciuda faptului că i s-au pus bețe în roate de unii colegi „binevoitori”. Alegerile vor avea loc în data de 12 martie. Probabil vor fi doar doi combatanți și anume Ana Stan și Mihai Coteț. Cei doi au mai fost aproape de o confruntare directă atunci când se căutau candidați împotriva lui Gentea la Pitești. Atunci însă a fost preferat Apostoliceanu, deși fără succes. Fie să câștige cel mai bun!

 

 

Președintele CJ Argeș, despre tragedia aviatică: "Toți miniștrii Apărării trebuie să explice de ce avem echipament depășit"

Joi, 03 Martie 2022 09:24

Opt militari au murit în urma celor două accidente aviatice de la Constanța.

"Șocant! Așa pot descrie, la modul cel mai simplu, tragedia petrecută. Este o zi neagră pentru Armata Română!
Nu pot decât să îmi exprim toată compasiunea pentru familiile pe care le-au lăsat în urmă militarii români care au murit în această seară.
Sper ca anchetele să stabilească cât mai repede informații despre contextul în care ambele aeronave s-au prăbușit.

Cu mâna întinsă, Adrian Miuțescu adună adepți pentru „Forța Dreptei”

Miercuri, 02 Martie 2022 08:29

# Din ciclul: „Pușca și cureaua lată/ Ce băiat erai odată…”

Deputatul Adrian Miuțescu a ajuns la munca de jos! Dacă în urmă cu câteva luni împărțea funcții prin Argeș, iar instituțiile publice îi erau la degetul mic, că a aflat și DNA-ul de combinațiile fostului șef PNL Argeș, mai nou, Miuțescu a ajuns să facă lobby pentru a înscrie oameni în noul partid „Forța Dreptei”. Pe Facebook se laudă că ia parte la ședințe importante, se pozează lângă tătucul Ludovic Orban, dar în spatele aparatelor de fotografiat Miuțescu joacă precum îi cântă Sică la chitară. Acum îi zice una săltăreață, iar la următoarele alegeri trece pe muzică de jeale: Au, au, au, auuu!

 

Gelu Tofan încă dezvoltă Argeșul cu... Adrian Miuțescu!

Marţi, 01 Martie 2022 12:28

 

Campania erectorală (am scris bine!?) s-a dus... dracu, politicienii au rămas neclintiți. Indiferent de tagmele din care fac parte. Sau din partide - în cele mai multe cazuri fiind totuna.

Viceprimarul Piteștiului, Gelu Tofan, spre  exemplu, încă dezvoltă Argeșul, pe facebook,  alături de... Adrian Miuțescu. Ultimul a plecat, de un timp, din PNL, către un partid cu un pom în siglă.  Dar Argeșul se dezvoltă, cine știe, cu amândoi...

Ciprian Neculăescu, noul subprefect de Argeș: „Voi oferi sprijin tuturor primarilor, voi fi un partener corect pentru toate instituțiile județene”

Luni, 28 Februarie 2022 14:27

Profesorul Ciprian Neculăescu de la Câmpulung este noul subprefect de Argeș, susținut de PSD. Acesta a postat pe pagina sa de Facebook un mesaj în care se declară motivat și dispus să sprijine toți primarii și toate instituțiile județene și locale.

„Cea mai importantă determinare din cariera mea profesională; responsabilitate, angajament- misiunea complexă- de a fi în slujba argeșenilor, a câmpulungenilor mei, de a oferi sprijin tuturor primarilor și de a fi un partener corect pentru toate instituțiile județene și de la nivel local. Mulțumesc organizației PSD Argeș și tuturor celor care au avut încredere în mine!”, a scris subprefectul pe contul de socializare.

 

Marcel Ciolacu: „Îmi doresc ca tarifele la energie și gaze să rămână plafonate până în 2025”

Luni, 28 Februarie 2022 11:04

Președintele PSD, Marcel Ciolacu, a anunțat că dorește ca Guvernul să adopte o Ordonanță prin care prețurile la energie și la gaze să rămână neschimbate până în 2025. Vorbim de prețuri la energie de 0,8 lei pentru consumatorii casnici și 1 leu pentru IMM-uri, iar la gaze de 0,37 lei/Kwh. Asta în contextul în care în această iarnă prețurile la energie și gaze au luat-o razna, iar în multe cazuri, facturile românilor au fost colosale în mod nejustificat. Discuțiile încă se poartă între decidenți, iar pe masa Executivului se află un plan care să calmeze spiritele.

Ciprian Neculăescu, noul subprefect al județului Argeș

Miercuri, 23 Februarie 2022 14:20

 

Profesorul Ciprian Neculăescu, din Câmpulung Muscel, a fost numit miercuri, 23 februarie, în funcția de subprefect al județului Argeș. Acesta îi ia locul lui Dragoș Predescu. Ciprian Neculăescu este membru PSD, fiind și consilier local la Câmpulung.

„Îi urăm mult succes colegului nostru în această funcție de demnitate publică, în care suntem siguri că va fi cu folos pentru câmpulungeni și Câmpulung Muscel!”, a informat PSD Câmpulung.

 

 

Arată-i-o Alinei Gorghiu, dacă ești îndrăgostit!

Miercuri, 23 Februarie 2022 13:42

Organizaţia PNL Argeş a anunţat pe pagina de Facebook un concurs în care condiţia pentru participare este să se dea like paginii oficiale a filialei şi paginii Alinei Gorghiu, care este preşedinte interimar la PNL Argeş.

”Eşti din Argeş? Eşti îndrăgostit? Atunci avem o provocare pentru tine!  Participă în perioada 14-24 februarie la concursul organizat de PNL Argeş pentru cele mai frumoase gânduri despre persoana iubită! Ce trebuie să faci?

Pasul 1: dă like paginii de Facebook a PNL Arges şi a preşedintelui organizaţiei, Alina Gorghiu. Pasul 2: lasă-ne în comentarii la postarea de pe pagina noastră, PNL Argeş, o poză cu tine şi persoana iubită, împreună cu o declaraţie de dragoste!”, scrie în postarea de pe pagina oficială a filialei PNL Argeş.

Miniștrii Educației și al Turismului vin în Argeș, la invitația Alinei Gorghiu!

Marţi, 22 Februarie 2022 14:38

Săptămâna trecută, președintele interimar al PNL Argeș, Alina Gorghiu, a susținut o conferință de presă la Câmpulung, în cadrul căreia a anunțat că ministrul Educației, Sorin Cîmpeanu, și ministrul Turismului, Daniel Cadariu, vor veni în Argeș, pentru a participa la o serie de evenimente care se vor derula în perioada următoare.

 

Proiect de lege! Doar absolvenții de liceu cu diplomă de BAC se pot înscrie la școli postliceale sanitare!

Marţi, 22 Februarie 2022 14:24

Un grup de parlamentari USR a inițiat un proiect de lege care prevede ca numai absolvenții de liceu care dețin diplomă de Bacalaureat să se poată înscrie la școlile postliceale sanitare. În acest moment, ca și în anii trecuți, elevii care nu au provomat BAC-ul s-au putut înscrie la școli postliceale sanitare, cu condiția ca până la finalizarea celor trei ani de studiu, să obțină diploma de Bacalaureat. În scurt timp, lucrurile se pot schimba semnificativ, dacă proiectul de lege semnat de USR va trece la vot în Parlament.

Simona Bucura Oprescu: „3.100 de unităţi administrativ-teritoriale au depus proiecte prin Programul Anghel Saligny”

Luni, 21 Februarie 2022 14:43

Deputata Simona Bucura Oprescu informează că în cadrul Programului Naţional „Anghel Saligny” au depus proiecte un număr de 3100 de unități administrative teritoriale. Valoarea totală a proiectelor este de peste 137 de miliarde de lei.

„Dintr-un total de 3.328 de consilii județene, municipii, orașe și comune, 3.100 de unităţi administrativ-teritoriale au depus proiecte pentru a fi finanţate prin Programul „Anghel Saligny”! Valoarea totală a proiectelor depuse este de circa 137 de miliarde de lei.

 

Lansarea partidului ”Forța Dreptei” al lui Orban se va face în Argeș!

Luni, 21 Februarie 2022 14:41

Partidul Forța Dreptei, condus de Ludovic Orban, a fost înregistrat oficial! Surpriza este că lansarea noului partid se va face în Argeș, iar cel care va gusta din plin momentul, după o pauză de scenă, este deputatul Adrian Miuțescu, fostul președinte al PNL Argeș. Pentru loialitate, Orban îl va recompensa pe Miuțescu cu funcția de președinte al Forța Dreptei, filiala Argeș, și – mai mult ca sigur – chiar cu o funcție de vicepreședinte la nivel național.

Competiție la șefia PNL Pitești. Ana Stan: „M-am înscris în cursă”

Luni, 14 Februarie 2022 14:24

Va fi o competiție adevărată pentru șefia PNL Pitești. Sperăm să fie una mult mai serioasă și organizată, ținând cont că la ultimele alegeri a fost scandal și circ.

Mihai Coteț, președintele interimar al PNL Pitești, a propus data de 12 martie 2022 pentru organizarea alegerilor interne la organizația municipală. Nu este un secret pentru nimeni că Mihai Coteț va candida, dorind astfel să-și consolideze funcția pe care o ocupă în prezent. Se anunță, însă, o competiție reală.

 

Cătălin Drulă: ”Se angajează în draci peste tot în administraţie”

Luni, 14 Februarie 2022 12:43

Fostul ministru al Transporturilor, Cătălin Drulă, pune degetul pe rană. Acesta a declarat că se fac angajări pe bandă în administrație, iar multe posturi au fost create special pentru favoriții de partid. De exemplu, la Transporturi, organigrama a crescut de la 510 la 590 de posturi.

”Ştiţi de ce nu se pot creşte pensiile? Pentru că au crescut cheltuielile aparatului de stat, pentru că angajează peste tot. La Ministerul Transporturilor s-a explodat organigrama de la 510 la 590 de oameni, la Metrorex noi am scăzut cu 800 de angajaţi, ei aduc 800 de angajaţi. În general se angajează în draci peste tot în administraţie în momentul de faţă, se fac locuri pentru oamenii de partid, cresc cheltuielile statului, nu mai rămân bani pentru pensii”, a afirmat șeful interimar al USR, Cătălin Drulă, la B1 Tv.

Alina Gorghiu își dorește competiție la șefia PNL Argeș

Luni, 14 Februarie 2022 12:33

# Gelu Tofan nu renunță la șefia PNL Pitești

Decizii importante, săptămâna trecută, în cadrul PNL Argeș. Viceprimarul Piteștiului, Gelu Tofan, nu renunță cu una, cu două la funcția de președinte al PNL Pitești. Acesta a contestat la Curtea de Onoare și Arbitraj a PNL decizia de dizolvare a Biroului Permanent Local al PNL Pitești. De asemenea, Alina Gorghiu, președintele interimar al PNL Argeș, a declarat că își dorește competiție internă pentru șefia organizației.

 

Pagina 19 din 140

«ÎnceputAnterior11121314151617181920UrmătorSfârşit»

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea